PDA

View Full Version : Нова година, как да убедя нашите да ме пуснат при него?

BeBsItO
10-21-2007, 18:33
do nova godina ima dva meseca, no kak da obedq na6te da me pusnat pri gadjeto mi za nova godina? na 15 g sam, i nz :( daite nekvi idei

Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица! :wink:

001Severina
10-21-2007, 18:35
:smt017 mmmm mi neznam dosta shte ti e trudno zashtoto vashite sigurno si mislqt che si malka (to ne che si mnogo goliama) zatova nishto nemoga da kaja :!: :roll:

LipSoFAnAnGel
10-21-2007, 18:48
Кажи ,че ще прекараш идването на новата година с приятелки(голяма група)предварително се уговори с тях да не стане гаф.Дано те пуснат...... :)Не знам какви са родителите ти,но ако са разбрани хора,ако познават гаджето ти,имат му доверие,може да те пуснат прибегни до лъжа в краен случай!

Shane92
10-21-2007, 18:51
Първо пише се Убедя.

Иначе по темата - ако смяташ че ваще няма да ти позволят защото си малка и няма смисъл от разговори с тях , може би наистина е най-добре да кажеш примерно че ще си с някоя/някои приятелки и предварително да ги предупредиш че за пред ваще ти си с тях :wink: за да знаят и да не се издадат :wink: Но ако после те хванат...много ще си патиш...така че ако ще лъжеш избери да е с 1 приятелка. Примерно някоя съученичка и техните ще отсъстват и ти не искаш тя да е сама , може ли да спиш там и да прекараш заедно с нея и така. Ама някоя за която си сигурна че ваще няма да звънят у тях да разпитват :roll:

bossychick
10-21-2007, 20:09
Emi znam 4e sigurno mnogo iska6,spomnqm si kato po malka i na men kvo mi be6e. Emi napravi ne6to na koeto roditelite ti 6te se izkefqt,pomazni se malko,izkarai 2-3 hubavi ocenki,gledai da ne se karate,i osobeno kato nabliji da ne zakusnqva6 i sqkvi takiva. I kakto kazaha po gore luji maji 4e si s priqtelki i tva e :)

LiveFlower
10-21-2007, 20:53
Emi znam 4e sigurno mnogo iska6,spomnqm si kato po malka i na men kvo mi be6e. Emi napravi ne6to na koeto roditelite ti 6te se izkefqt,pomazni se malko,izkarai 2-3 hubavi ocenki,gledai da ne se karate,i osobeno kato nabliji da ne zakusnqva6 i sqkvi takiva. I kakto kazaha po gore luji maji 4e si s priqtelki i tva e :)xaxa to kak da se izkarat ocenki,kato ne u4im,pa dali i skoro 6te po4neme :-k

^Sam90^
10-21-2007, 21:37
Оххх... кво се лигавите бе. Като не ти позволят, не ти. Няма да умреш - имаш цял живот пред себе си, да празнуваш, с когото си искаш. Но със семейството си няма да си вечно. Е... щом е по-важно да се напиеш и наебеш, давай.
Ами, ако детето ми беше на 15 години и пишеше "ОБЕДЯ", нямаше да и' дам да си подаде носа навън, докато не се научи на елементарна граматика.

HePeAJIeH
10-21-2007, 22:07
Съгласен съм със Сам90

teenkopele
10-22-2007, 03:07
...а няма ли да е по-лесно ако просто момчето отиде и говори лично с родителите и им каже едва ли не това, което искат да чуят? :)

IGNGN
10-22-2007, 03:12
Че защо въобще ги питаш?
Направо отивай

PaChanGa_GiRl
10-22-2007, 09:30
Оххх... кво се лигавите бе. Като не ти позволят, не ти. Няма да умреш - имаш цял живот пред себе си, да празнуваш, с когото си искаш. Но със семейството си няма да си вечно. Е... щом е по-важно да се напиеш и наебеш, давай.
Ами, ако детето ми беше на 15 години и пишеше "ОБЕДЯ", нямаше да и' дам да си подаде носа навън, докато не се научи на елементарна граматика.

Евала :)

tuka6na
10-22-2007, 10:25
И как могат да те спрат :twisted: М така де,няма да давам такива съвети...Ми може да си кажеш къде си,да им дадеш да поговорят ако искат и квото стане.От друга страна може да кажеш ,4е си с приятелки и толкова.Ама трябва да избереш една версия щото така някак не върви първо едното ,пък ако нищо не стане -другото... :-s :wink: