View Full Version : Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!
{}pasno_momiche
10-22-2007, 09:15
Здравей те! Това за което ще ви помоля ще е малко тъпо!
Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
Първо възможно ли е да ме е отворил с пръст?
Второ ако ме е отворил как дапозная?
моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!
И как става тоя номер да не помниш?Ти да не страдаш от някакъв вид временна амнезия? И след като наистина не помниш,защо не попиташ момчето какво сте правили,ами трябва ние да гадаем?!?
вий ко правихте в тоз твои приятел,че не си спомняш :roll: да не ти е бутнал мозъка докато му лапаш :smt005 или просто отиде и му го лапна :smt005 верно си опасна ей
Maimunche_f
10-22-2007, 09:23
Ей така случайно отиде у момчето на гости...и не помниш кво си правила...брех...и как става тая работа???! Нии няма как да знаем какво сте правили....Дано поне момчето помни нещо....Нйа-добре с него да говориш....Ей от ден на ден все повече се изумявам до къде може да стигне човешката глупост :?
Ей така случайно отиде у момчето на гости...и не помниш кво си правила...брех...и как става тая работа???! Нии няма как да знаем какво сте правили....Дано поне момчето помни нещо....Нйа-добре с него да говориш....Ей от ден на ден все повече се изумявам до къде може да стигне човешката глупост :?
:---) :---) :---) :---) :---) :---)
[-X предполагам си се напила... :smt012 питай момчето...
Glezanka
10-22-2007, 09:27
Abe prawi se che nishto ne e stanalo :)
Kras4eto_lp
10-22-2007, 09:30
Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас :smt005 :smt005
DevilWish
10-22-2007, 09:33
[-X предполагам си се напила... :smt012 питай момчето...
+1
Абе наи вероятно си била пияна и в тоз приятел е имало 10 момчета и всички са те ебали и са свършили в теб нищо ти няма :smt005 краи на темата ! :smt005 :smt005 :smt005
Абе що не наминеш и през нас ... нищо няма да правим :smt005 :smt005 :smt005
Освен и аз да остава една заявка :::
Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!
Ми ти сама си казваш,че може би те е отворил и какви снимки искаш питай него ние от къде да знаем :smt017 .... внимавай с алкохола,че не се знае къде ще свършиш.. [-X
Ми ти сама си казваш,че може би те е отворил и какви снимки искаш питай него ние от къде да знаем :smt017 .... внимавай с алкохола,че не се знае къде ще свършиш.. [-X
Затова ти се пишеш vodka_f :smt005 :smt005 :smt005
[quote="Kras4eto_lp"]Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас :smt005 :smt005
SIGURNO I TO NE POMNI... :lol: :lol:
Abe momi4e ti me razbivash po vsi4ki kriterii.Makar tazi tvoi8a slu4ka da mi se struva poznata ama puk 4ak tolkoz da ne pomni6 dali si se ebala?!!Kakto i da.Kato iskash da razbere6 dali sa te otvorili vurvi na ginekolog i to4ka:):):)
DoomShadow
10-22-2007, 10:16
nz kvo ste praili samo 4e mn vnimavai za napred. da ne da se okaje6 maika, v skoro vreme. vyrvi i govori s nego. nosi si pistolet. ako ti kaje 4e e svyr6il v teb, go zastrelqi. dano ne si bremenna . uspex
GameMaster
10-22-2007, 10:19
o0o0o0o0o boje :lol: :smt005
sweety_blondy
10-22-2007, 10:37
хахаххаха е как така не помниш,напила ли си се? хахахах И как разбра че си отворена? хахахах детска му работа
bebito0o
10-22-2007, 10:44
посети гинеколог а преди това поговори с момчето...
..точка :mrgreen:
хахаххаха е как така не помниш,напила ли си се? хахахах И как разбра че си отворена? хахахах детска му работа
Абе под отворена явно няма в предвид буквалния смисал! Пита дали вече е ларж може ли да се прави на отрворко в женски род :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Абе под отворена явно няма в предвид буквалния смисал! Пита дали вече е ларж може ли да се прави на отрворко в женски род :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
не,не,не... :-D :smt005 :smt043 :smt043 :smt046
LipSoFAnAnGel
10-22-2007, 11:07
Явно си била пияна.Възможно е да те отвори с пръсти.Ти не може да разбереш.Най-добре питай момчето какво сте правили/ако то помни/Ако не помни върви на лекар,защото може да стане лошо..... :-k :smt017 :smt018
Ами ако чувстваш празнота отдолу знаеш извода кЪф е :D Сега според повечето мнения на женЪта вече си голяма и зряла :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Едва ли сте правили секс, щом не си спомняш. но не се напивай така като животнооо..Това няма да свърши на добре. [-X
Пияна ли си била...? :smt011
swords1010
10-22-2007, 11:16
А защо не попиташ момчето, какво е ставало? :wink:
momchence_89
10-22-2007, 11:20
Възможно е и да си бременна :smt017
s pr1st trudno-no ako e vkaral po4eve ot edin e v1jmojno
PinkFloydSound
10-22-2007, 12:09
хюх не си правете труда да и обяснявате на тая...не виждате ли че е създала тая тема на първото си мнение още пък...не си я и посещава...ясна ми е работата...прай се на интересна ](*,)
just_a_girl_z
10-22-2007, 13:40
за пореден път се обеждавам в няколко неща
1-во :arrow: алкохола не прощава никому
2-ро :arrow: мн безотговорни хора са се навъдили близките 20 години, и направо нз до къде ще ни доведе това ](*,) :smt011
а на авторката ще и кажа да спре алкохола и другите гадости, с които се тъпче, защото само от алкохол не може да се докара до тук. и да хване да иде първо при момчето да го пита каква е станало и след това независимо дали е казало че не е имало нищо да иде на лекар, защото тоя може да я е опънал и да не си признае :!: :!: :!:
pitai nego ne nas a i btw na kolko god si ? :)
sladkoto_zaiche
10-22-2007, 15:19
pitai nego.......
