PDA

View Full Version : след 10-тина пъти и още я боли

blib4o
10-21-2007, 14:53
след като с приятелката ми правихме секц за 1-ви път преди около година о от тогава насам 10-тина пъти все още отначало още я боли и след като спре след около 10 15 мин пак почва да я боли малко и след о6те 5 казва 4е много я боли. на какво може да се дължи това. ](*,) ве4е се побърквам понеже като казва че я боли и неиска да пробваме и други пози

Pafkata
10-21-2007, 14:56
konsoltiraite se s lekar

Diva4e
10-21-2007, 14:58
Може би има проблем с овлажняването :)

blib4o
10-21-2007, 15:11
казва 4е това не е проблем и се овлажнява и то доста и не я боли постоянно а на моменти

Water_lili
10-21-2007, 15:14
ми и мен ме боля почти около 1 година след това но с приятеля ми изпробваме различни пози плус различни овлажнителчета и в началото е гадно но после се оправя, мисля че просто и трябва време и да открие как не я боли, но и едно отиване при гинеколког няма да навреди.Но аз смятам че по скоро нея я е страх и те се стяга :roll:

10-21-2007, 15:22
Ами възбуждай я повече :wink: Може да ползвате и някаква смазка :-D Повече любовна игра , ала-бала и би трябвало да стане . Ако не стане пак , наистина се консултирайте с лекар :-k Аз обаче чесно да си призная , мисля че проблема е във възбудата . Може би не се отпуща достатъчно . :smt017

Kras4eto_lp
10-21-2007, 15:55
Ами възбуждай я повече :wink: Може да ползвате и някаква смазка :-D Повече любовна игра , ала-бала и би трябвало да стане . Ако не стане пак , наистина се консултирайте с лекар :-k Аз обаче чесно да си призная , мисля че проблема е във възбудата . Може би не се отпуща достатъчно . :smt017
+1 :::

Emilyy
10-21-2007, 16:02
Opitai se da q predrazpojoji6 po-dobre, ako problemyt e v ovlajnqvaneto. No vse pak moje i da ne e ot tova. Moje da ima nqkakyv po seriozen problem za koito 6e e neobhodima konsultaciq s lekar. Ne otlagaite prekaleno dylgo, edin pregled 6te vi spesti mn glavoboliq. . .

blib4o
10-21-2007, 16:09
значи тя ходи на преглед редовно понеже пие хапчета. възмойно ли е да от някакво леко притеснение че примерно брат ми е в другата стая или не6то подобно от някакво леко притеснение да е.

Kras4eto_lp
10-21-2007, 16:11
значи тя ходи на преглед редовно понеже пие хапчета. възмойно ли е да от някакво леко притеснение че примерно брат ми е в другата стая или не6то подобно от някакво леко притеснение да е.
И това е възможно...поговорете си,питай я какво най-много я възбужда за да знаеш какво да правиш и т.н.

10-21-2007, 16:12

Оооо да определено може да е от притеснение . Намерете нов терен ... Или го правете , когато няма никой у вас/у тях или там на мястото , на което сте . И аз се притеснявам понякога и не успявам да се възбудя напълно .. дамм опр може да е от това :|

Water_lili
10-21-2007, 16:17

ами щом ходи редовно на прегледи значи всякакви биологични причини са изклучени и според мен както вече казах просто се притеснява и не може да се отпусне от което се свива автоматично и от това естествено я боли .Пробваи се по някакъв начин да я предразположип за да не мисли за това което я притеснява дори и малко алкохол би могло да и помогне в началото докато свикне.
А относно изказванията на хората който смятат че проблема е просто в овлажняването мога да ви кажа че дълбоко се лъжете,аз до сега не е имало момент в който да не съм била до толкова възбудена че направо да тека и въпреки това ме е боляло за това по хубаво не говорете когато не сте сигурни в нещо [-X

swords1010
10-21-2007, 16:45
Мисля, че има проблем с овлажняването. Разнообразете любовната игра, трябва да е добре възбудена. Опитайте нещо ново, нещо нестандартно, сменете обстановката и позата! Малко по-редовен полов живот ще е от полза! :wink:

Summer_Girl_6
10-21-2007, 17:10
Има много варианти защо може да я боли:
1) Не я предразполагаш!!! [-X
2) Може тя да има някакъв проблем с това 8-[
3) Може да не сте готови, или пък теб да не те бива !!! :smt005

girl_in_black
10-21-2007, 17:19
Ако си като бившия ми, "от вратата за краката" както се казва, секс без никакви ласки преди това ще я боли не ами...

bqsna_teenagerka
10-21-2007, 17:48
Така..ами ти бъде много нежен и внимателен,забележи в коя поза,как и защо точно я боли,увери я че няма да я насилваш,да я притискаш и че заедно ще откриете проблема и съответно ще го разрешите.
Попитай я какъв вид болга чувства..протриване,ръгане, може би члена ти е малко по голям :roll: Може би трябва просто да практикувате по често и така след време ще и мине и няма да я боли. Но ти бъди до нея,не я притискай и бъди търпелив!

