PDA

View Full Version : Депилиращ крем ?

Naked in the wind
10-22-2007, 11:44
Здравейте!Искам да попитам момичетата дали са ползвали депилиращ крем,за да премахнат космите от триъгълника си и от големите срамни устни.Аз до сега съм ползвала самобръсначка,но тя прави кожата груба и я изсушава,затова мисля да пробвам с кремче.Та..Въпросът ми е: Ако част от крема попадне на малките срамни устни, докато престоява на големите,има ли вероятност да им стане нещо?

Благодаря предварително :wink:

LipSoFAnAnGel
10-22-2007, 12:05
Аз съм ползвала депилиращ крем и въобще не съм доволна.Няма никакъв проблем,но по-добре си направи кола маска.Вярно боли,но поне 1 месец няма да имаш косми.А при депелатоара на 2рия ден се появяват :)

ubuntu
10-22-2007, 12:05
ммда има риск лятото една козметичка докато ми правеше кола маска ми разказа за една неината приятелка как с подобен крем си направила доста голяма беля .. на триъгълника имала няква бенка и взела че се възпалила и за един ден станала огромна и се наложила намесата на скалпела.... с тези кремове много трябва да се внимава и да не се дъжат повече от времето написано в опътването ! И все пак крема гори косъма така че кво му пречи да изгори и устните ...

comics
10-22-2007, 12:16
е, после може да си сложи балсам за устни, тей чи к0 му е :smt005 :smt005 :smt005

sexa_na_kompleksa
10-22-2007, 12:25
С този крем съм си махала космите само от страни и не останах особено доволна.

LuCiFersAngeL
10-22-2007, 12:38
И аз съм пробвала, но не останах никак доволна [-X По-добре се получава със самобръсначка, особено ако е хубава. Кожата става много по-гладка, а с депилатора дори веднага след махането му се усещат косъмчетата, защото не може да ги махне от основата. Пък и както казаха - може да си навлечеш неприятности от това! По-добре недей.

betylini
04-25-2010, 13:03
кажете името на някои депилиращ крем за да пробвам и аз :Д :)))

SmilezZz
04-25-2010, 13:32
Мисля,че Дева и Вийт имаха такъв крем..Но не съм сигурна..Най-добре е да попиташ в някоя аптека