View Full Version : срам :С
охх направо ще давам на проблема днес с моя приятел бяхме в тях и мяика му също беше и понеже имаме навика да заклучваме стаята му щото пушим и неискаме тяхните да разберат че и аз също го правя и слагаме раибер,но днес аз го помолих да сложи раибера щото бодито ми се беше закачило за дънките незнаино как и единствения начин да го оправя беше да ги сабуя и в същия момнт маика му почук ада влезе и аз в паниката си се завих с одеялото но не видях че дънките ми се виждат :oops: :oops: :oops: и тя ги видя сега нз как да я погледна в очите щото кои знае какво си е помислила жената :oops: и ме е страх да не земе да каже на маика ми щото се познават та чудя се да и обясня ли или да си се права на чукната и ако попита тогава да обясня (което ме самнява че ще направи ) :oops: знам че е малко смешно но сам супер паника :oops: :smt010
Абе я спокойно пък и дори да каже ти винаги може да обясниш на майка си за какво иде реч ](*,)
crazy_style
10-23-2007, 20:47
am popr ne trabva tolkoz da te e sram ot maika mu :) no po dobre nedei i kazva ni6to samo se otpusni i si govori spokoino s neq , 6tot tai kato se spi4a6 stava o6te po zle ..spored men ...
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
mi zaradvai priqteliq si i opravdai o4akvaniqta na maika mu
a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom en pita.... :-D
desidala
10-23-2007, 20:50
Ами каквото и да стане, ти винаги можеш да обясниш какво точно се е случило. А пък може да помолиш гаджето си да обясни на майка си кво е станало.
малко не схванах,но както и да е...най-добре и кажи както е било;само така ще ти повярва.ако чакаш да пита всичко ще омоташ [-X
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom ne pita.... :-D
CuteBaby
10-23-2007, 20:54
Както казаха преди мен винаги можеш да обясниш какво е станало.Но мисля че ще ти е неудобно когато я виждаш,за това ти предлагам,когато я видиш следващия път да и обясниш какво е станало или приятеля ти да и обясни.Май ще е по-добре ти да и го кажеш..кажи и че ти е станало неудобно извини и се .. ще го измислиш какво да кажеш и поне после няма да те е толкова срам ;)
1vo.mislq 4e trqbva da i opesni6
2vo.mislq 4e gajeto ti te e izprevarilo s 1voto
3to.dori da si misli 4e ste pravili sex v tva nqma ni6to lo6o :wink:
Cool_Bitch
10-23-2007, 20:57
Po-dobre i obqsni kvo to4no se e slu4ilo,za da ne te e sram da q pogledne6 v o4ite jenata!! :smt017
thefreak
10-23-2007, 21:00
охх направо ще давам на проблема днес с моя приятел бяхме в тях и мяика му също беше и понеже имаме навика да заклучваме стаята му щото пушим и неискаме тяхните да разберат че и аз също го правя и слагаме раибер,но днес аз го помолих да сложи раибера щото бодито ми се беше закачило за дънките незнаино как и единствения начин да го оправя беше да ги сабуя и в същия момнт маика му почук ада влезе и аз в паниката си се завих с одеялото но не видях че дънките ми се виждат :oops: :oops: :oops: и тя ги видя сега нз как да я погледна в очите щото кои знае какво си е помислила жената :oops: и ме е страх да не земе да каже на маика ми щото се познават та чудя се да и обясня ли или да си се права на чукната и ако попита тогава да обясня (което ме самнява че ще направи ) :oops: знам че е малко смешно но сам супер паника :oops: :smt010
Ти какво смяташ, че си мисли майка му, че правите?
Играете на карти?
Там закъдето сте тръгнали вие, родителите ви от там се връщат.
Ъъъ, заключвате се в стаята му? Не мислиш ли, че те ще се запитат какво толкова правите? :-s Anyway, не и' казвай нищо, освен ако не те пита. :roll:
Tedi_sheep
10-23-2007, 21:14
Спокойно, не се плаши...Ако каже на майка ти просто и обясни.Ако не ти вярва това е нейн проблем,защото ти си чиста в случая, но майка да не вярва на дъщеря си :roll:
Ми да, обясни й това, нищо толкова не е станало. :wink:
abe spokoino ne e bolka za ymirane a i ako te pita maika ti neshty she i obesnish kakvo e stanalo i taka, tq ti e maika shte ti povqrva ;)
GameMaster
10-23-2007, 21:39
Obqsni i situaciqta :) :-D
PoisoNGirL
10-23-2007, 21:44
iiiiiiiiii kakvo kato si pomisli neshto?vie vse edno samo se gledate umno i vlubeno v ochite.Kаto pochnesh da i obqsnqvash tq shte si pomisli "guzen negonen bqga".Mulchi si i ako kaje na maika ti togava na neq obqsnqvai.Prostichko e...
korabokroshenec
10-23-2007, 22:19
кажи и че сте праили секс да не си мисли разни лоши неща :D
ZaHaRcHe
10-23-2007, 22:33
Ми кажи на приятеля си да говори с майка си и да й каже какво е станало и да не би да си мисли др неща и че ти си се почувствала мн зле от това
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
a maika ti nqma nujda daznae kakvoto i da e bilo 6tom ne pita.... :-D
\:D/ \:D/ \:D/
hatercrew
10-28-2007, 15:55
:lol: :lol: :lol: nema za kvo da se pritesnqva6 symnqvam se maikata na mom4eto da e 4ak takava ku4ka a ako e :evil: 6te obesni6 na maika si 6te ti povqrva :oops: :oops:
sexy_momi4e
10-29-2007, 10:51
iiiiiiiiii kakvo kato si pomisli neshto?vie vse edno samo se gledate umno i vlubeno v ochite.Kаto pochnesh da i obqsnqvash tq shte si pomisli "guzen negonen bqga".Mulchi si i ako kaje na maika ti togava na neq obqsnqvai.Prostichko e...ми да и да си помисли како :?:
thedutchess
10-29-2007, 11:01
Абе я спокойно пък и дори да каже ти винаги може да обясниш на майка си за какво иде реч ](*,)
+1 \:D/
gothic_angel
10-29-2007, 11:19
am popr ne trabva tolkoz da te e sram ot maika mu :) no po dobre nedei i kazva ni6to samo se otpusni i si govori spokoino s neq , 6tot tai kato se spi4a6 stava o6te po zle ..spored men ...
GregoryHouse
10-29-2007, 12:29
Ако са добри приятелки не се съмнявай да и каже :D Това е нещо като...задължение което обичат да изпълняват...не се чуди ако майка ти те зарадва с въпроса "Девствена ли си" :-D ...няя нищо лошо няя даа и кажеш пък ако стигне това до майка ти има да се оправдаваш и да се оплетеш като пиле в калчища...
абе най добре кажи на майката щом искаш все пак е нормално да си е помислила нещо жената :-o
Не се притесняваи-всеки е имал подобна история...
И на мен ми се случи веднъж да бера такъв срам,но само се усмихнах и продължих напред... :)
antifreeze
10-30-2007, 10:21
Ми да, обясни й това, нищо толкова не е станало. :wink: suglasna sum tq ti e maika shte te razbere :-|
hahavteen
10-30-2007, 10:34
Uuuuu ne moje6 li prosto kato razkazva6 na maika si kakvo ti se e sly4ilo prez denia da spomene6 i taia sly4ka? Sled kato se poznava s maikata na gadjeto ti moje daje kato se vidiat da govoriat za tva i taka i tia 6te razbere kakvo to4no e stanalo :roll:
Philosopher
10-30-2007, 13:17
Значи съветвам те да направиш едно нещо. Кажи истината, това е най-силното оръжие на света! Пък ако не ти повярват... по-добре е да си си казала, да ти е спокойно нощем като спиш \:D/
e razbiram da ste praili neshty 4e da te e sram ,makar 4e i togava nz kfo sramno ima !?!??! :P q ne se spi4ai za gluposti :P vse edno maikata na mom4eto ne go e pravila i tq tova ...po vedro ei :-| :smt001
Виж ся, нищо, че другите може да си мислят, че сте го направили... Вие така или иначе рано или късно ще го направите, спокс! :-D
FunkyFresh
10-30-2007, 13:44
Значи съветвам те да направиш едно нещо. Кажи истината, това е най-силното оръжие на света! Пък ако не ти повярват... по-добре е да си си казала, да ти е спокойно нощем като спиш \:D/
\:D/ :wink:
xahxha:) sigurna sam che akoo obqsnish na maika ti rq shte te razbere