View Full Version : Всички ли са такива ???!!!???
sexyto_947
10-21-2007, 18:24
Ние сме две приятелки (С;Р) с почти еднакъв проблем.
С: "Уж си имам гадже.. ама то едно гадже.. :lol: Тренираме заедно ама не в едни и същи отбори.. Ходихме един месец и скъсахме.. после той тръгна с една друга.. скъсаха и ние пак тръгнахме.. оба4е не излизаме никъде освен в една гора :smt009 Не сме ходили на кино.. на кафе.. не сме като нормалните гаджета въпреки 4е разликата ни в годините си е съвсем нормална.. само 2 години :) и той иска да се криеме и никой да не знае 4е ходим.. Виждаме се супер рядко.. само събота или неделя за по 1 час... и то не всяка седмица.. Почти нищо не си говорим за нас.. само някви общи работи.. и нищо по- особено.. аз много го обичам ама имам чувството че той дои не ме харесва.. въпреки че пак тръгнахме и ми е казвал 4е ме обича един път и че му е домъчняло но по никакъв начин не го показва... не ми се обажда.. само ми клипва от време на време.. понякога дори не ми отговаря на съобщенията или като му клипна не ми клипва и той винаги... :smt017 Какво да го правя? всички ми казват 4е трябва да го скъсам ама НЕМОГА !!!!!!!! И НЕ ИСКАМ!! искам да съм с него ама нещата да са малко по - различни и да се държи малко по - нормално...Кажете какво да го правя ?? :smt009 :smt009 :smt009 "
Р: "Моят проблем е подобен на неиният.. излизам с един мъж с който ходим от една година.. макар 4е малко трудно да се наре4е ходене :lol: той живее в блока на баба ми и аз ходя 4есто там .. сре6тите ни парвона4ално бяха само по стълбите м/у етажите .. след известно време запо4нахме да ходим или у нас или у тях .. но не сме се виждали никъде другаде .. аз не държа и да се виждаме но .. на6те сре6ти са веднъж на месец за по полвин 4ас .. мнго го оби4ам и не мога да бъда без него .. разделихме се за около месец .. през това време като се виждахме само се подминавахме все едно не се познаваме .. после тои запо4на да ми звъни .. и пак се събрахме .. но има малка подробност ..женен е .. знам 4е с жена му не се разбират и незнам дори за6то са заедно.. дори не знам друга при4ина освен 4е го оби4ам и аз да съм с него, но е факт .. не искам не6тата да се променят кои знае колко .. не си пражя илюзии 4е 6те се разведе или не6то подобно .. но искам да се се6та по 4есто за мен .. а и има много места на които може да ходим без никои да ни познава или не6то такова .искам поне 1-3 4аса максимум от "ценното му време" в об6ти линии е това .. "
pish0nko
10-21-2007, 18:29
a na kolko godini ste che nerazbrah :::
pish0nko
10-21-2007, 18:30
pish0nko
10-21-2007, 18:30
sexyto_947
10-21-2007, 18:31
ами С е на 16 а Р. е на 17 :)
LipSoFAnAnGel
10-21-2007, 18:57
Знам какво е да обичаш някой да държиш на него,но обичта има граница.Той не се държи подобаващо с теб.Защо трябва да се криете?НЕ му е чиста работата.Най-вероятно те мотае.Ако имаше сериозни отношения,нямаше да се държи по начина, по който се държи сега.Би трябвало да признае на целия свят, че те обича, да те запознае с приятели и т.н.Според мен трябва да го оставиш или сериозно да поговорите за отношенията си.Да го попиташ защо прави така и т.н.Ако нещата не се променят след разговора значи просто не заслужава любовта ти!
