View Full Version : Поучителна история
Момче изпраща приятелката си до тях. Пред входа и казва:
- Вече два месеца излизаме заедно. Защо да не отидем тази нощ у нас!?
- Ами...
- Хайде де!
- Ами добре! Но само да отида до вкъщи да попитам нашите...
- Ок, но побързай!
Тя изтичва бързо към тях. След няколко минути излиза обратно
усмихната, прегръща го, целува го и казва:
- Да вървим!
В този момент се отваря прозорец отгоре и бащата на момичето:
- Сра, а?! А да пуснеш водата не можа!?!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 падам от столаа......
pepitaaa
10-21-2007, 23:32
ахаха ти ме разби :smt005 :smt005 :smt005
sabrina_89
10-21-2007, 23:36
по-тъпо нещо в живота си не бях чувала... :smt078 пич я по добре се посъветвай с някой психиатър...ще ти е от полза ](*,)
just_a_girl_z
10-21-2007, 23:40
:smt005 :smt005
някой да ми припомни как се дишаше
някой да ми припомни как се дишаше
Май с Нослето....ама ако имаме водолази и неможем да го използваме ще са нужни устенцата :P
sabrina_89
10-21-2007, 23:50
някой да ми припомни как се дишаше и това ти е смешно?!?! :shock:
един мъдър човек беше написал някъде "Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже..." май ж случая по правилно ще е да се каже "Боже,колко простотия има по тоя свят,Боже..." :roll: пича дето е написал тва е за лудница определено [-X :!: :!: :!: :!:
П.П. сбъркал си раздела ама както и да е...
един мъдър човек беше написал някъде "Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже..." май ж случая по правилно ще е да се каже "Боже,колко простотия има по тоя свят,Боже..." :roll: пича дето е написал тва е за лудница определено [-X :!: :!: :!: :!:
А ти като си неграмотна аз казвам ли ти нещо... И щом като си таква светица отивай да наниш . . . и без тва има недостиг на монахини можем да ти намерим едно местенце!
russianmafiaboss
10-22-2007, 00:03
по-тъпо нещо в живота си не бях чувала... :smt078 пич я по добре се посъветвай с някой психиатър...ще ти е от полза ](*,)
скъпa в живота във всичко може да се намери забавна страна ;)
just_a_girl_z
10-22-2007, 00:03
в дадения случай ми е забавно да. защо какво толкова му е лощото да се посмее човек. пък било то на глупав виц или пък на простотиятна на хората пускащи такива вицове :wink:
russianmafiaboss
10-22-2007, 00:07
те са лошо лошо хора, какво да ти кажа :P
sabrina_89
10-22-2007, 00:12
в дадения случай ми е забавно да. защо какво толкова му е лощото да се посмее човек. пък било то на глупав виц или пък на простотиятна на хората пускащи такива вицове :wink:
не е лошо да се посмееш...ама простотията на такива хора е отчайваща... :smt011
swords1010
10-22-2007, 00:14
Т.11 от правилника! Темата се превърна в чат!