Pafkata
10-21-2007, 17:50
iz4akai q tq da go poiska

bebok
10-21-2007, 18:42
nevqrvam da e ot ovlajnqvaneto po-skoro se pritesnqva pravete go na tumno slojete sve6ti molko ramantika iiiiiiiiii ........ \:D/

blib4o
10-22-2007, 10:28
свещи, нежна музика, окло 2-4аса лиубовна игра но единственото е че брат ми е в другата стая вярно че нашите са доло ама тои е тук и може би от това се притеснява. винаги се съобразявам с нея и я питам готова ли е иска ли го и ако не не го правим. Вярно е и че не го рпвим толко често, подготовки за матури кандидатстудентски и така не може често но или през седмица или всяка седмица петък или събота или през 2 сед горе доло толко.

благодаря на вс за мненията :wink:
ще се радвам на още

krem4et0
10-22-2007, 14:25
Наред си е момичето, ама 10 пъти за 1 година е по-амлко от 1 път месечно........влагалището пак се посвива и си боли. Малко по-редовен полов живот ще оправи проблема. Поне на 10-тина дни го правете, де!

Mishity
10-23-2007, 13:20
Предполагам,че я боли,защото се стяга и не смее да се отпусне.Дори и да е овлажнена много,пак като започне половият акт и тя се стяга..А ако не се стяга и се отпуска добре..мисля,че трябва консултация с генеколог.Няма нищо срамно в това да се консултира.

jotitu
10-23-2007, 15:09
пробвайте с овлажнители... може и момичето просто да е по-тясно там долу :smt016 любовната игра я такъв случй няма да помогне, просто опитайте други пози и овлажнители.. може също да пробваш да не проникваш много навътре... но все пак странни симптоми казваш - боли я после спира и пак почва... позвайте повече овлажнители и бъди нежен по време на акта - когато каже, че почва да я боли, забави темпото и т.н. - премини малко на любовна игра докато спре да я боли и продължете.. а и тя защо пие хапчета като го правите толкова рядко?

krem4et0
10-23-2007, 15:51
Защо да не помогне любовната игра? Влагалището се отпуска, когато жената е възбудена. болката при голяма възбуда е нездначителна. Овлажителите да не би да правят влагалището по-широко?

ninsy
10-23-2007, 16:21
ем аз си водя редовен полов живот от.. доста време и въпреки всичко си ме боли в началото,не е да несъм възбудена.. знам ли тясна съм сигурно :?

DiVa_SaMoDiVa
10-23-2007, 19:42
men po4ti vinagi me boli :? prosto spored men e tqsna i zatova taka se polu4ava.Na men moq ginekolog mi go kaza.Moje bi trqbva da otide da q pregledat.

pepina___f
10-23-2007, 20:51
moga da vi kaja, 4e vaob6te ne e ot pritesnenie. az pravq sex s moq priqtel ot 3 god. i polovina i ot gore-dolu 1-2 meseca i men me boli v na4aloto, a nqmam absoliutno nakvi pritesneniq nito s psihikata, nito s ovlajnqvaneto, nito s kakvoto i da bilo. taka 4e mai 6te e nai- dobre tvoeto mace da ide na ginekolog, za drugo re6enie ne se se6tam

krem4et0
10-24-2007, 12:59
ем аз си водя редовен полов живот от.. доста време и въпреки всичко си ме боли в началото,не е да несъм възбудена.. знам ли тясна съм сигурно :?
О, и аз съм си така. Добре, че той си ме знае и не му прави впечатление. И не мога да почна акта в различна от мисионерската поза. Изключение прави, когато сме в автомобил.........

Sten_D
10-24-2007, 13:12
Moje bi q boli 6toto ne se navlajnqva hubavo vuzbudi q hubavo predi tova ili ako tova nestame ne 4akaite ami vodi q na lekar :wink:

Eli>>>
10-24-2007, 14:02
И аз мисля че е проблем с овлажняването.Възбуди я на макс бе човек :-k толкоз че как да ти се моли да го вкараш вече [-o<
ммм....нз :|