PDA

View Full Version : Когато някой не желае да е с вас.. :)

cherinka
10-24-2007, 15:57
Когато някой не желае да е с вас, вие какво правите?
Отдръпвате се от него и си продължавате стария начин на живот?
Или се опитвате да го впечатлите и да направите така, че да ви желае отново?
Или просто разсъждавате като малки, глупави деца и му/й се натягате, нахалствате и не спирате да го/я търсите?
В такава ситуация, според мен, най-добрия вариант е да се отдръпнете. Пича/мацката или след време ще осъзнае, че си заслужава да е с вас, или чисто и просто и двамата продължавате в различни посоки.

Винаги го има тва или-или.

Кофти ситуация.. поне се радвам, че на мен не ми пука толкова много, колкото първия път.

Свободата понякога има своите добри и лоши страни. Тва си е нож с две остриета.
Свободата е най-ценното нещо, което притежаваме, трябва да е пазим. Но понякога не се живее само със зарибявки, общо зето с израза 'пей сърце'. :mrgreen:
Тва е от мен.
Благодаря на всички, които ще се отзоват на темата.

pepelq6kaaa
10-24-2007, 16:00
na4i parvo 6te napravq edin malakopit pak da go vpe4atlq i togava ako ne stane pove4e nqma da go tarsq 6te go ostavq
da vi kaja 4e e mn gadno samo kogato ne iska6 nqkoi a toi s nai golqmo nahalstvo te tarsi pak i pak :-# :-# :-# ](*,) 6toto men tai me tarsiha nahalno :smt014

Presley
10-24-2007, 16:01
Случвало ми се е веднъж и бях доста твъдоглава.Както ти каэа-раэсъждавах ,като малко детенце и често го търсех.Но эа щастие след време (доста време :-D ),осъэнах ,че няма смисъл и че освен че иэмъчвам себе си,друго не постигам.
Така,че съм абсолютно съгласна с теб.Когато това се случи,трябва просто да се отдръпнем и да иэчакаме.И тук вече идва въпросното или-или...
А и свободата найстина е нещо много ценно.Обаче тъпото е ,че както при доста хубави неща,понякога не го осъэнаваме,докато не я эагубим.

Josefinne
10-24-2007, 16:02
Зависи от ситуацията. Понякога човек се отдръпва от любимия, защото има много ангажименти и най-грешното нещо е да му създаваш допълнителни трудности. Друг път нещата просто се изхабяват между вас - тогава почти няма какво да се направи и ако няма нещо специално, като дете например, което да ви задържи заедно като приятели и партньори в живота - тогава по-добре е всеки да продължи по пътя си. Това е любовта в семействата, не е за тийнейджъри, които още не са разбрали, че любовта не продукт с много голям срок на годност. Ако пък нещата се дължат на това, е в един момент онзи отсреща започва да те има за даденост и да ти се качва на главата - тогава е по-добре да се дръпнеш, за да осъзнае, че и ти си човек, който си има достойнство и дори и да го обичаш, не го обичаш повече от себе си.

Qnchety
10-24-2007, 16:05
Ми аз имах подобна ситуация преди около месец и половина. Харесвах едно момче. Отидах и му казах, но то ми каза, че не ме харесва. И така доста бързо успях да го забравя. А и имам късмет, че след това познахме даскало и не го виждах често!

GameMaster
10-24-2007, 16:36
Otdr1pvam se i tolkova ....ne izkam da stavam dosadna i da v1rvq sled v1prosnoto mom4e :P :roll:

Cool_Bitch
10-24-2007, 16:42
6te napravq posleden opit i ako ne stane,se otdrapvam

луда
10-24-2007, 16:43
махам се мн ясно
как като той не ме желае аз ше го искам
1 2 дена ми е кофти след това след месец се сещам
и после каручката ,кончето и да си ходи вкъщи
па може да му дойде акъла

не е правилно , но така ми харесвва
:smt004

GregoryHouse
10-24-2007, 16:43
Ъ...ами както авторката каза е Или-или...в оивечето ситуаций...
Бих казал че е по разумно да се отдръпне човека и да не нахалства въпреки че е хубаво да се възползва от възможнотите за самоизтъкване и себедоказване...

Въпреки че аз съм нахален и достад поради естесъвото на моя характер...заливам хората с тоновен ненужна информация с една единствена цел...да ги дразня и да им се натрапвам...и да призная...не е особенно добър подход :-D

sexy_momi4e
10-24-2007, 17:36
ami otdrapvam se,nqma smisal da nahalstvam...ako sled vreme me potarsi dobre,ako ne vseki si tragva po svoq pat

koalka
10-24-2007, 17:53
Няма да се опитвам да го съблазнявам, да правя някакви работи само и само да е с мен.Да, може да го харесвам много, но, като той не желае да е с мен, аз нищо не мога да направя.Продължавам напред, като се опитвам да го забравя.От натягане и нахалство просто няма смисъл.

My_Dear
10-24-2007, 18:42
Ако съм сигурна, че не съм желана, но само ако съм напълно сигурна, се оттеглям.

Ice_Queen_
10-24-2007, 18:52
Да кажем че следвам принципа - Ако нещо се случи 1 , то може да се случи 2ри път..но ако се случи 2ри път,то със сигурност ще се случи 3ти. :-D Нататък вече преценявам дали .. но аз умея да чакам :-)

sasha_90
10-24-2007, 19:07
Да,доста съм твърдоглава.Веднъж се случи така да нахалствам на 1 момче,бях лапе и доста влюбена.Не осъзнавах как се излагам заради любовта си,но какво да направя?!Каквото било било.

kifla
10-24-2007, 20:43
Мислех че ако гледам да съм до половинката ми повече той пак ще иска да е с мен ,обаче разбрах че е по-добре да го оставя и той сам да реши дали иска да е с мен . :-k [-o<

sh3_1s_7h3_0n3
10-24-2007, 20:52
опитвам за последно и после 'свивам платната'... :) жалко е да ходиш да се вреш там дет' не те искат... покажат ли ти незаинтересованост - толкова...
пълна идиотия е т'ва да му звъниш през 5мин, да му се жалваш, да му се молиш... човек без достойнство... апфф...

AliceSw
10-24-2007, 21:06
спирам да правя каквото и да било...освен да чакам да ми се обади...но не звъня, в момента съм в такъв период...чакам да се обади, но доколкото го познавам и доколкото си приличаме, той няма да звънне, нито аз...двама овни на 1 се получава забавна история, и спокойна :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
10-24-2007, 21:11
спирам да правя каквото и да било...освен да чакам да ми се обади...но не звъня, в момента съм в такъв период...чакам да се обади, но доколкото го познавам и доколкото си приличаме, той няма да звънне, нито аз...двама овни на 1 се получава забавна история, и спокойна :lol:

а представяш ли си две кози? :lol: макар че от мойта зодия мъжете сякаш са 'по-меки' (: май само жените сме с рогата напред... :roll:

AliceSw
10-24-2007, 21:22
хаха, яко...за козирозите не знам много, освен че не си приличат с овни въобще :lol: ...но 2 рогати зодии имат бъдеще, само ако говорим за супер търпеливи хора...въпреки че знам за доста връзки овен-овен :-s

cherinka
10-24-2007, 21:53
хаха, яко...за козирозите не знам много, освен че не си приличат с овни въобще :lol: ...но 2 рогати зодии имат бъдеще, само ако говорим за супер търпеливи хора...въпреки че знам за доста връзки овен-овен :-s
Моя котьо е овен. Аз съм скорпионче. :P :P :P :P :P :P

yuyuto
10-24-2007, 22:43
Ако ясно ми е показал, че няма интерес към мен, просто си казвам "I think I'm getting amnesia 8-[ " и тва е, няма друг начин...

ABSOLUTme
10-25-2007, 07:40
..жалко е да ходиш да се вреш там дет' не те искат..
..колкото и да е трудно понякога. :-)

freedom
10-25-2007, 08:01
Амм и на мен ми се е случвало и наистина бях много упорита... и така и не разбрах какво точно чувства той към мен.. Още и още се мъча да разбера...Общо взето няма нищо лошо да си упорит и твърдоглав... Дори понякога помага... :) Ако ще те направи щастлив/а,защо не? ...

`Death`Whore``
10-26-2007, 04:34
Зависи много от това дали съм с него или не. Всъщност няма да се натискам на някого, който не мисля, че има интерес във втория случай.

LetiCherry
10-26-2007, 08:58
Ами не ми се е случвало досега някой да ме изостави. Затова и в такъв случай не съм тичала след никого.
:? Случвало се е да харесвам някого, съответно правя усилия да сме заедно, естествено не ненормално преследване и досаждане, но той като не иска, просто спирам и така. Никога не бих преследвала на всяка цена, зяучи ми под достойнството. КАто не иска да е с мен, при положение, че съм направила необходимото - следващия и така..[/i]