PDA

View Full Version : Непредвидените рискове

136179
10-24-2007, 16:29
Влезе ми една муха в главата и реших да пусна тази тема, за да чуя и вашите мнения..
Та.. какво става, ако правиш секс с непознат/случаен човек. Въпреки, че е с презерватив, той се къса, а въпросния човек ти предава някаква болест/инфекция, без да го е искал.
На мен само от 'идеята' ми става кофти.. камо ли да се случи на някого.
<пиша го във връзка с това, че в последно време чувам за зачестили случаи на скъсани презервативи (пък било то и Дюрекс)>

girl_in_black
10-24-2007, 16:31
Е какво става, ходене по лекари, мъчения, и разни такива...За това не съм привърженичка на секса със случаен партньор

pepelq6kaaa
10-24-2007, 16:33
samo tva ne skasan prezervativ :smt009

136179
10-24-2007, 16:38
е аз знам кво става ... просто при мисълта чувствам някакъв неминуем риск и страх ..ако не познаваш достатъчно добре партньора си ..

пазя-го-в-тайна
10-24-2007, 16:39
е кво става? гадно става ...

krem4et0
10-24-2007, 16:44
То и кат ходите дълго време няма гаранция. В смисъл-колко от вас са виждали медицинските изследвания(актуални такива) на половинките си? А и част от болестите се предават не само по полов път...........Нищо сигурно няма на този свят :P

136179
10-24-2007, 16:47
..........Нищо сигурно няма на този свят :P
да, и е хубаво по-често да се замисляме над това.

Kras4eto_lp
10-24-2007, 17:00
Винаги има опасност да се заразиш с нещо,независимо дали е от познат или непознат човек.Зависи и от човека...има хора които няма да тръгнат да правят секс с непознат,има и такива които не мислят за опасностите. :wink: Иначе какво става....проваля ти се живота(ако е нещо по сериозно)или се занимаваш с лекари :roll:

bulgarche
10-24-2007, 17:10
Затова подбирайте сексуалните си партньори, а то може да лепнеш нещо и от дълггодишен приятел :wink:

vaniLL
10-24-2007, 17:13
mi kako stava - to stava belqta - obqsneniq , preglqdi po lekari , lekarstva i v nai-dobriq slu4ai ako si lepnal/a neshtpo lechimi , da ti mine bez uslojneniq

palomaaa
10-24-2007, 18:08
ne mislq da si lqgam s nepoznat

naMy4Ho_KoTe
10-24-2007, 18:12
Нескъсания презерватив също не е гаранция. Гениталния херпес например може да се предаде и с презерватив и не се лекува. Разболееш ли се - трябва цял живот да взимаш лекарства за да подтискаш симптомите на болеста.

Ако погледнете малко по философски на нещата - независимо какво правиш винаги има известен риск. Това е тръпката на живота :)

hforce
10-24-2007, 18:52
с бившата го правехме с такива от 20ст понеже не винаги имаше пари за durex, а и да имаше те отиваха за цигари и бира... кусали сме 2-3 пъти някаде ама аз не съм свършвал и нямаше поражения... за болести при мойте партниори и дума не може да става... с бившата си бяхме първите гаджета, сегашната е имала некви 4ма мъхльовци преди мене с които само се е целувала и нищо повече и са се виждали по няколко пъти

FelisDirus
10-24-2007, 19:33
Нали знаете как наричат хората ,които употребяват дюрекс
-татко

:D

айде, айде
от 4 години ползвам само дюрекс и никога не са се късали

koalka
10-24-2007, 19:40
Винаги има риск с непознат, а и с приятел също.Презерватива може да се скъса, поне обаче Дюрекс са по-качествени.

p07ren
10-24-2007, 21:08
s nqkolko dumi : EBALO SI E MAIKATA ...
sega po sushtestvo zna4i sex-a s nepoznat e noj s 2ostrieta... ot 1na strana 4ukate se i koi ot kade e i dori ne se zasi4ate ( kakto stava na moreto) dr i lo6a e skusanqi prezurvativ ili po lo6ot bez prezurvativ ... togava ve4e si e ... nqkolko reada na gore .. da ne povtarqm .. doktori i mu4eniq i se molite da ne e nai - lo6oto .. ne go pojelavam na nikoi

Kras4eto_lp
10-24-2007, 21:27
-татко

айде, айде
И на мен досега Дюрекс не са ми се късали.Един път взехме Спортекс и се скъсаха :smt012

-/-
10-25-2007, 01:16
Влезе ми една муха в главата и реших да пусна тази тема, за да чуя и вашите мнения..
Та.. какво става, ако правиш секс с непознат/случаен човек. Въпреки, че е с презерватив, той се къса, а въпросния човек ти предава някаква болест/инфекция, без да го е искал.

Кво да става, возиш се безплатно в една лимозина с 20 км/ч, дето в аншия град и викаме Катафалка и близките ти един ден закусват безплатно - обикновено жито, ама и ориза върши работа в краен случай.

SuN4o_F
10-25-2007, 16:03
това дали ще се скъса в повечето случаи зависи от това как е поставен презерватива.. а ако случаино се скъса с непознат задължително хапче и преглед..

136179
11-02-2007, 13:01
-татко

айде, айде
И на мен досега Дюрекс не са ми се късали.Един път взехме Спортекс и се скъсаха :smt012+1

Lorelei
11-02-2007, 13:10
То и кат ходите дълго време няма гаранция. В смисъл-колко от вас са виждали медицинските изследвания(актуални такива) на половинките си? А и част от болестите се предават не само по полов път...........Нищо сигурно няма на този свят :P

Absoliutno prava si.Dori edna dylgotraina vryzka 2-3 godini ne e garanciq...
Mojesh da razberesh nedai Boje,che partniora ti e bolen ot neshto,ako veche ne ti go e lepnal i na teb de,chak kogato trygnete da se jenite i ot grajdanskoto vi poiskat pylni medicinski izsledvaniq...Ama sigurno veche shte e kysno... ](*,)

_BoSSy_
11-02-2007, 13:42
Ако се случи някога-лекар.То по принцип е хубаво да се ходи на профилактични прегледи на 3-6 месеца(особено при момичетата),така ще намалеят и заразите..ма на кои му пука..
А относно презервативите..само един път ми се е късал Durex,но стана така,защото бившия го отвори със зъби и явно го е закачил..А на тия къде им се късат-е то не може да се чук*те животинската и гумата да не поддаде... :-P

macka123
11-02-2007, 14:42
Става кофти тръпка!!!

vaniLL
11-02-2007, 15:42
-татко

айде, айде
И на мен досега Дюрекс не са ми се късали.Един път взехме Спортекс и се скъсаха :smt012

az pyk polzvam dureks i predimno sporteks i nqmam skysan do sega ... :grin: da 4ukam na gyrvo ...

bebok
11-02-2007, 16:42
az samo kato se setq za skusan prezervativ i nastruhvam a ako e s nepoznat bih otka4ila no zad 6te piq haprei 6te ida ne lekar.....