BeautifulWorld
10-21-2007, 19:11
Моята история с едно бивше гадже има нещо общо с вашите... Виждахме се рядко, все аз го търсех, пишех му съобщения, призвънявах му, а той - нищо. Обичаше ме, в това съм сигурна, но ме правеше нещастна. Когато едни човек започне повече да те натъжава, отколкото да те прави щастлива, е време да се разделиш с него. Знам, че е трудно, много боли, но това е едниственото правилно решение. Много плаках и преди, и след като се разделих с него... но се радвам, че го направих. Не съм съжалявала нито за миг. Сигурна съм, че и двете имате качества, които и други момчета около вас за забелязали или ще забележат. Няма да останете сами - за всеки влак си има пътници, както се казва. Скъсайте с "гаджетата" си, въпреки, че ще ви е трудно. След време ще се радвате, че сте го направили и ще сте щастливи с други момчета. А до тогава ще се подкрепяте една друг, ще си ревете дружно ако трябва... Не се умира от любов, живота нито започва, нито свършва с едно момче.
И специално за Р. - връзката с женен мъж е най-голямата грешка, която една жена може да направи. Може и да ти е хубаво с него, но трябва да се криете, не сте заедно на празниците, не можете дори на кафе да излезете.
HePeAJIeH
10-21-2007, 22:00
С: Зарежи го може би те изневерява или е с теб само за да убие времето си-и в двата случая не те обича или просто е твърде страхлив да го изрази!Така или иначе тази връзка няма бъдеще! =;
Р:Той е женен!Остави го на мира!Ти си просто увлечение за него!Може би той е с теб защото му е втръснало ежедневието с жена му!Ти си втора цигулка и той те използва!Ти го знаеш даже!Зарежи то само се самоунижаваш по този начин! ](*,)
Wrathchild
10-21-2007, 22:58
Така. С: Това държание не е на човек, който дори малко те харесва. Това, че ти е казал, че те обича не значи, че е така.
всички ми казват 4е трябва да го скъсам ама НЕМОГА !!!!!!!! И НЕ ИСКАМ!!
С не искам трябваше да започнеш. Точно това е, можеш, но не искаш (:
Р: Значи първо, женен е. Само фактът, че си пази брака все още е много показателен за това дали наистина те обича или просто си му за забавление. Ти знаеш, че не се разбират с жена му. А дали е такава истината вече е друг въпрос. Впрочем те всички женени така разправят на любовниците си 'ние не се разбираме, аз те обичам тебе...'. Значи запомни - той ако не я обичаше и не искаше да е с нея просто щеше да се разведе. И то не заради теб. А заради самият него. Направил ли го е? Не е. Значи сама си вади изводите. И всъщност как можеш да си с човек, постъпващ така със собственото си семейство? Той лъже жената, с която си споделя живота, а кой знае дали и теб не лъже с още 4-5... ако изобщо можем да говорим за това, че теб те лъже...
И как пък успя да го заобичаш за виждане по половин час веднъж в месеца... Вие за това време можете само да се наебете с извинение... Или да се натискате и да си поговорите някакви общи приказки, в случай, че не правите секс. Нямате време да си поговорите по-сериозно, да се опознаете... И по тази логика как можеш да обичаш човек, когото практически почти не познаваш?
аз не държа и да се виждаме
искам поне 1-3 4аса максимум от "ценното му време"
И тука много си противоречиш...
Впрочем вярно, че на тази възраст много малко знаят какво искат, но ме изненадва, че до сега не сте се замислили върху тези неща и вместо с главата мислите с оная си работа с извинение...
моми4ета...сигурни ли сте, 4е искате да продължите да живеете по този на4ин :-k
Намерете някой , който наистина ще заслужава оби4та, която сте готови да дадете....
Не, не, не, не ... мнооо е зле положението. Просто му тръшни вратата и да ходи се заиграва с друга!
П.П. Тва е при положение, че знаеш кво искаш, с кого искаш и как го искаш.
П.П.П. Ако не знаеш горното, ш'те разиграва още бая време!
sexyto_947
10-22-2007, 05:32
ми кво да ви кажеме... мерси много за съветите.. ии Да- прави сте за всичко за съжаление...
С: Вторият път като скъсахме беше точно защото едно момиче ми каза че и е говорил че си няма гадже и че иска да се получи нещо между тях и т.н... и аз го скъсах ама после пак се видяхме иии така... и се стигна до тук :smt009
MiMcHeToOo
10-22-2007, 05:42
Тва дето го говорят не е любов.. Просто не могат да ги имат тук сега и веднага.. Малко по-трудно достижими са по една или друга причина и са интересни и за тва не може да се каже, че тва е любов :wink:
тцтцтцттц какви хора има защо се измъчвате така луда работа :roll: :smt017
Домарзя ме да прочета и втората история ама съм на мнение,че след като не иска никой да знае за вас значи не те уважава и не му пука за теб или го е срам от теб! И в двата случая трябва да го зарежеш!!! :-s :-$
то проблема ви е един и същ с "малката"подробност че на едната приятеля и е женен... като не искате да ги късате еми кажете на тях това,което казахте на нас.
Първото момиче...ами може би момчето неиска да знят другите,че вие ходите по една или друга причина.Но наистина ще е добре ако се покажете на светло,а не да се виждате в накаква гора...Ама пък може би това момче не те обича,а само излиза с теб за да не е сам(това е по-вероятно),щом иска постояно да се криете..разбирам да бяхте малки,но вие все пак сте по на 16-17 години.Зарежи го...това е моят съвет.Не ми се вярва на теб да ти харесва да "ходиш" с момче по тоя начин!
Второто момиче.Ти си на 17 и вече се занимаваш с женени мъже?!Ти от къде знаеш,че със жена си не се разбират?Щом са се оженили значи се обичат и така са решили.Ти...не си никаква,че да им казваш какво да правят(сори,че ти го казвам,но е така!).Също така не мисля,че и ти си тръгнала по правилния път.Остави този мъж и си намери някой на твоята възраст или с 1-2 годинки по-голям,но остави женените на мира! :smt012
bloodfrozen
10-22-2007, 11:12
И за двете момичета - не мисля, че е възможно да се задържи подобна връзка много дълго, защото то не става с усилия само от едната страна. И най-накрая ще ви писне и на двете да чакате тея хубавци да решат какво и кого искат. Пък относно това, че единия е женен - толкова по-зле. Толкова ли няма свободни момчета, че да се хванеш с женен мъж? Накрая може ти да излезеш виновна, че си провалила брака му. [-(
i zna4i toi e edi su6t lele ni6o ne razbrah ;(
Вие Сте Лудииииии !!! :-D :-D :-D За кфа любов ми говорите как можете да се влюбите в такива маже ... вие сте исперкали хаха :-D :-D :-D :-D :smt016
sentient_
10-22-2007, 18:15
На първата ще кажа - Тъпа си.
На втората - Много си тъпа, ко праиш с женен мъж ма за теб момчета няма ли, асиктир пиклите ве
sexyto_947
10-22-2007, 18:44
Р: Когато оби4а6 някои много симно и смята6 4е тоизи 4овек е този с който иска6 да си в момента каквото и да има помежду ви би моголо да се преодолее.. но е трудно .. когато иска6 да говори6 с този някой а тои .. или сменя темата или ти казва .. "какво иска6 да ти кажа" трудно е ..
girl_in_black
10-22-2007, 18:54
Моята история с бившия е подобна на историята на С.бяхме заедно 6 месеца, но през това време съм ревала хиляди пъти.Всички ми казваха "зарежи го", но аз не можех, беше ми трудно.Докато един ден той рещи да сложи край.Хиляди пъти след това съм му благодаряла, че го направи.Разбирам, че обичаш това момче и ти е трудно да се разделите, но това е най-добрият вариант.След края ще почувстваш страшно облекчение.Ти заслужаваш пълноценна връзка, а тази в момента просто няма бъдеще
Р.,замисли се над това какво бъдеще имаш с женен(и вероятно доста по-голям от теб) мъж.Надеждите, които таиш са напразни.Насочи вниманието си към някое свободно момче, с което имате повече общи неща
BWald0rf
10-22-2007, 21:12
И за двете един съвет - късайте с тези и си намерете НОРМАЛНИ гаджета ;) .. Тфа просто не си заслужава ..
