View Full Version : Какво може да означава това...?
hi all mi zna4i ma4i me edin vapros i iskam vi popitam ne6to :) tva normalno li e seki patkato me vidi edno mom4e i nespira me gleda kato si kara koleloto kato mina pak me gleda tva ozna4ava li 4e me haresva ili zqpa ne6to konkretno v men....pls 4akam otg
PS tank predaritelno \:D/ \:D/ \:D/
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
BWald0rf
10-22-2007, 16:54
Ми щом винаги те гледа значи си му привлякла вниманието ;)
xXxScreamxXx
10-22-2007, 16:55
Em dai snimak da te vidq p1k 6ti kaja dali te haresva :smt005
Otk1de da znam dali te haresva ili prosto e 4alnat i gleda si4ki macki stranno ?!??!?!?!
xXxScreamxXx
10-22-2007, 16:57
i 6te te pomolq sledva6tiq p1t kat puska6 nqkoq bezsmislena tema da pi6e6 zaglavieto na КИРИЛИЦА !!!!!!!.....
Да, ако се познавате, но ако не се-това може да означава, че харесва само външността ти, а не и характера ти.
xXxScreamxXx
10-22-2007, 17:09
Оооо бъди спокоен не си само ти мн от приятелите ми го правят
ааааа ина4е към аФторката - текат ли му лигите кат те гледа ?????? ако е така зна4и има интерес - ходи го бърши :smt005
stefko89
10-22-2007, 17:14
6te vi povarna varho mneniqta i temata :smt078 :smt078
xXxScreamxXx
10-22-2007, 17:18
stefko89 моля те не го прави - на6те мнения са смислени - за разлика от темата :wink:
GregoryHouse
10-22-2007, 17:32
Чаровната...сигурен съм че си мноу чарвона...и злобна...но или отговори с 1 пост или недей да си трупаш мнения просто...
По темата: Спред мен те харесва,но чисто физически...засега...предпол агам дори името не ти знае...следователно си му симпатична и всеки път си казва: "Ох мамоо само да ми паднеш"....като всеки полу-идиот...
Ами вероятно си му симпатична. Ама според мен тва е доста тъпо да те гледа така постоянно и малко нахално.
xXxScreamxXx
10-22-2007, 17:40
За 4аровна не знам ..ти 6те ми каже6 надявам се..........
Но злобна не с1м :wink: :wink:
Ем... според мен си му допаднала физически.. харесва те .. поговори с него... ако можеш първо онлайн... иначе мн ще се притесни щом само те гледа а не ти казва нищо сигурно е срамежлив... другия варянт е да имаш извънредно големи цици или мн секси задник.. и тфа да гледа.. но ме съмнява :D
mersi za mnenieqta no az mislq 4e tva e forum za teen i mislq 4e seki si e napisal tyk problema za da moje nqkoi my pomogne a ne da go napda mersi za mneniqta o6te vednaj :smt004
ami nezn nemoga da kaja dali te haresva no predpolagam 4e da 6tom dosega ne ti e kazal ni6to sig e sramejliv taka 4e mislq 4e 6te se naloji ti da deistva6 purva :) yspeh :)
Ми щом винаги те гледа значи си му привлякла вниманието ;)
+1 \:D/