View Full Version : Кой е вашият "защитник" - майка ви или баща ви?
нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-23-2007, 12:39
Е,мама е тази,която само вика след мен ...крещи ми и все е недоволна :roll:
А тати ...е,той винаги ме защитава...не ми крещи и винаги ми обяснява вс спокойно! той си е истински ангел :smt051 :-D
pepelq6kaaa
10-23-2007, 12:40
m maika mi e po stoga za izlizaneto a tatenceto po mi razre6ava :-D :-D
SexYLipS
10-23-2007, 12:44
Зависи от ситуацията, но по принцип баща ми е по склонен да ми разрешава, а мама все гледа да намери някакъв косур, че да не стане моята :smt011
001Severina
10-23-2007, 12:44
Мойто тати по добро е 8-[ :smt005 :smt006
Sweet__Dream
10-23-2007, 12:47
Zavisi ot situaciqta :lol: No v pove4eto slu4ai maika mi :wink:
SeXy_to0
10-23-2007, 12:48
При мен баща ми е по-добър от майка ми,позволява ми повече неща,но мисля че почти при всички е така :-) .
thefreak
10-23-2007, 12:52
Аххахах защитник...
Никога не съм имал проблеми с родителите. Еднакво не-строги са.
нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-23-2007, 12:53
Напъъъъъъъъълно съгласна със: SeXy_to0,lofff1991.fSexY_LipS и 001Severina - тати дава повече джобни,като излизам пак ми дава...разрешава ми да си правя каквото си искам и да излизам с когото и до колкото пойскам... а мама само : бла бла бла....къде отиваш...няма сега да излизаш...гледай сестра си... и разни такива...
ама тати не винаги си е у дома....щото работи на кораб и тогава ща не ща се примирявам са мама... :evil:
А тати ...е,той винаги ме защитава...не ми крещи и винаги ми обяснява вс спокойно! той си е истински ангел :smt051 :-D
и при мен е така.... :wink:
sladku_bebzi
10-23-2007, 13:19
Всеки път е различно няма някой , който винаги да ми разрешава, или който винаги да ми забранява!По принцип за квото и да става въпрос, наще са на едно мнение!
?love_haTe!
10-23-2007, 13:29
Татето естествено,маминка само ми вика/ние сме във вечен спор/
MaLkO_iZrOdcHe
10-23-2007, 13:32
i dvamata sa mn pekani i za tva nqmam problemi s tqh
Slave4You
10-23-2007, 13:42
Оооо зависи от ситуацията ... За излизането мама по се притеснява. Нп за купуването на дрешки примерно тя е по-добра. Тати в това отношение е стиснат :smt012 Ама като цяло май тати по-бива;)
zvezdichkaaa
10-23-2007, 14:47
Мама с баща ми повечето време сме скарани :smt065 .
sladkoto_zaiche
10-23-2007, 14:53
mama e tazi koqto poveche me zashtitava
Violenza
10-23-2007, 15:03
Бащата повече ми разрешава и все ме защитава.
Kisses_P
10-23-2007, 15:03
Все едно аз съм го писала... точно така е.Е,но си зависи и от ситуацията де.Мама е по-толерантна относно излзиания и разни "мероприятия"
KiLLeR_InSTiNkT
10-23-2007, 15:04
Редуват се :lol: Когато единият е недоволен, другият ме защитава и обратното...
tItEufFf
10-23-2007, 15:50
m maika mi e po stoga za izlizaneto a tatenceto po mi razre6ava :-D :-D
И при мен...Имам чуството, че щеше да е по-хубаво да живея с тати...АМа де да знам, той може щото се виждаме много рядко да е толкоз добричък :smt017
емиииииииии зависи. По-често мама ме защитава защото тате го е хванала критическата и ми се кара за някакви тъпотии :roll: Но понякога и тате ме е защитавал като му писне мама да ми вика :lol: Така чеее...и двамата. Но по-често мама :wink:
HePeAJIeH
10-23-2007, 16:20
Башата-все пак мъжка солидарност \:D/
swords1010
10-23-2007, 16:25
По-често майка ми, защото заемаме еднакви позиции по много въпроси! :wink:
ScorpionS
10-23-2007, 16:41
Баща ми! Златен ми е :) Защитава ме и повече ми разрешава.
мама е моят защитник и съюзник :smt016
{MaRtIiToOo}
10-23-2007, 18:02
Разбирам се и с двамата , но мама е моя човек :)
Sweet__baby
10-24-2007, 08:20
При мен баща ми е по-добър от майка ми,позволява ми повече неща,но мисля че почти при всички е така :-) . Ами да :) попринцип бащите много глезят щерките си :-D
mickelangelo
10-24-2007, 09:03
за излизане нямам проблеми .. мога да излизам к0гато искам където искам стига майка ми да знае къде съм и с кои съм ( живея с майка ми .. )
KaTinCeTy
10-24-2007, 09:04
Зависи от ситуациите. Мама е по-либерална, когато става въпрос за излизания и вечерен час, а тате, когато става въпрос за даскалото. Но като цяло мама повече ме разбира и почти винаги е на моя страна. :)
Мама ме защитава повече и повече ми разрешава, само в отношението на парите е по стисната ;)
sandra_21
10-25-2007, 20:31
майка ми винаги ме защитава! :wink:
за излизане нямам проблеми .. мога да излизам к0гато искам където искам стига майка ми да знае къде съм и с кои съм ( живея с майка ми .. )
+1.Само че е по-стисната ама какво да се прави.Пък и винаги си има начини как да си поискаш нещо пред родителите или някои друг,стига да знаеш как! :-({|= 8)
Майка ми.Въпреки всичко което те двамата се опитваха да направят с мен,бъдещето ми и тн. си бях голям дивак.Беше ясно ,че скоро му се вижда края,и майка ми просто се опитваше да ме подкрепя,каквото и неадекватно решение да взема.Докато баща ми ,вееечно се опитваше да се налага, да ме ограничава...и тн. Винаги бяхме на различни мнения.И сега е така,но вече не е от значение,тъй като се опитвам да нямам мн общо с него... :?
Ami naposleduk mai mama me razbira pove4e hahaha ponqkoga i ba6ta mi,ama sled kato sestra mi se zavurna bqh totalno zamenena! :-x Ta mai4e ve4e mama :)
татенцето! повече ме защитава и ми разрешава повече неща!
The_special_one
10-26-2007, 16:53
Ам сякаш повече баща ми :neutral: нз точно,зависи от ситуацията
sestra mi vinagi e s men :D
И двамата са срещу мен.Само ме навикват,а на всичкото отгоре са стиснати,като става въпрос за гримове например.А аз съм момиче,ебати...
ouT-oF(coNtr0L)
10-27-2007, 20:49
Мама :-P Винаги ме защитава пред тате ако съм сгафила нещо .. пък и ме пуска винаги където и да ми се ходи /не точно където и да искам ама да кажем на повечето места :D /
MaRiNkA_16
10-27-2007, 21:10
ba6ta mi e dosta izostanul tip i si misli 4e jiveem v 50-te a maika mi vinagi mi kazva znamna tvoite godini kvo sum iskala da pravq i mi dava vsi4ko koeto jelaq...
А майка е по яката пойче се разбираме..с бащата не се понасяме ,когато и да се видим все се караме
JuS7^YourS
10-28-2007, 13:36
Всеки път е различно няма някой , който винаги да ми разрешава, или който винаги да ми забранява!По принцип за квото и да става въпрос, наще са на едно мнение!
и при мен е същото, особено когато съм се разбрала с единия, че искам да изляза някъде и другият не е съгласен, става така, че и двамата да не са съгласни :cry:
Баща ми. Почти винаги сме на едно мнение с него, докато майка е опозицията :-D По принцип повече се разбирам с него и ми се вижда съвсем нормално. А и се виждаме по-често, заради работата ни. :)
Punisherrr
10-29-2007, 10:32
тъй като в къщурката сме аз,брат ми и майка ми
май брата се явява защитника :Ь
DisciplineAndOrder
10-29-2007, 10:45
Баща ми. Почти винаги сме на едно мнение с него, докато майка е опозицията :-D По принцип повече се разбирам с него и ми се вижда съвсем нормално. :)
И с мен е така :)
sladur4e_yo
10-29-2007, 13:58
От страна на пари,тати дава повече,иначе и двамата ми разрешават да правя каквото си искам :grin: (без дрога и Sex :D )
Еднакви са и двамата. Няма нужда единия да ме защитава от другия, защото почти не се виждам с тях. Сам решавам какво да правя и кога...
dream_girl_13
10-29-2007, 16:08
Татииии! Той винаги ме защитава!!! :D И ми дава повече пари и винаги ми разрешава да излизам, за разлика от мама, с която обикновено има спорове... :twisted:
NightSky
10-29-2007, 16:59
Мама :)
Баща ми, но за съжаление е доста, доста далече от мен
Мама разбира се!!мн си я обичам..
майка ми все намира за какво да ми се развика :(
а баща ми в повечето случаи ме защитава :)
ама и двамата си ги обичам де :-P :-P
XaMcTePKa
10-31-2007, 07:07
майка е моя човек никога не ми мърмори за нещо крещи или някви такива ноооо дъртия е баси шибаняка мразя го 8)
В случаите,когато някой ме защитава,т'ва е майка ми (:
Аз съм сам срещу всички и си с еоправям с наще се разбираме що годе но последно време майка мрънка за глупости направо крещи тате само ми се прави на интересен а като почне не моа да ог трая и съм тип човек който не си мълчи ми направо му казвам на тате -стига си с епраил на велик че ме ядосваш -той посто понякога не се чува :x
Зависи от случая,но предимно майка ми.
абсолютно същото е и при мен :-D :)
mishkata88
11-02-2007, 13:10
тати е моя защитник =D> винаги ме покрепя ... както и сега за купона тази събота у нас :P :grin: :grin:
Djinkyto0o
11-11-2007, 11:15
Еми тати... той винаги ме е защитавал,пък майка ми все вика и крещи,все недоволна от нещо :?
FelisDirus
11-11-2007, 12:20
Съюзяват се срещу мен. :-k
При мен е точно обратното :)
При мен е точно обратното :)
nito maika nito ba6ta mi.sviknal sam da se opravqm sam!
BlueAvalanche
11-11-2007, 21:07
И двамата, но зависи от ситуацията
Symphony of Destruction
11-12-2007, 15:11
Предимно баба ми :D моите двамата много се кефят да ме потискат....
sladka in love
12-14-2007, 16:40
Тати,тати,тати и пак тати.Мама само ми се кара и често ми посяга и мрънка за незнам ква си забележка ,дрън-дрън,мисля,че трябва някои недостатъци да ги пооправи,но баща ми е същински ангел.Той е най-добрит ми приятел и съм гузна,когато крия нещо от него,много ми е гадно.Защото той не крие нищо от мен.Случвало се е,за да избегна ураганът"мамище",да казвам истината пред тати,а пред мама-МАЛКА,ПОДЧЕРТАВАМ МАЛКА лъжа.Тати е най-добрият ми приятел и с него мога да си споделям всичко и проблеми,и ядове,и за гаджета,от А до Я,както и той ми споделя всичко.И ми помага..не че,не уважавам мама,просто темата е такава.Напротив,тя също е няй-добрият ми приятел,без нея съм заникъде,тя също е ангел,просто дори пожар да направя в къщата,тати ще ме излуша,като си призная,и ще ми помогне.Никога не ми се е карал,(затова съм и глезена),камо ли да ми посегне...Моите родители са ангели...
Зависи ,но попринцип майка ми
theEXPLOITED
12-14-2007, 18:39
brat mi
mumiikataa
12-14-2007, 19:00
мойто мими(тати) :D
Blacklisted
12-15-2007, 00:19
Хаха няма защитници, аз съм си сам гладиатор, използвам методите на апатия, игнорация или в краен случай просто ги затапвам :) Но на мен ми мрънкат само за битовизми, защото не помагам много, така че нищо особено.
krisi_l@loka
12-28-2007, 16:11
Бащичко ми :-)
МАМААА :razz: е то и баща ми е разбран човек ама - майка ми е по добра :grin:
Баща ми е голяма душица,но понякога проявява характер :-D Тогава мама е тази,която ме защитава!
IKisseDAGirL
12-30-2007, 08:40
Докато бях по-малка, беше баща ми. Сега нещата са се обърнали на 360 градуса и майка ми е тази, която винаги е спокойна и либерална. Не че вече имам нужда от кой знае каква защита де...
с майка ми през повечето време сме скарани ](*,) тати ме защитава...
Татко.Направо е златен. 8-)
titin4eto
01-02-2008, 15:20
Тати е моят "защитник" и за това съм и "татино детенце". Винаги ме защитава и подкрепя, докато мама е по-консервативна а и защитава повече батко - той е "мамино детенце" :)
moon_flower
01-03-2008, 16:53
Мама. :-D
ThePowerOfLove
01-03-2008, 17:15
Понякога баща ми е прав,ама майка ми защитава и мен и брат ми,за което може в някои случаи после да съжалява
nicolepcd
01-03-2008, 18:12
Миии... различно... Понякога баща ми, понякога майка ми :D Но май тя е "защитникът" вкъщи :P
deliriumche
01-04-2008, 00:41
Мамито естествено :-D ..с бащата съм скарана от 24.12.2007 и не си говорим до сега :neutral:
ЛигЛъТЪъ
01-04-2008, 08:13
Ми при мени в различните сутуаци различно в повичето случеи .. не ми се карат толкуфа че да имам защитници , но по принцип тати е по спокоиният и уравновесен .. па мама тя си си вика .. ..
Ам мама винаги ми се кара .. вика и ме ядосва .. а татко по принцип не защитава .. само понякога когато прекаля ми се кара :twisted:
баща ми е меко казано съкровище :) за всичко се съгласява и изобщо... :grin:
веднъж реших да не се прибирам..а той само ми звънна и ме пита дали ще се прибера и когато казах,че няма да се прибера той ми отговори така "еми добре тате,пари имаш ли ?! Ако нямаш прибери се да ти дам..! утре съм от рано-ключовете ше ти ги остая в магазина" :shock:
на др ден като се прибрах си помислих,че ше зяпа много а той ме пита как съм прекарала 8-)
а ако бях в нас майка ми щеше да ме пусне за национално издирване(което се е случвало,но аз си бях на магазина :D )
с майка ми се карам много често,тя се ядосва за най-малкото нещо,ама мене не ми дреме :-| а баща ми се съгласява дори,когато не съм права,пуска ме навсякъде,и няма значение с кого,ако закъснея не ми прави проблем,не досажда като майка ми-да пита с кого,къде,как и защо...и въпреки това му казвам каквото е нужно..
с най-добрата ми приятелка са в перфектни отношения :)
аз сега искам да отида да живея там с нея ~~> той е съгласен ама майка... :-|