View Full Version : колко време след като ходите правите секс
при положение че не сте девствени и 2мата. И да, знам че вианги е различно и тн. ,но просто горе долу кажете
Sweet__Dream
10-23-2007, 12:52
Purvo opoznai 4oveka do teb :!: Tova e moment koito trqbva da bude idealen.Ne burzai ako ne si gotov/a.Uspeh :wink:
темата не беше за съвет кога аз да почна :lol:
просто ми беше интересно
Plamenchetooo``
10-23-2007, 12:55
Първо-и двамата бяхме девствени.Второ-4 месеца след като тръгнахме :)
SexYLipS
10-23-2007, 12:55
ммм предполагам около 2-3 месеца, но наистина зависи.Не е толкова до времето.Важното е да се чувстваш готов и да си сигурен, че искаш да го направиш с човек който е до теб :wink:
Sweet__Dream
10-23-2007, 12:56
I az ti kazah kogato se 4ustva6 gotova za tova.Za vseki e individualno.... [-X
lips_of_anegel
10-23-2007, 12:57
при положение че не сте девствени и 2мата. И да, знам че вианги е различно и тн. ,но просто горе долу кажете
когато аз бях девствена......тя не бе6е ми 1 месец и 2 седмици(след акто тя ми каза 4е ме оби4а,а ве4е аз и бях казала)
bulgarche
10-23-2007, 12:59
Не мога да се наема с подобно ограничаване във времето. Ходил съм с момичета по повече от 2 месеца и не сме правили секс, като и аз и те са имали сексуални контакти преди това.
офф той не пита дали е готов... пита кога сте го направили при положение, че и двамата или поне един от двамата е девстевен ](*,) толко ли не можете да пишете по темата
офф той не пита дали е готов... пита кога сте го направили при положение, че и двамата или поне един от двамата е девстевен ](*,) толко ли не можете да пишете по темата
хаха при положение че и 2мата НЕ сте девствени
май някой не може да чете :lol:
Eli>>>
10-23-2007, 13:02
След 5-та минута,и вече е аут :lol: хаха :-D
thefreak
10-23-2007, 13:04
Колкото по-скоро толкова по-добре.
zavisi-no 2-3m e nqkade srednoto
nqmam predvid 2-3minuti :smt005
определено мога да чета, но тук сигурно ще намериш най-много 2-3 човека в такова положение. Обикновено момичето е девствено, а момчето не \:D/ и няма да е лошо и годините да си пишат :)
определено мога да чета, но тук сигурно ще намериш най-много 2-3 човека в такова положение. Обикновено момичето е девствено, а момчето неda ama to se 4ete predi da se otgovori :smt005
определено мога да чета, но тук сигурно ще намериш най-много 2-3 човека в такова положение. Обикновено момичето е девствено, а момчето неda ama to se 4ete predi da se otgovori :smt005
пфф тва е глупав коментар! не е ли ясно, че за да оговоря съм я прочела хх и наистина я се замисли колко девствени двойки има?! супер малко са! Обикновено само единия от двамата е девствен! (в повечето случаи момичето освен ако на момчето не му е вързало с някое курве)
и по темата най- на края да се изкажа - аз лично нямам опит, но поазнавам една двойка които се разделиха: и двамата бяха девствени и го направиха на 3тат седмица (момичето на 13 , момчето на 16) след тва момчето я скъса, но не си мислете, че е бил за ебането от начало и казваше, че е малка за такива неща, но тя си настояваше и кой да пропусне такава възможност :smt005
Е как колко 10-тина минути след запознанството :smt019 :smt019 :smt019
sapphirr
10-23-2007, 13:24
когато ти е кеф
krem4et0
10-23-2007, 13:34
невярвам двама недевствени, които имат с кого да правят секс, да си траят много много. 1 месец давам максимум. Аз за себе си и повече, защото просто съм такъв тип човек, но.............повечето хора не биха чакали много-много.
Аз си знам, че съм на възраст и недовиждам, но темата не е ли ако не сте девствени и двамата?
невярвам двама недевствени, които имат с кого да правят секс, да си траят много много. 1 месец давам максимум. Аз за себе си и повече, защото просто съм такъв тип човек, но.............повечето хора не биха чакали много-много.
Ти беше момичето което беше правило секс за пръв път на 21 ... тогава е напълно нормално човек който тръгне с теб да не очаква още на първата седмица да се нагънете :smt018 :smt017
krem4et0
10-23-2007, 13:40
Знае ли човек. Сексуалният пик при жените е на 30.
Но аз нямам нужда от секс по принцип. Просо, когато го видя и съм край него, изпитвам желание. Ако си седя у дома мога и със сдмици да не се сещам.
пфф тва е глупав коментар! не е ли ясно, че за да оговоря съм я прочела хх и наистина я се замисли колко девствени двойки има?! супер малко са! Обикновено само единия от двамата е девствен! (в повечето случаи момичето освен ако на момчето не му е вързало с някое курве)
и по темата най- на края да се изкажа - аз лично нямам опит, но поазнавам една двойка които се разделиха: и двамата бяха девствени и го направиха на 3тат седмица (момичето на 13 , момчето на 16) след тва момчето я скъса, но не си мислете, че е бил за ебането от начало и казваше, че е малка за такива неща, но тя си настояваше и кой да пропусне такава възможност :smt005malko sa drug p1t-az kolko poznavam
тва си зависи и от човека,но при недевствени срок може би 2 месеца най-много.... :smt005
lLady_MooN_RaiN
10-23-2007, 17:06
11 месеца беше при мен.
Kras4eto_lp
10-23-2007, 17:32
Ми при мене една седмица след като тръгнахме :::
ReFlEcTiOn
10-23-2007, 18:04
ние на 15-ия ден :smt074 но аз си пойсках... :smt030 :smt031 :smt060 :smt059
palomaaa
10-23-2007, 18:11
4-5 meseca
DiVa_SaMoDiVa
10-23-2007, 19:33
emi na vtoriq mesec nqkade :wink:
miss_fatty
10-23-2007, 21:11
Когато се почувствам готова,че го искам,че няма да съжалявам.....
evilkaAaAa
10-23-2007, 21:16
ние и двамата бяхме девствени и го направихме на осмия месец :smt016
1 godina... kaza 4e za godi6ninata sigurno 6e mi pusne... drazna se taka...
prednata i tq mi pusna na godi6ninata ama be6e normalno 6tot kato trugnahme bqhme na po 12 :D ta is4akahme da staneme pone na 13 i togava go napraihme (i 2mata bqhme devstveni)
beleg na vrata
10-24-2007, 12:14
po princip ne pribarzvam,no sas sega6noto mi gadje ima nqma mecec iii aidee khihii ama ne sajalqvam :D ve4e polovin godina sme zaedno i mi e o6te mn hubavo s nego :))))
различно,със сегашния ми на 1вата вечер но обикновенно ги държа около седмица две..знам ли :-D
nelka_hubavelka
10-24-2007, 12:52
za mene mesec i polovina be6e dostata4en period na opoznavane i uverqvane 4e si imame doverie i iskame da go napravim :smt007
еми със сегашния ми приятел бяхме около 2-3 седмици и тогава го направихме за парви път,а въобще първият ми път ,когато правих секс е било може би малко след 7-8 месеца връзка...но всичко е много относително
Emi moqta priqtelka me durja 2 meseca neznam sqko momi4e misli razli4no :-k
macka123
10-24-2007, 13:38
Ми аз бях девствена и ме чака точно 25 дни...ама аз самичка си поисках.И не съжалявам ;)
KimBerLy1912
10-24-2007, 13:44
Държах си краката затворени точно месец и половина.... :) Иначе съм традиционалистка и си мисля че ако и на двамата им е за пръв път (а и да не им е ) горе-долу 4-6..+ месеца.... :roll:
с първото ми момче,ходехме 8 месеца и чак тогава го направихме,а със сегашния ми на 3-тия месец..
sLaDkA_GrEsHkA
10-24-2007, 14:50
az hodeh, taka de oshte hodq :smt005 s edno mom4e i kogato truhnahme i dvamata bqhme devstveni i izdurjahme po4ti 6 meseca :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D