п.п. А и заа заглавието на темата ..Не не са всички такива .. ''всички'' е прекалено общо понятие .. неможеш да кажеш ''Всички са гадняри'' само защото един ти е разбил сърцето. ;)
Wrathchild
10-22-2007, 21:50
Р: Когато оби4а6 някои много симно и смята6 4е тоизи 4овек е този с който иска6 да си в момента каквото и да има помежду ви би моголо да се преодолее.. но е трудно .. когато иска6 да говори6 с този някой а тои .. или сменя темата или ти казва .. "какво иска6 да ти кажа" трудно е ..Ми трудно е, ама ако има желание ще ги зарежете. То като не искате е много лесно 'ма трудно е, ма обичам го'.
пазя-го-в-тайна
10-22-2007, 23:01
и Р. и С. :smt005 :smt005 :smt005 добре че има и такива хора да ни забавляват! Вие нормални ли сте беее?! я ги зарязвайте тия двамата! :smt005 :smt005 :smt005 Голям смях!!!
На втората - Много си тъпа, ко праиш с женен мъж ма за теб момчета няма ли, асиктир пиклите ве
с 2 ръце за :smt005 :smt005 :smt005
sexyto_947
10-23-2007, 18:00
Всеки с мнението си ...
wasntme_
10-23-2007, 23:08
С: Зарежи го може би те изневерява или е с теб само за да убие времето си-и в двата случая не те обича или просто е твърде страхлив да го изрази!Така или иначе тази връзка няма бъдеще! =;
Р:Той е женен!Остави го на мира!Ти си просто увлечение за него!Може би той е с теб защото му е втръснало ежедневието с жена му!Ти си втора цигулка и той те използва!Ти го знаеш даже!Зарежи то само се самоунижаваш по този начин! ](*,)
leleeeeeeeeee toq 4ove4ec ydrq v desqtkata ;-) prosto e mn to4en :P
sexy_momi4e
10-24-2007, 14:52
s-abe tova za klikaneto i za kinoto ne e tolkova vajno,mojke da ne ti klika ako si ima ne6to rabota ili nz...ama tova 4e iska da se kriete...spored men se sramuva da se pokaje s teb pred drugite...
R-ne se zanimavai s jeneni,nqma smisal samo da te izpolzva za razvle4enie
На втората - Много си тъпа, ко праиш с женен мъж ма за теб момчета няма ли, асиктир пиклите ве s 2 race i 3 kraka ZA :smt005 :smt005
DiVa_SaMoDiVa
10-25-2007, 08:49
Еми мила С. ще прозвучи гадно, но на тва момче не му пука за тебе.Да не кажа че съм 99% убедена,че ви върти няколко или 2 (пак е достатъчно). По мое мнение той държи много повече на другата и затова се вижда с нея мн по-често, отколкото с тебе.А когато нея я няма те търси тебе,просто за да не е сам и за да не скучае.Помисли реално защо иначе все ще се виждате тайно [-( Мойта братовчедка я лъжеха по подобен начин и тя дори и не ме послуша,докато не го срещна с другата.Ако не ми вярваш просто го изпробвай и му кажи нещо от сорта на " защо днеска не ходим на кафе или някаде другаде" и виж как ще реагира :wink:
otchaqnata
10-25-2007, 08:59
hatercrew
10-28-2007, 06:57
ako na tova mu vika6 lubov az 6te se metna ot nqkyde :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o4evidno e 4e ne te iska izpolzvate dori i ti samata go osyznava6 ostavi go povqrvai ima o6te mnogo r myje kyde kyde po hubavi i nejeneni ;-) ;-) ;-) ;-)
Momi4eta tezi vruzki nqmat nikakvo budeshte zashto ne poglednete napred za nqkoi,na koito shte mu puka za vas,nqkoi koito nqma da se krie kato prestupnik! :-x Qgi zarejete teq glupaci kfi sa tiq raboti po 1 put v meseca i t.n tova ne e lybof nito vruzka ! ](*,) Da ne ste nqkakvi mazohistki 4e dopuskate da se otnasqt taka s vas?????? =D> Puk i ne ste na koi znae kolko godini 4e da se ot4aivate -jivota depurva zapo4va za vas! =; Uspeh macki i umnata! :P