View Full Version : da
reallyyY
10-23-2007, 16:35
:)
znam kakvo ti e ,no ako se opitash da go zabravish i da poglednesh okolo sebe si shte vidish 4e ima mn po stoinostni mom4eta...kazva tova ot sobstven opit t.k i az predi vreme taka haresvah mn edno mom4e i to taka edin put mi govoreshe edno drug put drugo i nakraq se reshih da mu razkriq 4uvstvata si a toi prosto mi kaza 4e durji na men kato priqtelka no nemoje i duma da stava da sme ne6to pove4e....stana mi gadno otna4aloto no reshih da go zabravq [-X e otnema dosta vreme no pone posle shte si dovolna 4e ne e trugnal s teb i posle se e podigral s teb zashtoto to4no taka i shte stane .Mom4eta koito tolkova se hvalqt a vsu6nost ni6to nepravqt izpolzvat tezi momi4eta koito gi haresvat! ako vse pak reshish i ti kato men da spodelish 4uvstvata si s nego napravi go pod formata na buzik za da moje posle ako eventualno te otreje da mu kajesh 4e e bilo prosto buzik i ti da si pobeditelkata (ne 4e ima zna4enie koi e pobedil de ,ama vse pak ).Taka shte ti e po lesno! Uspeh :wink:
уляляяя колко познато .... Честно казано аз нищо не правя простооо наистина нищо не правя, решила съм че няма смисъл да се тровя за глупости - нит е първият, нит е последният. Нали знаеш след момче и след автобус не се тича - следващият е след 5 мин :-D
desidala
10-23-2007, 17:42
Ами наистина няма голям смисъл да тичаш подир него. За тва мога само да ти дам съвет, макар че аз няма да го направя, щото съм неква загубена и съм си инат.
sexy_momi4e
10-23-2007, 17:44
ami razkrii mu 4uvstvata si...trqbav da go napravi6 za da se polu4i ne6to,toi i ne podozira sigurno...ne 4akai na nego(kazvam go ot li4en opit)kaji mu,nqma ot kakvo da se boi6 nali i bez tova samo zdr si kazvate,ako te otreje nqma da e tolkova gadno.A tezi majki nomera sa mn iztarkani ve4e,mn go haresvali momi4etata...spored men go kazva za da te kara da revnuva6 i iska da razbere dali ti e bezrazli4no ili ne e.Az mislq 4e te haresva...
Можеш и да му сподилиш, да.Но аз лично не бих направила нищо, след като не ми обръща внимание.
sh3_1s_7h3_0n3
10-23-2007, 17:49
Щом не проявява интерес към теб, насила надали ще можеш да го накараш да те 'забележи'...
mariela_es
10-23-2007, 18:00
Ами аз мисля,че е по-добре да говориш с него,да му призанеш за чуствата си и да се изясните.Не се претиснявай,ако те отреже,кажи си каквото ще да става,така или иначе не е последният.Успех!!!
reallyyY
10-23-2007, 19:40
:-D
Speeder`
10-23-2007, 20:15
Никого няма да забравяш.. Тва ми е напълно познато и повярвай ми харесва те и се чуди по какъв начин да те впечатли и да му обърнеш по-сериозно внимание !! :wink:
позната ситуация. при мене се получи същото само че аз се отдръпнах от нея по простата причина че тя ходеше с мой приятел.
xXxScreamxXx
10-24-2007, 06:25
Ем за мом4ето е било просто кеф,ама ти като си се влюбила са тряя да го забрави6 :wink:
ami razkrii mu 4uvstvata si...trqbav da go napravi6 za da se polu4i ne6to,toi i ne podozira sigurno...ne 4akai na nego(kazvam go ot li4en opit)kaji mu,nqma ot kakvo da se boi6 nali i bez tova samo zdr si kazvate,ako te otreje nqma da e tolkova gadno.A tezi majki nomera sa mn iztarkani ve4e,mn go haresvali momi4etata...spored men go kazva za da te kara da revnuva6 i iska da razbere dali ti e bezrazli4no ili ne e.Az mislq 4e te haresva...
+1 :wink:
pIsaNkaTa_sTz
10-24-2007, 12:15
suGlaSna :smt023
life is simple - be a pro or be a noob
ArTanDra
10-24-2007, 13:28
Опитал се е да те "забие" видял е , че няма да може и те е оставил... колко по просто от това ?!
hatercrew
10-28-2007, 12:55
kak taka e razbira6 4oveka e myjko govedo tva e fali se 6tot te e izpusnal i sq iska da ti gadno kat se dojkaje kyv e golqm myj [-X [-X [-X spri se i si nameri nqkoi dr
kak taka e razbira6 4oveka e myjko govedo tva e fali se 6tot te e izpusnal i sq iska da ti gadno kat se dojkaje kyv e golqm myj [-X [-X [-X spri se i si nameri nqkoi dr
Мдам, има нещо такова... :neutral:
reallyyY
10-28-2007, 21:11
[;
imam nqkolko varposa mila kum reallyyY ok? na kolko si ? imash li opit v lubovta? mai ne... zashto xlatvash po poredniq tapanar? kato gledash che ne varvi ebi my mamata i dr ima... :P i zapomni edno ot batko si.. Trea da gi machkash a ne tvoito sarce da razbiivat.. za natatuk shi go osaznaish dysha..
prettyIdeath
10-29-2007, 05:53
Та начи... Явно той няма да предприеме 1-вата крачка така че ти го направи.. Покани го да излезете на кафе..ама не бъди много натрапчива.. Ако се срещнете ей така..го попитай кво прай..как е.. Кажи му че ти се ходи на кафе,ама ти е писнало само с твойта компания и че искаш да излезаеш малко с него..или нещо от сорта..
Ако се съгласи..кат идете на кафе ще се отвори неква тема за понатъчно излизане и така ще почне сичко.. :) предполагам... :?
prettyIdeath
10-29-2007, 05:55
hora otkazvam se ot nego ne varvi naistina na nikade :cry: v4era mu pisah po skype a toi ne mi otgovori a beshe na liniq...ne moga pove4eeeee a kak iskam da sme zaedno(samo v me4titie mi hah) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: golemiq muj videh go kakav muj e nekav nadut fuklio 8) emi she se opitam da go zabrava i tva e KRAI!! :smt089
Мислиш ли го наистина? В смисъл сега си малко наранена..и не мислиш както трябва...
offf бе той не и обръща внимание кво по-голямо доказателство,че не става :-s
reallyyY
10-29-2007, 13:57
[]]]
reallyyY
10-29-2007, 14:11
:?
Ivalinka
10-29-2007, 16:42
off,i az sam taka i da ti kaja,ni6to ne pravq...nz dali e pravilno,ama...iskam da se ostavq na te4enieto.moje bi taka e nai-dobre :-k
prettyIdeath
10-30-2007, 07:42
XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX da ti otgovorq i na teb..Po princip kato se vidim nali zdr..kak si i krai tva e!Vednuj mn slu4aino se zasqkohme i toi sedna do men i si govorihme okolo polovin 4as ta i pove4e...i togava se darjeshe mn dobre e vinagi se opitva da me drazni..no mi beshe hubavo shtom sam s nego :smt060 i taka posle pak go vidqh no mn nabarzo se vidqhme ii tva e!A za kafeto nqma kak da stane toi ne pishe v skype a kato se vidim toi nishto ne kazva za kafe a az sam golqm inat i nqma da naprava parvata kra4ka,samo da si misli 4e nekva hlapa4ka mu hodi po guza i da si vdiga samo4ustvieto po taq na4in!!
И да съм инат и да не съм ...щом искам да съм с този човек ще го поканя
на кафенце..все пак искашда се получи нещо..Нали? :?
reallyyY
10-30-2007, 12:05
prettyIdeath
10-30-2007, 12:09
XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX da taka e prava si na skoro mi predstoi Rojden den i mislq da go pokana i she vidim kakvo she stane tam ako vaobshte doide de :!: :oops: , ako pak li ne zatvarqm stranicata s nego,,vse pak ne e edinstven!!mom4eta kolkoto iskash :smt001
Абе ти сега така мислиш..ама ... Надали ей така просто ще го зае*еш...
sasha_90
10-30-2007, 12:15
Знам,че е трудно,но по.добре е да се опиташ да го забравиш.Той сам си противоречи-веднъж каже едно,после друго,и той не знае какво иска.С такива като него по-добре не се занимавай.Огледай се има много момчета,който могат да те харесат.
Знам,че е трудно,но по.добре е да се опиташ да го забравиш.Той сам си противоречи-веднъж каже едно,после друго,и той не знае какво иска.С такива като него по-добре не се занимавай.Огледай се има много момчета,който могат да те харесат.
Правилно... ;-)
:P
reallyyY
10-30-2007, 21:08
anelia_888
10-30-2007, 22:44
Имала съм подобно преживяване..Момчето просто още не е пораснало и не знае какво иска..Дай му време :)
reallyyY
05-10-2008, 10:10
gPa3HuTeJl
05-10-2008, 10:14
Тея усмивки нали знаеш к1де да си ги набуташ... :x
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-10-2008, 10:19
Тея усмивки нали знаеш к1де да си ги набуташ... :x
Хъх, +1.
:-D
vesinka91
05-10-2008, 12:10
уляляяя колко познато .... Честно казано аз нищо не правя простооо наистина нищо не правя, решила съм че няма смисъл да се тровя за глупости - нит е първият, нит е последният. Нали знаеш след момче и след автобус не се тича - следващият е след 5 мин :-D
+1
nicolepcd
05-10-2008, 14:11
Туууу, не съм успяла да прочета темата 8-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-10-2008, 14:19
хах аз не виждам тема.. за сега т.11 и ако има др пусни си нова (: