View Full Version : Нова година, как да убедя нашите да ме пуснат при него?
do nova godina ima dva meseca, no kak da obedq na6te da me pusnat pri gadjeto mi za nova godina? na 15 g sam, i nz :( daite nekvi idei
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица! :wink:
001Severina
10-21-2007, 18:35
:smt017 mmmm mi neznam dosta shte ti e trudno zashtoto vashite sigurno si mislqt che si malka (to ne che si mnogo goliama) zatova nishto nemoga da kaja :!: :roll:
LipSoFAnAnGel
10-21-2007, 18:48
Кажи ,че ще прекараш идването на новата година с приятелки(голяма група)предварително се уговори с тях да не стане гаф.Дано те пуснат...... :)Не знам какви са родителите ти,но ако са разбрани хора,ако познават гаджето ти,имат му доверие,може да те пуснат прибегни до лъжа в краен случай!
Първо пише се Убедя.
Иначе по темата - ако смяташ че ваще няма да ти позволят защото си малка и няма смисъл от разговори с тях , може би наистина е най-добре да кажеш примерно че ще си с някоя/някои приятелки и предварително да ги предупредиш че за пред ваще ти си с тях :wink: за да знаят и да не се издадат :wink: Но ако после те хванат...много ще си патиш...така че ако ще лъжеш избери да е с 1 приятелка. Примерно някоя съученичка и техните ще отсъстват и ти не искаш тя да е сама , може ли да спиш там и да прекараш заедно с нея и така. Ама някоя за която си сигурна че ваще няма да звънят у тях да разпитват :roll:
bossychick
10-21-2007, 20:09
Emi znam 4e sigurno mnogo iska6,spomnqm si kato po malka i na men kvo mi be6e. Emi napravi ne6to na koeto roditelite ti 6te se izkefqt,pomazni se malko,izkarai 2-3 hubavi ocenki,gledai da ne se karate,i osobeno kato nabliji da ne zakusnqva6 i sqkvi takiva. I kakto kazaha po gore luji maji 4e si s priqtelki i tva e :)
LiveFlower
10-21-2007, 20:53
Emi znam 4e sigurno mnogo iska6,spomnqm si kato po malka i na men kvo mi be6e. Emi napravi ne6to na koeto roditelite ti 6te se izkefqt,pomazni se malko,izkarai 2-3 hubavi ocenki,gledai da ne se karate,i osobeno kato nabliji da ne zakusnqva6 i sqkvi takiva. I kakto kazaha po gore luji maji 4e si s priqtelki i tva e :)xaxa to kak da se izkarat ocenki,kato ne u4im,pa dali i skoro 6te po4neme :-k
Оххх... кво се лигавите бе. Като не ти позволят, не ти. Няма да умреш - имаш цял живот пред себе си, да празнуваш, с когото си искаш. Но със семейството си няма да си вечно. Е... щом е по-важно да се напиеш и наебеш, давай.
Ами, ако детето ми беше на 15 години и пишеше "ОБЕДЯ", нямаше да и' дам да си подаде носа навън, докато не се научи на елементарна граматика.
HePeAJIeH
10-21-2007, 22:07
Съгласен съм със Сам90
teenkopele
10-22-2007, 03:07
...а няма ли да е по-лесно ако просто момчето отиде и говори лично с родителите и им каже едва ли не това, което искат да чуят? :)
Че защо въобще ги питаш?
Направо отивай
PaChanGa_GiRl
10-22-2007, 09:30
Оххх... кво се лигавите бе. Като не ти позволят, не ти. Няма да умреш - имаш цял живот пред себе си, да празнуваш, с когото си искаш. Но със семейството си няма да си вечно. Е... щом е по-важно да се напиеш и наебеш, давай.
Ами, ако детето ми беше на 15 години и пишеше "ОБЕДЯ", нямаше да и' дам да си подаде носа навън, докато не се научи на елементарна граматика.
Евала :)
И как могат да те спрат :twisted: М така де,няма да давам такива съвети...Ми може да си кажеш къде си,да им дадеш да поговорят ако искат и квото стане.От друга страна може да кажеш ,4е си с приятелки и толкова.Ама трябва да избереш една версия щото така някак не върви първо едното ,пък ако нищо не стане -другото... :-s :wink: