Влез

View Full Version : Това фимоза ли е или не ?!

Marto_92
10-21-2007, 19:50
начи имам следния проблем ....когато не ми е надървена пишката мога да си я оголвам ...но когато се надърви и като се пробвам да я оголя ме боли....мога да я оголя някъде до средата...надолу ме боли....та въпроса ми е дали това е фимоза....и може ли да се оправи при секс...?! плс помогнете да знам да ходя на доктор или не !!!

Marto_92
10-21-2007, 20:03
никой ли няма да отговори :cry:

StAkE
10-21-2007, 20:06
никой ли няма да отговори :cry:

i bez drugo nikoi ne znae kakvo e tfa taka 4e edvali nekoi 6te ti otgovori :D :mrgreen:

10-21-2007, 20:08
Според мен не е фимоза . Пробвай следното . Докато се къпеш докато е спаднал го оголи , после го дръвни . Така ще си остане оголен . Докато е надървен се пробвай да прибираш и да вадиш главичката . И така лека полека след време ще се оправи . Това го знам , защото на моя приятел така се беше получило :-({|=

п.с. Темата не е за тук , така че не се чуди ако ти я приместят в раздел Болести :-D

Pafkata
10-21-2007, 20:27
za tva ne znam ni6o-lekar dude

Борат
10-21-2007, 20:29
Докато се къпеш докато е спаднал го оголи , после го дръвни . Така ще си остане оголен . Докато е надървен се пробвай да прибираш и да вадиш главичката . И така лека полека след време ще се оправи
Луда ли си :-D
Това е опасно, може да получи парафимоза и да умре (или поне да му резнат пишока) :shock:

10-21-2007, 20:32
Докато се къпеш докато е спаднал го оголи , после го дръвни . Така ще си остане оголен . Докато е надървен се пробвай да прибираш и да вадиш главичката . И така лека полека след време ще се оправи
Това е опасно, може да получи парафимоза и да умре (или поне да му резнат пишока) :shock:

Луда съм ама в това мнение не го показвам :-D Всъщност не е така както си мислиш ... Той като я оголи докато е спаднал и после я дръвне тя тясната част на кожичката си остава по стъблото . Ако го заболи може да спре . Аз затова казах под душа , именно , за да може да е мокър през това време --- " смазка " :D

ubuntu
10-21-2007, 20:36
Не е фимоза бе при фимозата и в ненадървено състояние не може да се забели !!! ПРосто перпуциума (кожичката) ти е по тесен с времето като лъскаш ще се оправиш !!!1

hforce
10-21-2007, 22:00
hodi na lekar i pro4eti vajnata tema v razdel zdravni problemi

пазя-го-в-тайна
10-21-2007, 22:58

Луда съм ама в това мнение не го показвам :-D Всъщност не е така както си мислиш ... Той като я оголи докато е спаднал и после я дръвне тя тясната част на кожичката си остава по стъблото . Ако го заболи може да спре . Аз затова казах под душа , именно , за да може да е мокър през това време --- " смазка " :D

май ще му е по лесно да изчака да му порасне оная работа първо и тогава ще стане от само себе си :) а ако не стане може да пробваш съвета отгоре :)

Marto_92
10-22-2007, 03:49
добре де...а при секс неможе ли да се оправи ?!

p07ren
10-22-2007, 06:35
begi na doktor dude 6te te vidi 6te te opipa 6te go nadurvi6 i 6te te secne i gotovo :smt005 :smt005 sega seriozno probvai se da go zagoli6 vinagi v na4aloto e malko po kofti .. no nz .. vnimavai nz na kolko si no ako si malak ne se pritesnqvai

bebok
10-22-2007, 14:42
ne sum mom4e no mislq 4e e normalno purvite puti kogato go zabelva6 da te boli nezn... pitai nqkoi svoi fr dali e imal su6tiq pr i kakvo e napravil .... yspeh