View Full Version : Болка след края
Здравейте искам да попитам защо след като се изпразня и продължа да лъскам ме заболява главата на члена, боли ме само като продължа след изпразването да лъскам за 10 СЕК. някъде и после минава ! Много странно от какво може да се дължи това ? :)
Moderated by: swords1010
Т.7 от правилника! :wink:
Щото тогава възбудата е голяма и нахлува много кръв в члена а той не може да поеме толкова голямо количество!
Да ма всеки път ли ми става едно и също ? ;-)
НИщо ти няма успокой се !
То не ми пречи но само питам за всеки случай ! :)
just_a_girl_z
10-20-2007, 23:15
да ти е хрумвало да спреш да лъскаш :-k :smt017 :smt012
Маи не ме разбрахте когата и да лъскам е се едно а и аз не лъскам често споко ! :-)
Маи не ме разбрахте когата и да лъскам е се едно а и аз не лъскам често споко ! :-)спри, няма да те боли, kk?
Лелеее не четете ли не лъскам постоянно ! :?
Лелеее не четете ли не лъскам постоянно ! :?четем, като стане 'никога', няма да те боли.
Хаха благодаря за въпроса вече знам че като не лъскам няма да ме боли ! :lol:
e ne boi se nai mnogo da umre6.....
\:D/ :-D
e ne boi se nai mnogo da umre6.....
\:D/ :-D
Прав си няма за какво да се тревожа най-много да умра... Не е голяма загуба ! :)
Хаха благодаря за въпроса вече знам че като не лъскам няма да ме боли ! :lol:аз да благодаря за отговора на тоя 'въпрос'? браво, с една идея по-умен си.
just_a_girl_z
10-20-2007, 23:29
Лелеее не четете ли не лъскам постоянно ! :?четем, като стане 'никога', няма да те боли.
:smt005 :smt005
майтапа на страна :-D това е от напрежението, когато се изпразниш в главичката на пениса ти нахлува мн кръв. от там и налягането и напрежението се увеличават. и ти като продължиш те се увеличават още :D
аз нямам пенис, но като се позамисля ми се струва че е това. дано все пак някои пенисопритежател да ти отговори :mrgreen:
normalno e ne se pritesnqvai :)
4ove4e-sled kato se izprazni6 spi da liska6
4ove4e-sled kato se izprazni6 spi da liska6