View Full Version : ...
BlueDevil
10-22-2007, 21:10
...
001Severina
10-22-2007, 21:15
Ох милата щеше да ме разплачеш :cry: сори за всичко това разбирам колко ти е тежко и че си писала темата за да излееш мъката си
и все пак незнам с какво да ти помогнем :? :cry:
Знаеш ли, и аз имам сестричка някъде из Люлин, но баща й(защото баща се нарича човек, който се е грижил за теб, а не който е дал семето си) никога не ми е бил близък, дори не си спомням да съм го виждала, единствено лицето на неговия баща изплува в съзнанието ми, от последната ни среща, когато съм била на 3.
Това с настройването го има(попринцип говоря, не за себе си), може би жената има основания, гледните точки са две, все пак.
Ти не се отказвай, щом искаш да опознаеш брат ти, направи го.Дано намериш начин, успех ти желая!
kalinadelinda
10-22-2007, 21:42
razbiram 4e ti e gadno no opitwaj no wnimawaj da ne se wlosat nestata stoto neznam ti si tam i znaes do kade mozes da stignes no naistina e mn hubawo da si obstuwate makar i ot razstoqnie uspeh :)
001Severina
10-22-2007, 21:52
razbiram 4e ti e gadno no opitwaj no wnimawaj da ne se wlosat nestata stoto neznam ti si tam i znaes do kade mozes da stignes no naistina e mn hubawo da si obstuwate makar i ot razstoqnie uspeh :)
егати едвам ти разчетох...научи се да пишеш :!:
sweety_blondy
10-22-2007, 22:48
наистина много гадно..не съм от софия и не го познавам..но бих се радвала да ти помогна по някакъв начин...
xXxScreamxXx
10-23-2007, 06:37
Ем според мен трябва първо да говори6 с маика му да си изясните отношенията с нея и след това когато тя си промени мнението за теб (надявам се това да стане) да ти дава да говори6 пи6е6 аба контактува6 с брат си
Аиде мн мн успех4ета :D
Violenza
10-23-2007, 15:11
Поговори с майка си .. да се обадите на тези хора и да си изясните отношенията.
Обясни на майката на момчето, че искаш да го чуваш и т.н. все пак той ти е брат! Дори няма причина да те отбягва...
Ии дано се оправят нещата. :)
sladku_bebzi
10-23-2007, 16:37
:smt010 Успех с намирането :cry:
Аз съм в подобна ситуация. Само че моите братчета са по-малки и се разбирам много добре с тях. Но майка им пак не може да ме понася.
Това, което ще ти кажа, е, че кръвта вода не става.
Изчакай. Скоро, много скоро (защото времето ще се изниже без да го усетиш) той ще порасне и влиянието на майка му няма да оказва влияние върху него. Не е изключено тогава сам да те потърси.
А ти се постарай да му имаш координатите, така че да можеш да се свържеш с него. След две-три години вече той ще взима решенията и майка му няма да може да ви попречи да поддържате връзка. Почакай и опитай тогава.
Много мразя такива хора, които умишлено разделят семейства :x
Seducti0n
10-23-2007, 18:36
Здравей,миличка.Наистина си в много неприятна ситуация.За съжалиние,няма как с какво друго да ти помогна,освен да ти кажа,че искрено съчувствам и разбирам болкатта ти.Дано след време,брат ти да разбере,че ти нямаш лоши намерения към него и,че не си способна да му напвредиш по никакъв начин.Все още е малък,незрял и не може да разсъждава от твоята гледна точка или да се постави на твоето място.Децата са склонни твърде лесно да се поддатват на манипулация,и именно това качество използва майка му за да го отдалечи от теб.Каквито и да са обстоятелстава има едно нещо,което няма как да се промени и то е,че ""Кръвта,вода не става"".Искрено ти желая един ден да се срещнете и той да те обикне,защото ти си негова сестра въпреки всичко.Дано и да се намери някой,който го познава и който да ти помогне да остановиш контакт с него.Всичко добро и не се отчайвай,сигурна съм,че един ден брат ти ще промени мнението си за тебе или по-скоро,че стане независим и няма да се съобразявя с това на роднините си,които неминуемо го настройват срещу теб и семейството ти! :wink:
BlueDevil
10-23-2007, 22:17
...
Seducti0n
10-24-2007, 13:35
Blue_Devil{F}-Колкото и да не ти се иска,трябва да проумееш това,че брат ти системно е настройван против теб и семейството ти.Само мога да предполагам какво изпитваш... :? Омразата е чувство,което не може да се насъди,то се поражда у даден човек вследствие на втълпяване на негативни мисли от страна на странично лице.В интерес на истината ти нямаш вина,заради това,че има недоразумения м/у двете фамилии,брат ти още по-малко.Явно роднините му са готови да те направят по черна и от дявола,само и само за да го накарат да гледа на теб като на заплаха,като на недоброжелател,който е способен да му навреди и да го накара да страда.Имай впредвид,че детската психика е лесно поддатлива на чуждото мнение и изключително ранима.Имай търпение и се бори за това да можеш да бъдеш близо до брат си!!! :wink:
Обичта към близък роднина в случая брат не се влия от това,колко пъти си го виждала или това по-колко време прекарваш с него.Тя просто съществува,не позволявай да бъде потъпкана и обезличина!Бори се и отстоявай правата си! :wink: