View Full Version : Девствени
Абе хора искам да попитам има ли все още хора като мене още девствени, защото като чета вашите теми разбирам че лапета на по 13 години вече не са девствени.
А като чете темите, да забеляза, че хората упрекват воденето на полов живот в толкова ранна възраст?
Тръгнал си да се комплексираш за пълни глупости. Естествено, че има хора, които са още девствени. И какво от това?
001Severina
10-23-2007, 11:59
:smt005 Ами да аз съм девствена и хич не ме е*е кво ще си помислят другите :arrow: аз винаги си признавам :!:
То излезе че вече е старомодно да си девственик.
bulgarche
10-23-2007, 12:04
Не всички 13 годишни посещават този форум и не всички 13 годишни са загубили девствеността си.
Ти на колко години си? И какво те притеснява това че си девствен?
001Severina
10-23-2007, 12:05
Не не е така просто тука в сайта има хора които ги е срам да си признаят че досега не са правили секс и почват да лъжат и от там тръгна :arrow:
вече е срам ако си го правил по късно от 12-13 :smt005 :smt006
rihannka
10-23-2007, 12:05
всеки сам си решава кога по4не полов живот..и на мен не ми харесва на по 12 13 готина да по4ват да се ебат..ама техен си избор..а ти на колко си между другото?
Cool_Bitch
10-23-2007, 12:07
Da i az spadam kam klasaciqta"devstveni",no izob6to ne se sramuvam.6tom ne si go pravil zna4i ne si popadnal na to4niq i specialen za teb 4ovek!Ne se pritesnqvai za gluposti! [-(
gavro64eto
10-23-2007, 12:08
vsi4ki hora sa razli4ni,ne se pritesnqvai vaob6te 4e si devstven pohvalno e 4e ne si se vpusnal v sexa o6te na 13.
Не всички 13 годишни посещават този форум и не всички 13 годишни са загубили девствеността си.
Ами аз съм на 15.Ще го кажа още ведъж, донякаде се гордея с това.
pepelq6kaaa
10-23-2007, 12:08
i az sam devstvena ama nqwma da e za dalgo :smt008 :smt008 :-D
xXxScreamxXx
10-23-2007, 12:09
Ем аз съм на 13 скоро ставам на 14 и не ме интересува какво си мислят хората за мен кат знаят 4е съм девствена :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
001Severina
10-23-2007, 12:10
vsi4ki hora sa razli4ni,ne se pritesnqvai vaob6te 4e si devstven pohvalno e 4e ne si se vpusnal v sexa o6te na 13.
Ами да така е
Аз не виждам срамно да си девствен то така или иначе ще се намери някой батко който да ме мине :smt005 :smt005 :smt005
еее базикам се :smt016 когато разбера наистина че го обичам и че и той ме обича тогава ще... :smt005
xXxScreamxXx
10-23-2007, 12:12
glymo14 браво . аз познавам хора дет са по малки от мен и ве4е не са ... а ти си на 15 и си браво похвално е :wink: :wink:
на 15,че кво като си на толкова тва не значи,че непременно тряя прайш секс не е старомодно просто повечето лапенца сега го правят,за да се фукат не мислят за последици и така нататъка.Естествено,че всеки избира кога да започне полов жовот,но за мен не е правилно тва на 12,13 да почваш секс и споко не си единствен....
и аз се гордея с теб :lol: :smt016
001Severina
10-23-2007, 12:19
и аз се гордея с теб :lol: :smt016 :smt005
Belfegor
10-23-2007, 12:20
И аз съм девствен и.... пука ти рано или късно ще ни дойде на всички времето, така че наслаждавай се тъй като има много по лоши работи от това хората да ти се подиграват че си девствен :)
krem4et0
10-23-2007, 12:22
Споко, деца. Аз го направих почти на 21 и изобщо не съжалявам. Беше супер и сега си е супер. ще ви дойде времето и за ваше добро дано не правите секс преди 17-18 годишна възраст.
SexYLipS
10-23-2007, 12:23
И аз спадам в графа "Девствени" :roll: Но наистина много станаха лапетата, които правят секс на по 12-13 .... :smt011
inSane_baby
xaxa e i az sam destfena [na po4ti 14 sam] i okolo men postoqnno se vartqt nqkfi dety mi predlagat da legna s tqh opitfat se da me barat i pro4ie az na si4ki kazvam katy mi se doebe ti 6e si parvia na koity 6e zvanna vapreki 4e znam 4e nqma da go napravq s nikoi ottqh :lol:
Anf3tamin4o
Точно лапенца на 13. И не знаят какви са последиците.И До какво води това.Да я изчука някой и тя да влезне в форума да пита бременна ли съм. Тя грам поняти е си няма от бременност или пак от презарватив ама е яко да си чу*ана
nqma ni6to lo6o v tova da si na 15 i da si detstven-az p1k pravih sex za pr1v p1t na 13 i sa s1jelqvam
\:D/ хехе нема нищо лошо бе ;) :-D И аз съм така за сега... :smt016 :) Ама да то е вапрос на личен избор.Както каза Anf3tamin4o те още не знаят нищо за секса ама трагнали се е*ат и после да пишат теми "дали е вазможно да съм бременна" :smt012 =;
behind my eyes
10-23-2007, 12:48
Е то не е казано че като си на 15 задължително трябва да си правила секс к'во от тва.тия дето се е*бат на по 13 години нали се сещащ кви са.тва за мен е некво ненормално.представяш ли си да забременееш на 14 :shock: леле,ужас. когато срещнеш подходящия човек ии когато се почустваш готова тогава мисля е най-подходящата възраст :?
на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17, а и малко ме е страх да не ме боли :oops: и съм си втълпила, че ако съм по-голяма и по-развита няма да боли толкова :---) :lol: :lol: :lol:
sladkoto_zaiche
10-23-2007, 14:34
i az sam devstvena i ne se sramuvam da go priznaq \:D/ prosto vse oshte ne sam namerila podhodqshtiq chovek.....
Seniorita
10-23-2007, 14:40
И да не е нормално, кво? Ще тръгнеш ли да се еб*ш само защото е модерно?! ](*,)
macka123
10-23-2007, 14:45
95% от класа ми са девствени и въобще не се срамуват от това.Просто не са попаднали на точния човек.И аз съм на 15
swords1010
10-23-2007, 14:56
Нека това, че си девствен на 15 не става причина нито за срам, нито за гордост! Нормално е да си девствен на 15! :wink:
teenage_drama_queen
10-23-2007, 15:03
на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17
+1 :wink:
kiro89sf
10-23-2007, 15:23
А за 19 годишен девственик какво мислите :(
Нямам смисъл за живот :smt010
abe ne mi e qsno , zashto nqkoi hora pravqt sex samo za da se izfukat ! tva e typo ! az sam si devstvena i skoro stavam na 16g, ne byrzam za nikade imam si priqtel i kogato mi e kef kogato sym sigurna v sebe si i v nego shte go napravq ! Nqkoi go pravqt samo za da se dokajat , tehen izbor , no az ne go odobrqvam !!! :::
sled 2 meseca stavam na 15 i sam gorda ot fakta 4e sam o6te devstvena! Tei che nqma za ko da se pritesnqvash ;) a i se pak mom4etata po kasno sazrqvat li kak da se izrazq tei 4e pri vas si4ko stava po bavni4ko ( bez da se obijdate ) ;)
reallove1
10-23-2007, 21:57
abe ne mi e qsno , zashto nqkoi hora pravqt sex samo za da se izfukat ! tva e typo ! az sam si devstvena i skoro stavam na 16g, ne byrzam za nikade imam si priqtel i kogato mi e kef kogato sym sigurna v sebe si i v nego shte go napravq ! Nqkoi go pravqt samo za da se dokajat , tehen izbor , no az ne go odobrqvam !!! :::
+1
ПРЕДИ ЖЕНИТЕ СЕ СРАМУВАХА ЧЕ НЕ СА ДЕВСТВЕНИ ... А СЕГА СЕ СРАМУВАТ ЧЕ СА! :smt017 :smt017 :smt017 [-X
Сега е на мода да си девствен :wink:
И аз съм девствен и.... пука ти рано или късно ще ни дойде на всички времето, така че наслаждавай се тъй като има много по лоши работи от това хората да ти се подиграват че си девствен :)
това тука стана като някаква сбирка
аз съм девствен и аз пък то не било хубаво
да и аз бях до 17 годишна иначе мн са ме
дебнали преди това :-$
Timbaland
10-24-2007, 00:13
Ами аз съм на 15.Ще го кажа още ведъж, донякаде се гордея с това.
И аз така...само,че не се гордея много с това,чувствам се унизен. :smt012 мамка му....трябва да се стегна още.
Sweet__baby
10-24-2007, 06:08
:smt005 Ами да аз съм девствена и хич не ме е*е кво ще си помислят другите :arrow: аз винаги си признавам :!: +1 8-[ :wink: :P :smt016
Polin4eto
10-24-2007, 07:54
Девствени има премного, ама лъжат че не са. Много се дразня на тея дето си провалят първия път и го правят сам защото са им се подиграли че не са го правили още. Аз сама ще си реша кога, с кого и къде искам! Ако искам, мога и на 70 да си го напрая за пръв път, ама тогава вече наистина ще ме е срам, малко ще ми е мъчно че още нямам деца.
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
tItEufFf
10-24-2007, 08:00
Аз съм на 13, невинна съм все още O:)
bqsna_teenagerka
10-24-2007, 08:05
:-D Признавам си признавам си! Девственица съм! след два мясацав ставам на 14...и все още съм девственица! Мисля и за напред да е така. :? Ако ще да е най старомодното нещо на света! #-o
Аз мечтая първият път да е любов а не просто секс. Мечтая да го направя с човек който наистина обичам и който си заслужава. Първият път е един единствен от там нататък ще правиш цял живот само секс.
Мисля че първия път трябва да се запомни завинаги и то не с лошо!
Не си заслужава да се изчукаш ей така с някой си който изобщо не му пука за теб.....ще ни омръзне да правим секс,защо от сега да бързаме?
къде е смисъла? тези които правят секс сега на 12,13 до 20 ве4е освен кофи,ще приличат на баби! хормоните им ще са с главата надолу. че и сигорно ще са с по две деца в ръка!
golf_5_r32
10-24-2007, 08:08
бе нз ама момичетата които познава по точно повече се гордеят че сасе ши*али кат нз какво и са б*хти гордите те е*ането го обърнаха кат пушенето е*ах го в гъзарията :evil: :evil:
Девствен съм и съм на 17 и си имам комплексите от и причините за това. Ама вие не четете какво пишат във форума. Вие знаете ли какви съм ги писал от други форуми преди 1-2 години. :lol: А и секс преди 15 и половина 16 не е нормален нито за момичета, нито за момчета.
Девствен съм и съм на 17 и си имам комплексите от и причините за това. Ама вие не четете какво пишат във форума. Вие знаете ли какви съм ги писал от други форуми преди 1-2 години. :lol: А и секс преди 15 и половина 16 не е нормален нито за момичета, нито за момчета.
Нормално е ма е тъпооо !
golf_5_r32
10-24-2007, 08:22
човек вече всичко е възможно така че несе чуди те лапетата дет са на 5-6 години гледат "скат +" и става като оная книга мъжа и ръката интимно така че спокс може би някога ще се опраим :)
Theoatguy
10-24-2007, 08:40
Девствен съм. На 16 съм. Не смятам да правя секс скоро. Предпочитам сериозна приятелка... само че не мога да откажа оралният секс.. :P
Сандвичът с пуешко, който ям в момента е по-вкусен от всичкия секс на света. :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004 :smt004
ledena_kralica
10-24-2007, 08:45
Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto... :smt007 :smt008
Тоест се ебеш от 11 и половина тъй ли...хах...да де кво се учудвам от видин си...тука са се такива :smt047 Видях`видински`в ника ти и затва ти обърнах внимание изобщо на поста...
Иначе...ебете си се де,не ми пречите...аз преди 15 не го приемам :-)
ledena_kralica
10-24-2007, 09:17
Vidin nqma ni6ty ob6to.Po princip sum ot Varna.Nqma zna4enie.Ebala sum se 1 predi mesec,no hodq s nego ot godina i polovina.Ne mi se obqsnqvai.Tva dali go priema6 ili ne si e tvoi problem.Moqt e 4e ima takiva kato tebe deto slagat vsi4ki pod edin znamenatel.Az mnogo dobre znaeh i znam kakvo pravq.Ti otde si? :-D
Theoatguy
10-24-2007, 09:40
Vidin nqma ni6ty ob6to.Po princip sum ot Varna.Nqma zna4enie.Ebala sum se 1 predi mesec,no hodq s nego ot godina i polovina.Ne mi se obqsnqvai.Tva dali go priema6 ili ne si e tvoi problem.Moqt e 4e ima takiva kato tebe deto slagat vsi4ki pod edin znamenatel.Az mnogo dobre znaeh i znam kakvo pravq.Ti otde si? :-D
А така ли... ? Варненско пиче.. супер ;]. Обади ми се, да ти покажа кви мизерии правя с моят език :smt016
samoubiika
10-24-2007, 10:07
Ако става въпрос за чувствата,то значи аз да съм спала с полувината Ню Йорк :smt005
Малките пикли незнаят какво е любов...те просто харесват някой и си втълпяват,че ще направят всичко за него...момичетата влагат чувства,докато момчетата не им дреме :-D
Използвайте главите си,впуснете в акция мозъците си...ТЕ НЕ СА ТАМ САМО ЗА ДА КРАСЯТ...или грозят...НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
Това,че като малка бях влюбена в Брад Пит...не значи,че ако съм имала възможност съм щяла да спя с него!!!
МАЛКИТЕ ГО ПРАВЯТ НЕ ОТ ЧУВСТВАТА,А ПРОСТО ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ЯКИ ПИЧКИ И ДА СЕ ЧУВСТВАТ ГОЛЕМИ!!!
Те дори незнаят рисковете!
Dark_Angel_F
10-24-2007, 10:12
Оф то пускането на самата тема показва че имаш акъла близък до тия който се е**т напо 13 годни . Защото ако имаше малко здрав разум нямаше това да ти пречи в никакво отношение.
Batko_gesh
10-24-2007, 10:25
Аз несам правилсам го над 20 пати и сам на 17 години :-$
Mitio_man
10-24-2007, 11:08
mi i az s1m na 15 i s1m destven.golqma rabota [-X
Punisherrr
10-24-2007, 12:30
На 14.Девствена съм.
Баси кефа :-D
Не мисля,че му е времето сега просто. ;-)
krem4et0
10-24-2007, 12:52
Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto... :smt007 :smt008
То пък една любов-на 11 и половина. Извинявай, ама каква е връзката с едно детенце на 11 годинки. Ужас просто.............
Та това е 4-5 клас. Толкова ги дават по "Това го знае всяко хлапе", а не мисля, че момиченцата там са правили секс или дори, че си го помислят. Те дори за гаджета и връзка не си помислят. 120 см с вдигнати ръце и 30 кила с мокри гащи и прави секс..........
samoubiika
10-24-2007, 13:02
То пък една любов-на 11 и половина. Извинявай, ама каква е връзката с едно детенце на 11 годинки. Ужас просто.............
Та това е 4-5 клас. Толкова ги дават по "Това го знае всяко хлапе", а не мисля, че момиченцата там са правили секс или дори, че си го помислят. Те дори за гаджета и връзка не си помислят. 120 см с вдигнати ръце и 30 кила с мокри гащи и прави секс..........
+1
Незнам как не ги е срам...те се мислят за "супер готини" понеже са ги ебали :lol: а не разбират,че за да правиш секс трябва да си не само физически,ами и психически...а тези 19 годишни батковци са много тъпи да спят със 12 годишни момиченца...първо,че са застрашени от закона,второ,че са тъпи и нямат грам интелект за да преценят,че ще намерят по-свястно момиче,което ще е по-опитно,по узряло...
Замислете се малко хора,колко опит има една девствена 12 годишна,а колко една девствена 17 годишна!
Едното още незнае,че дядо коледа не съществува,докато другото е имало време да се научи,прочело е много,разбрало е много!!!
Помислете си!
Neznam za drugite oba4e poloviqt jivot nai hubavo e da po4ne kam 16tata godina :wink:
..има хора като мен, които жинаги биха казали 'девствена съм', но трябва да имаш мотив за това ;)
по темата ... според мен трябва сички *** на по 13-14-15(та дори на 16) да престанат да парадират с това че са били с половината си даскало или квартал ...да го правят за удоволствие, а не за да го разказват. А останалите момичета и момчета да спрат да си търсят оправдания и утеха, за това, че са още девствени .. да не лъжат за това и да 'наливат' акъл на тези, на които още не им е дошъл ..
sweet_madness
10-24-2007, 19:21
e razbira se 4e ima o6te devstveni i az sam edna ot tqh .a pak ina4e naistina dne6nite momi4eta mnogo ot malki zapo4vat da vodqt polov jivot
blacksheep
10-24-2007, 19:29
ем и аз съм девствена и кво да не е свършил света кат гледам те някой колкото мен вече колко пъти са го правили аз съм на 15
golf_5_r32
10-24-2007, 20:27
А така ли... ? Варненско пиче.. супер ;]. Обади ми се, да ти покажа кви мизерии правя с моят език :smt016
ах тиии хахахаахх копеле такова малък ама ги знеш
SlAdKy_KoTi
10-25-2007, 07:34
аз съм на 13 и сам девствена!!!Пък и не мисля скоро да я губа тая девственос :-D
David Villa
10-25-2007, 08:10
ХахаахахахахА :lol: Какво да ви кажа... нямам думи от това което видях... днес влезнох в този форум за парви път, под предлога да се посмея на такива "пичове" и "пички" дето и представа си нямат от реалния живот (не че аз съм някой професор, след няколко месеца ставам на 17) От всички теми, които прочетох за първи път днес тази ми направи най-голямо впечатление... познайте защо..., дали заради самата тема, или заради "умните" изказвания на някакви пишлъовци, които забележете на по 13-14-15 започнали да коментират половия си живот... Та вие сте още в 6ти клас... та вие си нямате напредстава как се слага презарватив, какви рискове крие секса, което не се изчерпва с СПИНа... Не усъзнавате право на всеки човек да пази личния си живот в тайна... самите вие не го пазите в тайна и после се оплаквате кой ви се смял, как ви убиждал, а всъщност вие сте го предизвикали с бебешкото си откровение! Пазете личния си живот в тайна и не си мислете, че на някой му пука дали вчерашно хлапе се е ебало! По-големите влизат в тази тема и просто се смеят на вашете простотии на всички които са писали в тази тема! Е аз доста се посмях...
ledena_kralica
10-25-2007, 08:54
6to ne vi e'a az v guzovete?!?Na men 6te6e da mi e mnogo po-lesno da kaja 4e sum devstvena i to4ka...6to si mislite 4e sum nekva pikla na 13 godini deto neznae citiram:"Kak se slaga prezervativ" ili "kakvi riskove krie sexa,koito ne se iz4erpvan sus SPINA"...Abe tupi li ste ili kakvo?Kolkoto i lekcii da mi vodite az ve4e sum go napravila...A i mislite li 4e 6tqh bez da znam kakvo moje da stane...Drugoto koeto e ne mi puka koi 6te mi se smee ili podigrava!!!Az ne sujalqvam 4e go napravih :smt019 Bluskaite si glavite ](*,) ](*,) ](*,) :smt005
sasha_90
10-25-2007, 09:11
И аз съм девствена,не се срамувам от това.
pepitaaa
10-25-2007, 09:14
ХахаахахахахА Какво да ви кажа... нямам думи от това което видях... днес влезнох в този форум за парви път, под предлога да се посмея на такива "пичове" и "пички" дето и представа си нямат от реалния живот (не че аз съм някой професор, след няколко месеца ставам на 17) От всички теми, които прочетох за първи път днес тази ми направи най-голямо впечатление... познайте защо..., дали заради самата тема, или заради "умните" изказвания на някакви пишлъовци, които забележете на по 13-14-15 започнали да коментират половия си живот... Та вие сте още в 6ти клас... та вие си нямате напредстава как се слага презарватив, какви рискове крие секса, което не се изчерпва с СПИНа... Не усъзнавате право на всеки човек да пази личния си живот в тайна... самите вие не го пазите в тайна и после се оплаквате кой ви се смял, как ви убиждал, а всъщност вие сте го предизвикали с бебешкото си откровение! Пазете личния си живот в тайна и не си мислете, че на някой му пука дали вчерашно хлапе се е ебало! По-големите влизат в тази тема и просто се смеят на вашете простотии на всички които са писали в тази тема! Е аз доста се посмях...
еееййй аз съм на 14 и съм 9ти клас :-D
Inn`In`LoF
10-25-2007, 09:39
еми от части подкрепям тоя дет каза че доста се смеел ! и аз на доста от темите направо падам от смях ! но това не е въпроса !
аз съм на 13 - девствена съм , имам приятелка която е по малка (с няколко месеца :lol: ) от мен и не е девствена !
еми мога да ви кажа че сега аз мога да отида и да и кажа с гордост в очите ''АЗ СЪМ ДЕВСТВЕНА'' тя не може да направи същото . А ако се замислиш човек трябва да е готов ... еми как да си готова на 13 ? и да си най- големия вундеркин и да знаеш всичко около секса това не значи че си готов ! еми какво да ви кажа и аз съм лапе ама поне с достойнство да си призная ! пък и то си е за гордост в днешния свят да си девствен и малко хора могат да се похвалят с това !
sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 11:12
napravo mi stava gadno kato cheta komentarite za 13 godishnite..... i az sum spala s momche za pruv put na 13 ama ne za da stana nqkva vajna p***a puk i + tva sme hodeli polovin godina predi tva i ne sujalqvam... sega oshte sme zaedno :oops: po princip i az ne sum za ranniq sexi pone v toq forum me e sram da kaja 4e sum spala s mom4e :smt010 imam chuvstvoto che she me izhvurlite
ledena_kralica
10-25-2007, 18:23
Tva se pak e forum to4no za da se obsujda...I az se sramuvah...No kakvo?!Rabotite mogat da se vur6at,ne i da se kazvat taka li!?Spored men silnite hora sa to4no tezi,koito priznavat!!! :smt019
emi i az potkrepqm menieto na horata koito o6te ne sa pravili sex \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ i az sam takava i se gordeq s tva 6toto az sex 6 praq kogato my doide svremeto i s 4oveka koito ansiitna obi4am i toi men a ne sas seki 1 sre5nat [-X [-X ::: ::: :::
sapphirr
10-25-2007, 21:33
Абе хора искам да попитам има ли все още хора като мене още девствени, защото като чета вашите теми разбирам че лапета на по 13 години вече не са девствени.
ти не се сравнявай с тия,те са ....какво като си девствен да не си единствен.това не е болка за умиране.и правиш грешка като гледаш на девствеността като на недостатък,по-скоро намери правилния 4овек ,с който да я загубиш
korabokroshenec
10-25-2007, 21:40
[-X не съм девствена 8) ама и сам голяма да съм девствена, на 17 съм. :wink:ее на теб ти е време вече :-D
serenity3
10-25-2007, 22:12
A be vie ludi li ste we hora.Ostavete mom4eto samo da si re6i koga da zapo4ne poloviq si jivot.Na 15 e dostatu4no golqm za da znae kakvo da pravi i da vzima takiva re6eniq sam!
bloodranger
10-26-2007, 00:09
тогаз спази модата и иди не к*рва ](*,)
П.С.нидей така бре мом4е има време
Ми няма нищо срамно в това!
Това не е нито нещо, с което да се гордееш, нито нещо от което да се срамуваш - това е просто нещо. :-D
bloodranger
10-27-2007, 21:58
Това не е нито нещо, с което да се гордееш, нито нещо от което да се срамуваш - това е просто нещо. :-D
те и въшките не са нещо от което да се гордее6 хем не са и не6то (в слу4ая) от което да се срамуваш ...те са си просто нещо
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-)
Въшките определено са нещо, от което да се срамуваш... http://sam90.hit.bg/shock.gif
bloodranger
10-27-2007, 22:03
dа но в слу4ая гарантират 4е си се ебал с не6то :razz: :wink: :razz:
Ох, за Срамни въшки ли говориш бее ... така кажи :D
е... то и при тях почти съшата работа ;Р
bloodranger
10-27-2007, 22:06
по4ти.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
gangstata
10-27-2007, 22:49
на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17
+1 :wink:
+ 1 ;-)
hahavteen
10-27-2007, 23:01
Of i za kakvo se gordeete be? :smt012 Vse edno da kaja 4e se gordeia 4e sa mi zeleni o4ite(e ne e ba6 su6toto 6toto ne moga da si smenia cveta na o4ite ma ne namerih po-dobur primer)! Ta tva e ne6to normalno #-o Az izgybih devstvenostta si na 17 i se gordeia no ne za tova 4e se "pazih" tolkova ami 4e biah dostatu4no ymna da go napravia s pravilnia 4ovek,v pravilnia moment taka 4e da ne sujaliavam posle 8)
[-( ходете се гръмнете некаде :shock: Бахти вие ме убивате честно ;) Кво значение има дали си девственик или не си ?А ко го праят на 13 щото се мислят, че е газария можете ги хокате ама другите дет са се отдали от любов ко ви пречи то тазбирам, че сте старомодни ама чак толкова :shock:
wasntme_
11-26-2007, 17:27
glymo14 браво . аз познавам хора дет са по малки от мен и ве4е не са ... а ти си на 15 и си браво похвално е :wink: :wink:
:shock: imam vapros - za6to to4no da e pohvalno ?! na4i sega iskate da mi kajete slednoto ne6to: kolkoto po kasno tolkova po dobre, taka li? e izvinqvam se kakvo se sly4i sas proslovytata vi krilata fraza: "vseki trqbva da go napravi kogato naistina bade gotov" :? ... taka taka... xyby de ama az ako sam gotova na 14, imam priqtel ot edi si kolko si vreme i sam 4ela dostata4no po temata, obrazovala sam se po vaprosa i taka natatak, vie 6te kajete 4e e rano i kvo stava? - protivore4ie.... :-o :x :? egati shemata 4esno [!] :x ne kazvam 4e podkrepqm seksa da kajem na 12 godini... no samo kazvam 4e realno zavisi ot 4oveka i obstoqtelstvata. I ne e zadaljitelno da e POHVALNO da si devstven vazmojno nai-dalgo... :!: egati konservite dety ste... :!: :idea:
ledena_kralica
11-27-2007, 07:47
Suglasna sum...Na men li4no tolkova mi e pisnalo ot hora,koito me sudqt za ne6ty 4e da vi kaja mi e minalo prez ... ko mislite...!Sorry na 13 sum i sum go napravila DA...Ne sujalqvam...Be6e mi mnogo gotino i ne se mislq za moderna.Prosto taka stana...Ne ste bezgre6ni za da me sudite... :-P
Suglasna sum...Na men li4no tolkova mi e pisnalo ot hora,koito me sudqt za ne6ty 4e da vi kaja mi e minalo prez ... ko mislite...!Sorry na 13 sum i sum go napravila DA...Ne sujalqvam...Be6e mi mnogo gotino i ne se mislq za moderna.Prosto taka stana...Ne ste bezgre6ni za da me sudite... :-P
брао мацо мно точно им го каза :arrow: :razz: :smt006
wasntme_
11-28-2007, 14:22
e 4esnoi vbesih se s tazi tema...
magneziq
12-13-2007, 17:14
spoko-po4ti vsi4kite mi priqteli na po 14/15 godini ne sa pravili seks sa natataka ve4e sa po malko
girl_in_black
12-13-2007, 18:57
Според мен твърдението, че голяма част от 12-13 годишните не са девствени е невярно.Просто се хвалят и си измислят.В нашия клас(15-16г) има сигурно 2-3 които не са девствени от 27 човека!!!