View Full Version : Утре правим един месец - какъв подарък да й взема?
Утре правим 1 месец с приятелката ми плс посъветваите ми какъв подарък да и направя!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Sweet__baby
10-21-2007, 16:47
Ами не е кой знае колко задължително да и правиш някакъв подарък , но щом си решил ...няма да е лошо, ако разполагаш с пари да и купиш сребърна/ златна гривна или колие....по твой избор! :)
MiMcHeToOo
10-21-2007, 16:51
ше те посъветвам да ползваш търсачката..
Еми не разполагам с мн финанси в монента на 15 съм , гривна или кулие съм решил за 2 месец,10х за бързия отговор! :)
Fallen`Angel
10-21-2007, 16:53
На бившата ми приятелка й подарих сребърно кулие като направихме 1 месец..
нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-21-2007, 17:00
Накарай я да се почувства като на първа среща! Купи и освен бижуто и един голяяяяяяяяяяяяяяяяяяям голяяяяяяяяяяяяяяям букет рози (червени) и след това продължително я :smt008 преди дори да е успяла да каже: "Благодаря" :-k надявам се да свърши работа :roll:
Water_lili
10-21-2007, 17:00
няма как да знам какво точно харесва приятелката ти но като за първи месец смятам че една роза или няква сладка плюшена играчка биха я зарадвали,все пак е по важен жеста и самия факт че изобщо си се сетил че не на всички мъже им се случва :wink:
Cool_Bitch
10-21-2007, 17:21
Няква плюшена играчка във формата на сърчице или нещо подобно би било добре! O:)
Ок 10х на всички за отговорите мн ме улеснихте :-D
lLady_MooN_RaiN
10-21-2007, 17:41
Като за 1 месец...според мен букет цветя и това, че си се сетил е достатъчен подарък[/i]
Kisses_P
10-21-2007, 18:26
Според мен е по-добре да оставиш подаръка за по-натам.. особено сребърна гривна или колие.. прекалено е.. А и може тя да не ти е взела нищо и да се почувства неудобно..Вземи и цвете.. примерно една роза.. просто като жест.. това вианги много ми е харесвало.всичко друго би било прекалено.. та това е само 1 месец, на 3тия, 6тия.. тогава се замисли за нещо друго..
а и нещо ми се струва като задължение това за теб.. не би трябвало да е така. продаък се прави от желание.. избира се нещо от сърце,което би зарадвал човека на който ще бъде подарен..нещо ,в което да вложиш смисъл..а не изтърканите подаръци.. не ми харесва че вече си планирал за 2ри месец какво ще и купиш и така.. Вярно,че си зависи и от момичето де.. ако е някоя материалистка би се зарадвала.. и все пак за мен най-доброият вариянт остава розата... и запомни,че подаръка се прави от сърце и се подарява дори без повод.. всъщност достатъчен повод е че е с теб, че прекарвате време заедно и озарява деня ти...
Може и друго да измисля до 2-рия месец не се знае! :)
boket cvetq 6te svar6i 4udesna rabota samo gledai da nee nekaf det da se izrasi6 mn za nego pak da ne prili4a na ni6to :::
BeautifulWorld
10-21-2007, 18:54
Може и друго да измисля до 2-рия месец не се знае! :)
Пич, защо бившия ми не беше като теб? Дори не се виждахме повечето пъти като става 1, 2 3... месеца, а ти й купуваш подаръци. Аз много се радвам на цветя - една червена роза ми е абсолютно достатъчен подарък за 1 месец. Сребърното колие наистина е по-подходящо за 6 месеца или година.
мм подарък само за един месец ми се вижда малко прекалено... все пак става дума за 1 месец! можеш да и земеш една розичка или просто да я заведеш някъде на пицария,ресторант,сладкарн ица и да я почерпиш!
Един месец нищо не е. Според мен не би трябвало да й купуваш нещо особено. Вземи й цвете, заведи я някъде и толкова. По-сериозните подаръци са за след 6 месеца нататък.
ММм колие е прекалено, моя приятел ми подари колие на 6 месеца, за първи месец е по-добре една плюшка ( на мен ми купиха слонче :P )
Благодаря на всички за отговорите доста добре си прекарахме :-D :-D , макар и да валеше :( , краиното решение беше голямааа роза и плюшено сърце и да се надяваме темата да помогне на някой. :wink:
Според мен е по-добре да оставиш подаръка за по-натам.. особено сребърна гривна или колие.. прекалено е.. А и може тя да не ти е взела нищо и да се почувства неудобно..Вземи и цвете.. примерно една роза.. просто като жест.. това вианги много ми е харесвало.всичко друго би било прекалено.. та това е само 1 месец, на 3тия, 6тия.. тогава се замисли за нещо друго..
а и нещо ми се струва като задължение това за теб.. не би трябвало да е така. продаък се прави от желание.. избира се нещо от сърце,което би зарадвал човека на който ще бъде подарен..нещо ,в което да вложиш смисъл..а не изтърканите подаръци.. не ми харесва че вече си планирал за 2ри месец какво ще и купиш и така.. Вярно,че си зависи и от момичето де.. ако е някоя материалистка би се зарадвала.. и все пак за мен най-доброият вариянт остава розата... и запомни,че подаръка се прави от сърце и се подарява дори без повод.. всъщност достатъчен повод е че е с теб, че прекарвате време заедно и озарява деня ти...
Точно казано :::
LetiCherry
10-22-2007, 17:22
Ако за 1 или 2 месеца й купиш сребърно/златно колие, като направите една година какво ще й купиш?! :shock:
Според мен й купи хубав букет или цветенца в кошничка, правят ги много сладки :wink:
HePeAJIeH
10-22-2007, 17:34
Някаква плюшена играчка ще свърши работа :)
casanova_bg
10-22-2007, 21:16
brato edin ogromen boket 20 rozi tam ne 4etno 4islo dali po malko ili pove4e nz
Благодаря на всички които ми помогнаха изкарахме си суперррр :-D :-D :-D :wink:
korabokroshenec
10-22-2007, 21:49
най големия подарък който съм подарявал беше 1 голем жълт паток :-D
ся съм пестелив няма на кой да подарявам и касичката дрънка :-D
poneje meseca i koledata bqha mn blizo, na koleda i zeh prusten (sreburen i ima6e edno cvet4e na roza na nego... mn sladuk... mene vuob6te ne mi haresva6e ama tq go haresa :)) za meseca i zeh samo edna roza... kupih roza, iskopah 4eren sprei za kola i hop 4ernata roza e gotova... super mnogo i se zaradva i o6te si gi pazi si4kite takiva rozi koito sum i podarqvail i s povod i bez povod (zaradi boqta stavat kato plasmasovi i ne im li4i kato iskuhnat i ne se raspadat i durjat po godina 4e i pove4e) samo 4e tva s 4ernata roza stava ako slu6a metul... ako slu6a 4alga/tehno/4erno ili kvoto id a bilo ne staa... ta kakto i da e...
prustenite sa dobur izbor spored mene... az na moita ve4e ne znam kolko steel sum i zel... 2 ot tqh sa mnogo dobri... ediniq i go podarih bez povod... s drugq i predlojih godej (tva na 6-tiq mesec e mnogo dobur podaruk... jestok prusten i podnesen tolko nestandartno za na6ta vuzrast i v romanti4na obstanovka i t.n. 6te q rastopi...)
пазя-го-в-тайна
10-22-2007, 22:51
брат не се занимавай с глупости! никви подаръци за 1ви месец! най-много цветя, че ако от сега я почнеш с подаръците за 1 год ще тряя апартамент да и купиш :) само букет цветя стига :)
Маи никой не чете постовете по-нагоре преди да пише 2 пъти казах , че събитието вече е минало и че благодаря на всички които ми помогнаха. :|
пазя-го-в-тайна
10-22-2007, 23:28
хах видях ама беше късно вече :) сори