View Full Version : мнения?? :) :) :)
insomnia79
10-22-2007, 14:10
sega neka buda malko po konkretna: spored vas principno koi trqbva da predpriema 1-vata kra4ka? kato gledam natam sa trugnali ne6tata 4e vse nejniq pol trqbva da pravi vsi4ko :smt018 a za mom4etata kvo ostava .... :smt015 nema takiva [-X are kazvaite i vie kakvo mislite po vuprosa .. :-)
Sweet__Dream
10-22-2007, 14:14
Mislq,4e protivipolojniqt pol trqbva da poema iniciativata :smt018 Li4no az nikoga ne bih napravila purvata kra4ka(no da ne kazvam nikoga :roll: )EEiiiii muje subudete se [-X
Symphony of Destruction
10-22-2007, 14:17
Зависи от ситуацията, па и от човека. Но е тъпо да чакаш другия да направя първата крачка...ей ме мен, бъзливката, на 16 и кусур месеци още си кукувам самичка :lol:
thefreak
10-22-2007, 14:21
Ако не я харесвам, ако ще маратон към мене да избяга пак няма да й обърна внимание.
Като искаш нещо отиваш и си го поискваш, за какви крачки говорим въобще?
insomnia79
10-22-2007, 14:21
ZA6TO MUJKOTo trqbvalo da se napinq??? ami ako pone za tva ne se pomu4ite malko kai za kvo trugo tolkoz se napinqte? i az kazvam muje subudete se!! :smt016
HePeAJIeH
10-22-2007, 14:28
Не виждам кой знае какво заначение има в това кой трябва да направи първата крачка!Който и да поеме инициативата няма да е по-различен резултата! [-X
insomnia79
kaji za koe po to4no ? :lol: :::
Blestq6ta
Принципно - мъжете, така де - момчетата... :lol:
Иначе ако той дреме - момичето ша действа, няма как... :-D
lilit_666
10-22-2007, 14:31
ZA6TO MUJKOTo trqbvalo da se napinq??? ami ako pone za tva ne se pomu4ite malko kai za kvo trugo tolkoz se napinqte? i az kazvam muje subudete se!! :smt016На мен пък ми се спи. Легнах си в 7.
А и ние се мъчим...нямаш представа колко :-D
Ще ме светнеш ли,интересно ми е(не се дразня)
пО ТЕМАТА
Много по-добре се 4увствам по време на цялата връзка когато той е направил 1 крачка.Приемам го като мъжкар,което мн ми харесва.
До сега по4ти винаги аз съм я правила,но съм си казала КРАЙ,писна ми,какви са тези срамежливи,безхарактерни мъже!Ако продължава така след 30 год ще излязат от употреба!
insomnia79
10-22-2007, 14:32
Не виждам кой знае какво заначение има в това кой трябва да направи първата крачка!Който и да поеме инициативата няма да е по-различен резултата! [-X
abe razli4en si e 6toto za mom4eto ako si mu lesna ne si intersna :lol:
Според мен си зависи от ситуацията, както дойде. :wink: Няма такъв стереотип, че все мъжете трябва да правят всичко.А това, че нежния пол трябва да прави всичко и е така, не знам от къде ти дойде на ум.Определено не правят всичко момичетата...
Зависи - няк0й път аз правя 1вата крачка, др път оставям на момичето :)
DevilWish
10-22-2007, 15:35
Напоследък наистина момичетата правят първата крачка все по-често....обаче за мен момчето трябва да поема инициативата.
sladка_ягодка
10-22-2007, 15:44
ami to taka ako ne sme nie momi4eata da napravim re6itelnata stupka mom4etata 6te zaginat bez nas :mrgreen: na men dosta 4esto mi se e slu4valo az da deistvam taka 4e ve4e se svikva :smt016 no se pak mom4eta stegnete se malko \:D/
Opredeleno mom4etata triabva da poemat 1vata stypka. Otkyde nakyde momi4eta 6te svaliat mom4etata? Viarno, 4e naposledyk se e prevyrnalo v tendencia, no ne triabva da e taka... [-X
За мен специално няма особено значение. Дали аз ще съм инициаторът или не, важен е крайният резултат. И като цяло мнението ми е, че и двата пола трябва по равно да правят първата крачка.
deniiiii1
10-22-2007, 17:20
По принцип момчето според мен трябва да направи 1 крачка,но момиче ако хареса някое момче,тя трябва да деиства :smt017
Slave4You
10-22-2007, 17:25
Ми нз аз съм твърде срамежлива за да прая нещо, така че разчитам на момчето пък и мисля че така е по в реда на нещата:)
GregoryHouse
10-22-2007, 17:35
А според мен който е по нахакан,нахален или смел той щЪ да е пръФ...докато викате момчето тряя да първо доста често може да духате супата...
Това май е останало от миналото че трябва момчето да направи първата крачка. Но в новия свят нали жените се "бутат на всякъде" така че си е съвсем нормално едно момиче да започне първо. Пък според мен най-важното е този който харесва другия да направи първата крачка а не да го харесва и да чака другия който не подозира нищо да направи крачката...
emi poprincip dobre e i momi4eta da si zaqvat jelaniqta ama ne v mn prav tekst a nekfi name4eta i mom4enceto da vleze smelo v boq :!: i takam posle da se radvame na hubava vrazkla ::: ::: :smt064
za men e normalnoto mom4eto da apravi 1vata kra4ka no se e nalagalo i az da q pravq :) i vse pak mislq 4e spor nqma muja e pove4e muj ako zn kak da spe4eli edna jena a ne samo da sedi i da 4aka da my padne ot nebeto
sexy_momi4e
10-22-2007, 18:15
ami mislq 4e mom4eto trqbva da napravi parvata kra4ka,kakto kazaha predi tova-kogato si lesna,ne si interesna,pak i mom4eto e po smelo,pak i nali po princip mom4eto svalq momi4eto...tova 4e nqkoe momi4e e re6ilo da napravi parvata "kra4ka"ne zna4i 4e ve4e 6te e taka...
sentient_
10-22-2007, 18:19
sega neka buda malko po konkretna: spored vas principno koi trqbva da predpriema 1-vata kra4ka? kato gledam natam sa trugnali ne6tata 4e vse nejniq pol trqbva da pravi vsi4ko :smt018 a za mom4etata kvo ostava .... :smt015 nema takiva [-X are kazvaite i vie kakvo mislite po vuprosa .. :-)
Смятам че не трябва да има такива предразсъдъци, че мъжа трябва да предприема първата крачка или обратното. Просто като ти харесва даден човек, няма ко да се праиш на дръж ми шапката ами направо си пускаш чара в действие и действаш :)
insomnia79
10-22-2007, 19:50
"първата крачка" е прието да направи по-силиния пол.иначе с бившото гадже в едно и също време си казахме.много интересна ситуация.аз обаче винаги се чувствам длъжен да призная първи.нз що.такова ми е възпитанието.
samo edno evala 6e kaja :-) :smt016
BWald0rf
10-22-2007, 21:19
1.Какво значение има кой ще предприеме 1-вата стъпка?
2.Ако си от тия дето мислите,че жените са някфи слаби и стеснителни създания,които немогат да правят това което искат-МНОГО ГРЕШИШ!
3.Да и момичетата могат да направят първата крачка!Що пък не?! Ако много харесваш дадено момче просто няма да направиш нищо заради тъпия предрзсъдък че той трябва да направи 1-вата крачка?!?! Мдаа продължавай в същия дух.Далече ще стигнеш :smt011
punkrock
10-22-2007, 21:25
Абе няма значение дали ще е момчето или момичето. Който е по-смел, той ще направи първата крачка.
По-важно е дали ще се получи след това :-D
"първата крачка" е прието да направи по-силиния пол.иначе с бившото гадже в едно и също време си казахме.много интересна ситуация.аз обаче винаги се чувствам длъжен да призная първи.нз що.такова ми е възпитанието.От кой е прието ако не е тайна :-)от някои жени явно, щот мъжете не мислят така :)
korabokroshenec
10-22-2007, 21:56
бе зависи..ако я видя че дава някфи сигнали или признаци и налазвам... ама как дойде...ще му мисля като се случи :wink:
Sladinka_f
10-23-2007, 07:28
spored men ve4e tva ''mom4eto trqbva da predprieme purvata kra4ka/stupka'' ne vaji...jiveeme v 21 vek.Ako momi4eto e sigurno 4e mujkata polovinka go haresva za6to momi4eto da ne predprieme 1-vata kra4ka?!?!? :-k vse pak ima dosta sramejlivi mom4eta koito vupreki 4e si haresvat edno momi4e ne mogat da i go kajat za6toto se sramuvat i po tozi na4in momi4eto pravi purvata kra4ka,mom4eto se otpuskat i aide stana rabotata... :smt007
insomnia79
10-23-2007, 09:05
tuzaro написа:
182+44_4adel написа:
kolinzo написа:
"първата крачка" е прието да направи по-силиния пол.иначе с бившото гадже в едно и също време си казахме.много интересна ситуация.аз обаче винаги се чувствам длъжен да призная първи.нз що.такова ми е възпитанието.
От кой е прието ако не е тайна
от някои жени явно, щот мъжете не мислят така "
abe ot jenite bilo prieto :smt005 .Prosto ot krai vreme si e taka -mujete sa ohajvat podmazvat se za da spe4eliat surceto na damata ..obratnata situaciq mi se struva adski tupa :smt005 ina4e i az sum suglesna 4e ako mi4eto e sig 4e onq :-D izpitva ne6to nema lo6o da go potupne za da izplue kamuka ili sama da go izvadi :-D