sentient_
10-22-2007, 15:23
](*,) :shock:
а сега кажи че си на 12-13 и повярвай ми няма да остане нищо детско в мен ..
minava6t 4i4ko :)
10-22-2007, 18:44
[quote=Kras4eto_lp]Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас :smt005 :smt005
SIGURNO I TO NE POMNI... :lol: :lol:
..ne samo 4e ne pomni ami sigurno nego pyk go boli dupeto, ta i toj misli da i se obadi .. :lol: :lol:
пазя-го-в-тайна
10-22-2007, 22:39
Затова ти се пишеш vodka_f :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005
а за темата: БРАВОООООО!!! ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ!!! УСПЕХ В МАЙЧИНСТВОТО!!!
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-23-2007, 08:03
Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас :smt005 :smt005
Да е..боб ли да хвърляме #-o
marina star
10-23-2007, 08:14
tapa4ka :smt019
PerFect_GirL
11-03-2007, 07:52
Ave kvo se zaqjdate..momicheto prosto vi pita dali e vbzmojno tova momche da q e otpushilo s prbst...kvo tolkova..na vseki moje da se sluchi da se napii i da ne pomni...Spokoino ne moje da te otpushi s prbst..devstvena si vse oshte :-) :-)
bqsna_teenagerka
11-03-2007, 07:57
да не си болна от амнезия ве?
явно си била толкова пияна че не знаеш детствена ли си още или не!
ами нека ти! чуди се ся като си тъпа гъска! с извинениЕ!
bqsna_teenagerka
11-03-2007, 07:59
Ave kvo se zaqjdate..momicheto prosto vi pita dali e vbzmojno tova momche da q e otpushilo s prbst...kvo tolkova..na vseki moje da se sluchi da se napii i da ne pomni...Spokoino ne moje da te otpushi s prbst..devstvena si vse oshte :-) :-)
леле господи ако знаеш само колко си глупава. като не си компетентна по определен въпрос по добре,не приказвай!
за пореден път се обеждавам в няколко неща
1-во :arrow: алкохола не прощава никому
2-ро :arrow: мн безотговорни хора са се навъдили близките 20 години, и направо нз до къде ще ни доведе това ](*,) :smt011
а на авторката ще и кажа да спре алкохола и другите гадости, с които се тъпче, защото само от алкохол не може да се докара до тук. и да хване да иде първо при момчето да го пита каква е станало и след това независимо дали е казало че не е имало нищо да иде на лекар, защото тоя може да я е опънал и да не си признае :!: :!: :!:
+1
PerFect_GirL
11-03-2007, 18:43
леле господи ако знаеш само колко си глупава. като не си компетентна по определен въпрос по добре,не приказвай!
Hah tochno tova che sbm kompetentna i prikazvam..ti kato si tolkova kompetentna zashto se zaqjdash ami ne kajesh nehsto po dadeniq vbpros..tyk horata spodelqt problemite si kato se nadqvat nqkoi da im pomogne kato im dade sbvet ..no qvno horata sa dosta naduti i prostiii i taka..ae vie si znaite.. :P
6tom ne pomni6 zna4i si bila piqna...6tom si bila piqna si nosi posledsviqta...A i kvo kat sa te otvorili lo6o nema :lol:
Може би, щот не си спомня кое е момчето :razz:
А по темата мисля като Kras4eto_lp :)
theworldleader
11-03-2007, 22:10
Така са малките... ***** :)
Важното е, че лапа мадамата - другото ше се оправи... :twisted:
Боже мой.... :x Ама много си зле!!!!С пръст ако те е отворил бъди сигурна ще помниш ! :D Но верно питай него ....или чакай кълбото ми казва ... казва ми .... иди на магистрала Хемус!! :D :D :D
T.2. От Правилата на форума!
модерирано от by devil_girls
ResidentEvil
12-29-2007, 15:44
Ако съм бил там ще ти кажа но...
Все пак бръкни със средния си пръст във Вагината си колкото можеш по-дърбоко, нежно разбира се, и ако влезе целия и има още навътре значи...
За да си сигурна иди на гениколог.
`Death`Whore``
12-29-2007, 15:47
Все пак бръкни със средния си пръст във Вагината си колкото можеш по-дърбоко, нежно разбира се, и ако влезе целия и има още навътре значи...
Е...значи по твоята логика...ако И е по-плитичка вагината, не е девствена?
ivailo2508
12-29-2007, 17:13
вий ко правихте в тоз твои приятел,че не си спомняш :roll: да не ти е бутнал мозъка докато му лапаш :smt005 или просто отиде и му го лапна :smt005 верно си опасна ей :lol: :lol: :lol: тцтцтцтц на каде отива тоя свят еййй :?
Емаа как така бе :D в смисъл тиии пила ли си чее нищту не си спомняш :?: :?: :?: :?: :?: ааа тфаа дали си отфорена тряаа да отидеш на гинеколог :!: или просто питай момчето с което си била какфо е станало :neutral: ае успехи :---)
ThePainIsReaL
12-29-2007, 18:10
Грр.. лапай, лапай, дяте.. ще свършиш и ти на магистралата. 8-)
ViLLa*07
12-29-2007, 22:59
Абе що не наминеш и през нас ... нищо няма да правим :smt005 :smt005 :smt005 xaaxxaxaax кои знае като е гледам тая може да мине покраи вас , но после да и кажеш ко е станало ... :D :D
DreamDiddy
12-30-2007, 11:43
Грр.. лапай, лапай, дяте.. ще свършиш и ти на магистралата. 8-)
+1 ... alkohola na nikoi ne pro6tava ei :smt006 :smt003
мноооооооого стара тема вече :? [-( :-({|=
o7ka43na7a
12-30-2007, 12:14
Em milichka pitai momcheto sled kato ti ne pomnish.. ;-)
ResidentEvil
12-30-2007, 12:24
Е...значи по твоята логика...ако И е по-плитичка вагината, не е девствена?
Тя вярно е на 12 не бях видял.
П.П. Ами мисля че тя ще разбере кое е Девствената ципа и кое е дъното на Вагината.
`Death`Whore``
12-30-2007, 12:25
Може би разликата е, че девствената ципа е на входа, а краят на вагината е в другия край...?
h0t_bAbE
12-30-2007, 14:44
offf , za6to vs mislqt 4e ili se e napila ili ima amneziq ?Az pak smqtam 4e malkoty sladur4e,zlqtny,nevinno,prosty e re6ila 4e na 12 e gotofa za parvata si sfirka i fanala ta posetila nqkoi batky na okolo 17(ot tiq det 4eli 4e na tiq god nqma nujda ot condom :D :neutral: ) oba4e ne6ty i se gubi ...toq gotin batky pak spored men i e slojil ne6ty v kolata ili pepsitY :neutral: i posle si e gledal seir ...normalnyyy,nali ?pfff #-o delelele #-o a pak nee mislq 4e 6e i kaje toq...na teb mili4ka kazvam samo - Ako si dostaty4no golqma da prai6 svirki na batkyfci,BI TRQBVALO da si dostaty4no golqma i da prai6 seX,da ZN kak mom4etata biha te izlagali (kato naprimer da ti slojat ne6ty v sok4Ity) i da si pro4ela pone malko za svirkite i za seX-a (ne kak se praat,a kvi sa posledstviqta,zlaty) -6e mi hodi kat k**va da prai svirki na toq i onq ,posle 6e mi se oplakva po nekfi forumi 4e ne si spomnq i otgore na si4ko 6e se izlaga da pita TAPI TAPI TA PROSTI vaprosi !!!Ti4ai do aptekata za Escapelle,glei maika ti da ne razbere (6oto ak0 bqh na neiny mqsto nqma6e da si jiva) , moli se da si devstvena,6oty ima6 2 izbora - ili v manastira da si dale4e ot izku6eniety,da prai6 svirki :D ili (vs si ti gy kazaha) MAGISTRALATA TE ZOVE !!! k**ve s k**ve !!!
h0t_bAbE
12-30-2007, 15:04
Трябва да призная,че за опасно момиче мислиш много за безопасноста си :D
az sam si opasna :-P ama ne iskam da sam mlady mam4e ili k**vety na mahalata,katy nqkyi dr. ...svirkata e hUbYy ne6Y ,batkyfcite sa6ty :oops: ama da zn ne6ty vse pak,da si obmisli6 predi tfa malky kfo moe da stane,pak katy otide6 pri negy AK0 si v saznanie,a ne katy taq,moe i da mi doe ne6ty dr naum :oops: nqma nujda da me upoqvat - 6e se razbereme s batkYty i taka :P
h0t_bAbE
12-30-2007, 16:13
:D :oops: nema da se kosi6 az sam si tapi4ka,ako puskam takiva ne6tica ot freme-na vreme nema da se kosite - redovni sa tiq moi izcepki :-|
em nego si pitai ili go napraete pak