Влез

View Full Version : Голяма вражда между майка ми и баща ми

Kettty
10-21-2007, 10:28
Эдравейте.
Пак ми се налага да пусна тема.Съжалявам,ако стане прекалено дълга,но найстина ми е много кофти и имам нужда да иэлея всичко,което ми се е насъбрало.
Майка ми и баща ми никога не са били в добри вэаймоотношения.Помня ,че още от малка слушах скандалите им.Эаставах до вратата и подслушвах,а после когато си легнех плачех.Раэбриа се не става дума эа домашно насилие или побои накакви,но просто имат много спорове,които преливат от един в друг и става доста сериоэно.Баща ми е удрял майка ми само веднъж,преди доста години.Но няма да го эабравя,тогава сърцето ми се раэкъса.И раэбира се дежурният спор беше на лице.Между тях съществува омраэа на фамилиите.Тоест майка ми ненавижда фамилията на баща ми,всички хора от рода му,включително другите му деца от миналия брак.Абе приела е фамилията му ,като обидна дума.И дори мен ,когато я адосам ме обижда със собствената ми фамилия.Това също е откакто се помня..много пъти съм и каэвала,че не е права и трябва да се эамисли,че поведението и не подхожда на годините и ,но тя не и не.Ако не съм на нейното мнение,просто ме напада..Те почти постоянно ,когато са эаедно се карат.тя е маниачка на тема чистота,и много го овиква на тая тема.Например ако си е оставил чашата на плота или някакви такива глупости..!Но эа съжаление имат и доста по-сериоэни скандали..току що отново се скараха и то доста сериоэно-скандалът отново беше `между родовете`,така да се иэраэя.Вляэох и попитах какво става,но освен лошо отношение и нерви,друго не получих.Омръэна ми вече,не энам какво да правя.Съэнавам,че не мога да им помогна ,но ми е много неприятно.Баща ми някой път и е каэвал,че тя е виновна эа всички лоши неща,които са го стигнали-той преди време иэкара едно эаболяване..както и да е.Жал ми е эа тях.Рядко ги виждам,поради ангажименти в училище,работа и т.н,но когато ги видя все се карат.Никакво време не прекарваме эаедно,абе това не е `семейство`,а хора ,които живеят эаедно по эадължение...
Съжалявам,че стана толкова дълго,но найстина имах нужда.Мерси на всички,които ще дадат някакъв коментар.Не энам дали искам съвети,но все пак приемам :)
Мерси

Seducti0n
10-21-2007, 10:37
Здравей миличка.Наистина ежедневието ти не е никак леко... :? Не мога да ти дам адекватен съвет,защото просто не мога да се поставя на твое място.Единственото нещо,което ми идва на ум е след време,когато можеш да се отделиш от тях и да заживееш самостоятелно.Знам,че звучи грубо,но това за момента е най-доброто решение.Ти не си длъжна да търпиш всичко,коте се случва в дома ти.Правила си многократно,опити да им помогнеш,но е явно това,че услията ти не са довели до подобрение. :?
Просто бъди силна и вярвай в доброто,един ден нещата ще се оправят,но до тогова само се бори и не оставяй на отчаянието,което сее загнездило в душата ти да те дърпа надолу.Напротив,намирай нови сили,енергия и мотив да продължаваш напаред.Всичко добро! :smt008

vodka_f
10-21-2007, 10:49
в такива моменти гледам да не съм у дома,защото знам,че с нищо не мога да помогна пък и на мен ми става гадно и аз не мога да ти кажа кой знае какво освен да чакаш мига,в който ще си самостоятелна поне да не понасяш скандалите им :smt056 успех

thefreak
10-21-2007, 10:57
На колко си години?

Water_lili
10-21-2007, 10:57
напълно те разбирам и мога да ти съчувствам само. При мен вкъщи от както се помня е било така само където родителите ми имат много сериозни проблеми и постояно се карат и сърдят,което до някъде бих казал че съсипа и моя живот до някаква степен. Мога просто да те посъветвам да се опитваш колкото и да е трудно да пренебрегваш вечните скандали и да запазиш душевното си състояние непокътнато, и наистина колкото по бързо можеш да излезеш от вкъщи толкова по добре би било за теб. Аз вече живея почти 3 години далеч от вкъщи и горе долу живот ми почва да се подрежда ,а и майка ми и баща ми като останаха сами вкъщи поне до някаква степен се разбират и съжителстват заедно :roll: Знам че е трудно но просто не падай духом всичко ще се оправи някога и може би ще имаш възможноста в твоето семейство да направиш нещатата по добре

BrEnNpUnKt
10-21-2007, 11:04
Здравей.Не знам какъв съвет да ти дам,но мога да ти кажа ,че при мен нещата са почти същите :? Майка ми постоянно се кара с баща ми за някакви тъпи неща ( не е почистил,не се е прибрал на минутата и други .....),а за фамилиите майка ми е на мнението,че всички от нейния род са върха,а на баща ми нищо не правели :twisted: Тя даже от 10 години не е стъпвала в селото ,където са родителите на баща ми,но иначе иска през седмица да се ходи при нейните.Аз съм момче и вече не им обращам много внимание,но понякога като ме издразнят с поредната си глупост,започвам и аз да се карам с тях :evil: :smt014