View Full Version : Някви Обички
:roll: Ами намерих едни обици във нета ..иииииииии ми е интересно как се слагат защото има едни които ...не знам как да го обясня :?
Са за по-широка дупка на ухото и едни обикновенни които си се слагат обикновенно :lol:
Тааа искам да ви питам тия обички как се слагат :
http://www.natamno.com/e-shop/files/1169294248_149.jpg
:lol: ако имате няква представа де сори за тъпото въпросче :lol:
описанието им е "Изработен от Horn&Bone"
мс предварително :-k :-k :smt005
Sweet__Dream
10-24-2007, 17:31
OOooooo....Tezi obici ne ti gi preporu4vam [-X Pravqt golqma dupka prez koqto moje6 da provre6 prusta si,a i posle ne moje da se opravi po drug na4in osven operativno.Pomisli si predi da re6i6 da si sloji6...Uspeh.... :wink: 8-[
аааа само това исках да знам ! :-D евала явно не съм го обяснила толкова тъпо :lol: :lol:
а няма ли някви такива чернички които не праят огромна дупка ](*,)
много ми харесват тия :cry: :
http://www.natamno.com/e-shop/files/1169293604_138.jpg
Sweet__Dream
10-24-2007, 17:36
Kolkoto e diameturut na obicata zna4i tolkova golqma dupka 6te ima6..Daamm :wink:
:shock: ужас.. :lol:
а няма ли някаквииииии коитоо са със шипче ама са такива черички? :shock: :cry:
Sweet__Dream
10-24-2007, 17:46
E ne moje da nqma :-k Ima,no trqbva da potursi6... 8-[
Една приятелка си купи от На тъмно мн хубави обички с шипчета, само че червени...би трябвало да има и чернички..
1 снимка ще може ли? плссссссссс [-o< 8-[ O:)
еми ще потърся...може и да имам нещичко
Jamalska
10-24-2007, 18:16
Хм тфа май са си баш флешове,ама има и едни дет са пак с такива картинки само че м/у двете кръгли плочки си е штифтче(тъй ли се викаше) като на обикновена обица.тънко
съжалявам,но нищо не можах да открия...най-много да накарам приятелката ми да си снима ухото... :-D
а иначе обиците не са лоши, не разширяват дупките и се слагат лесно...най-добре отиди направо в магазина и там си харесай, все ще има нещо по твой вкус..
Хм тфа май са си баш флешове,ама има и едни дет са пак с такива картинки само че м/у двете кръгли плочки си е штифтче(тъй ли се викаше) като на обикновена обица.тънко
...... ем да де ама къде да намеря такива...каквито ти казваш 2-рите?
btw. liesse супер мн благодаря :mrgreen: ако напраиш снимката напрао злато...мс мн се пак за инфото... :)
GaBiIi__
10-24-2007, 21:50
auu edin fr ima dupka za takava obi4ka i si mu6ka prez neq zapalki pratsi i sqkakvi ne6ta :lol:
Аз сега съм в процес на правене на флеш...
Иначе има някви имитации дето можеш спокойно да си ги носиш и без да имаш голяма гадна дупка на ухото...
Знам че е извън темата но беи те посъвенвала ако искаш да имаш повоче от една обица а ухото ползвай магнитни обици аз имим и са мн удобни и не боли от тях тъкмо ще си спестиш ново пробиване :D
тези обици са за флешове (голяма дупка на ухото) И обецата няма как да ти разшири дупаката.....тя трябва да е разширена предварително иначе посмъртно не можеш да го натикаш туй нещо в ухото
Jamalska
10-25-2007, 17:08
...... ем да де ама къде да намеря такива...каквито ти казваш 2-рите?
btw. liesse супер мн благодаря :mrgreen: ако напраиш снимката напрао злато...мс мн се пак за инфото... :)
помислих си да го напиша ама бях вече натискала 'прати' ;)
"На Тъмно!"
i'm so excited!
10-25-2007, 17:42
флеша е хубаво нещо.
понамирисва ако не се чисти редовно.
(дупка ли е -мирише)
:roll: Ами намерих едни обици във нета ..иииииииии ми е интересно как се слагат защото има едни които ...не знам как да го обясня :?
Са за по-широка дупка на ухото и едни обикновенни които си се слагат обикновенно :lol:
Тааа искам да ви питам тия обички как се слагат :
http://www.natamno.com/e-shop/files/1169294248_149.jpg
:lol: ако имате няква представа де сори за тъпото въпросче :lol:
описанието им е "Изработен от Horn&Bone"
мс предварително :-k :-k :smt005
Tova moito momi4e se nari4a flesh!T.e da dupkata trqbva da ti e tolkova golqma za da si go sloji6 tova!Oba4e dokato stane tolkova golqma trqbva da q raz6irqva6 s malko po-golqma posle malko po-golqma ot golqmata obica i taka dokato ne stigne6 do takva 6iro4ina,koqto da pasne na tazi obica!Ta ako ne isak6 da si razvalq6 u6encata moje6 da si nameri6 fal6ivi fle6ove!T.e obici,koito da sa s normalen razmer za dupka normalna i otvun da sa glemi i otzad da e su6toto kakvoto e otpred,za da izglejda to4no kato fle6! :wink: