View Full Version : Изпразвате ли се
Как се изпразвате? Като й го вкарате не си го изваждате преди да се изпразните ли? Малко ми е трудно да се изпраня само от нормален секс, трябва ми мастурбацията или орално.
Благодаря и моля за интелегентни отговори.
Kras4eto_lp
10-22-2007, 09:34
А това какво значение има кога се изпразваш :-s
А това какво значение има кога се изпразваш :-s
Ооо мацката се завърна .. най накрая измерили си тва което трябваше да мериш... :smt019 Ходи гледай вече сме на 5та почти 6та стр с размишления :smt005 :smt005 :smt005
Еми има, защото едно е дали момичето да усеща как се изпразваш, друго е да лъскаш или да ти прави орална.
Еи лаинак мен ли питаш ве ?
DevilWish
10-22-2007, 09:53
интелегентни
Малко трудно...щот не я знам тая думичка :|
Абе наборе, много си боен(олигофрен) бе. Незнам дали четеш или не, ама горе пише"интелигентни отговори", не отговори подбудени от първични животински отговори. :wink:
На мен ли пишеш ве пудел надут а ?
Лелеееее не ме дразни че ще стане лошо пудел нещастен ясно а ?
Момци внимавайте да не счупите простомера че тва е един много скъп и нужен уред :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt019
Ае са стига съм се лигавил и аз ма не ме питаите тъпотии ясно ?
Как се изпразвате? Като й го вкарате не си го изваждате преди да се изпразните ли? Малко ми е трудно да се изпраня само от нормален секс, трябва ми мастурбацията или орално.
Благодаря и моля за интелегентни отговори.k1v ti e problema
Благодаря и моля за интелегентни отговори.k1v ti e problema
Че не се изпразвам от обикновен вагинален секс.
mi az ne sym mom4e ... ama za pryv pyt 4uvam podoben problem :smt017
sweety_blondy
10-22-2007, 10:41
аре бой ли ще гледаме?
по темата: трябва да си много зле за да незнаеш!но все пак .. хахахах не не ..
MiSs CaLifOrNia'S mAN
10-27-2007, 00:48
Ми като правил секс с приятелката ми се изпразвам в нея :) като ми прави френска в устата и,нямаме проблем
bloodranger
10-27-2007, 00:50
Много тъп въпрос !
ма верно ли O:)
Хах... ами значи не можеш да се възбудиш достатъчно. Аз не съм имал подобен проблем. Пробвай с друго момиче - може да е от нея :)
А вие горе... порастнете бе.
sapphirr
10-27-2007, 05:08
Благодаря и моля за интелегентни отговори.
Много тъп въпрос !
хахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ...веселба
Изпразваме се през оная си работа!
MrAvKa_BazUkaR
11-01-2007, 17:13
:shock: :shock: vyzmojno li e da ima tolkova kuhi hora :shock: :shock:
Как се изпразвате? Като й го вкарате не си го изваждате преди да се изпразните ли?
Откъде? Срамота е да й го извадиш от устата... :twisted:
Вътре в презерватива го прави. :wink:
BMW_MPOWER
11-01-2007, 19:55
в устата или в нея
Schnitzer
11-01-2007, 20:16
Бе човека вика че не мое са изпразни от вагинален вие кви ли не бисери изакахте.Ем батенце кво да ти кажа.Пробваи да я клатиш повече време може и да стане. 8) :)
my_sexy_lover
11-01-2007, 20:28
Моя приятел винаги го вади преди да се изпразни дори и да е с презарватив а за да и се изпразниш в устата трябва да е съгласня тя .... щото не на всяка и е приятно :?