Влез

View Full Version : Ръцете ми са много сухи и груби :(

LuDa_po_TaRkaN
10-21-2007, 12:20
Здравейте... препоръчайте ми някакъв крем за ръце.. за сухи и груби .. защото мойте са просто УЖАСНИ .. пробвала съм много кремове но.. :? :?
няма никакъв резултат...... та има ли някой като моя проблем и с как се е справил с какво се е мазал и ваобще всичко.. #-o #-o

ProstoAz
10-21-2007, 12:26
И моите ръце стават много сухи, когато е студено.
Вземи си някакво кремче с глицерин - аз обикновенно ползвам едно в червена кутийка, не знам как се казва, тази година още не съм си взимала... :roll:

deninka@
10-21-2007, 12:29
Vsqka godina kogato zahladnee i az imam tozi problem.Na men mi pomagat kremove s neven ili Nivea soft s sinqta kutijka.

thefreak
10-21-2007, 12:35
Аз харесвам груби ръце.

AliceSw
10-21-2007, 12:44
^ти си извратен

зимата трябва да се ползват кремове със силикон - предпазват ръцете от напукване заради студа

SwEeT_PriNceSsS
10-21-2007, 12:49
Vsqka godina kogato zahladnee i az imam tozi problem.Na men mi pomagat kremove s neven ili Nivea soft s sinqta kutijka.

na men sashto \:D/

ЕPu
10-21-2007, 13:14
да на нивея е хубав, има и един друг във светло-зелена метална опаковка, чието има забравих.. :?

experiment_m
10-21-2007, 13:34
И аз го имам този проблем с кожата покрай застудяващото се време, а също така и покрай сферата на дейност, в която работя (ръцете ми постоянно се надират, а и препаратите с които работя са доста химически активни). Преди да си легна си намазвам ръцете с LEOCREMA pellemorbida nutriente multiuso con Vitamina E Germe di Grano - всичко това го пише на капачката :D и струва 3.80лв. в аптеката. На сутринта като станеш ръщете ти са като нови. Дори не се налага да се ползва постоянно.

slun4evo
10-21-2007, 13:57
Аз също ти препоръчвам Нивея, страшно е добър.От него ще ти станат по нежни ръцете :wink:

ThunderGoddess
10-21-2007, 14:36
Аз нямам такъв проблем, но специално съм чувала хубави неща за Ейвънския крем с глицерин, на който все му сменят опаковката и не знам сега каква е :)

sladur4e_yo
10-21-2007, 15:54
Az li4no izpolzvam krem za rucei nikti ot Oriflame.Toi e edin zeleni4uk.Ne e skup,okolo 5 leva e.Sushto preporu4vam da si majesh rucete po niakolko puti na den.A sushto i ve4er

Mariella
10-21-2007, 16:17
Аз нямам такъв проблем, но специално съм чувала хубави неща за Ейвънския крем с глицерин, на който все му сменят опаковката и не знам сега каква е :)
Да,аз ползвам този и съм доволна. :) Преди да си легна си намазвам ръцете,за да могат да се затоплят и на сутринта като стана са меки и нежни :)Но може би въпроса не е толкова в марката,колкото в това,какво се съдържа в крема.Както казаха преди мен,важно е да има силикон и глицерин,така че ти сама си реши какво да купиш :)

Sunrisee
10-21-2007, 23:54
Krem zdrave :) ot bylgarskoto po-hubavo NQMA :-)

una_loca
10-22-2007, 07:57
az izpolzvah vuzelin minalata godina,kpuvah si go ot aptekata,be6e v edna kutiika i ima6e aromat na rozi.Mnogo mi pomaga6e :) i ne be6e skup vob6te

нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-22-2007, 08:24
Боров вазелин или лимонов крем :arrow: http://www.freshup.net/pic/8001740596.jpg

Много помага.И понеже живея в планината мн често ми се случва да ми са напукани и груби ръцете.Дано помогне! :-)

Arr0gAnT
10-22-2007, 09:13
Аз всяка сутрин се мажа с един на Ейвън за суха и чувствителна кожа и ръцете ми стават много нежни и гладки

Maimunche_f
10-22-2007, 11:25
Аз ползвам един крем в червена кутия, на нея пише Genera beauty - crema Manibelle. Крема е с гличерин и е перфектен...ползвам го целогодишно и ръцете ми не се напукват и винаги са много гладки. Препоръчвам го на всички които има проблеми с напукването. Кутията която аз ползвам е 250 мл и мисля че струва около 2-3 лв....Може би има и др разфасовки...нз :smt006

Dark_Angel_F
10-22-2007, 11:52
Преди години иаз имах такъв проблме даже беше по страшно , защото ръцете ми бяха целите в рани. Мисля , че мога много да ти помогна . Значи има няколко неща който трябва да направиш и те не изискват мнопго усилия . Първо отиди до близката пърфюмерия и си купи глицеринов сапун , ексфолиращ крем ( може и да е за лице не пречи ) и хидратираш крем ( а най добре си вземи някакъв мехлем за ръце от аптеката ,з ащоот те са по мазни ) . Значи ползвай само за ръцете си глицериновия крем и го дръж в отделна сапунерка , защото много елсно се разтапя от водата . Изполвай всеки ден ексфоиращия крем ( той премахва мъртвите клетки и так акожата става по- нежна ) . И винаги преди екфолиращия крем си измий ръцете с глицерионовия сапун , а след ексфолиращия крем си мажи ръцете със крема. И так амаиж си ръцете всеки път след като ги измиеш със сапун . А ако вече оложението е много на зле да ти с енапукват ръцете и да ти се появяват рани си купи мокри кърпички и ги използвай вместо да си миеш ръцете със сапун.
Това и всечко надявам се да съм била полезна .

eXtRaoRdinaRy
10-22-2007, 12:06
До сега какви ли не кремове съм ползвала през зимата, но никакъв ефект.
От една година насам се мажа с бебешко кремче - Бочко.
Вече ръцете не ми изсъхват толкова.
Предполага се, че щом кремчето е предназначено за бебчета - ще омекотява кожата. (в него има и смрадлика за подсичане :-D )
Доволна съм.

LuCiFersAngeL
10-22-2007, 13:41
Atrix! На мен много ми помага :wink:
http://www.dailycare24.ch/pic-products/m/82/m8296bb3915.jpg

lady_Pp
10-22-2007, 14:00
:-) ami edna moq priqtelka ima sa6tiq problem.predi da si legne si maje racete sas sahar i olio posle i stavat mn nejni4ki \:D/ probvai ni6to ne gubi6 ;-)

morgana
10-22-2007, 16:13
Atrix! На мен много ми помага :wink:
http://www.dailycare24.ch/pic-products/m/82/m8296bb3915.jpg

=D> САМО ATRIX :!:

N0_feAR
10-22-2007, 16:53
моите ръце зимата също стават груби, затова използвам крема за ръце с глицерин на Ейвън