PDA

View Full Version : Любов!

001Severina
10-24-2007, 18:08
:smt006 Здравейте!В тази тема ще ви разкажа нещо което ми се случи :roll: и колкото и невероятно да звучи то е факт!Та така :arrow: преди един месец някъде :-s се запознах с едно момче в аха.бг когато той ми писа беше без снимки (той и сега няма) и аз му казах че не отговарям на хора без снимки така че да ме остави на мира и той ми каза еми добре кажи си мейла и ще ти пратя...Та прати ми :smt005 да си призная не ми хареса много външния му вид то и сега не е първа прелест но не е и грозен!Видях му снимките и той ме пита за скайпа ми :-k иии...аз отново му дадох и скайпа ми взехме да си пишем там 2-3 пъти и когато му казвах аз ще си лягам той всеки път ми повтаряше колко много ще му липсвам!Спомням си даже като ми беше казал че съм разсъждавала като по-голяма :smt005 тааа...минаха 2-3 дена откакто не си бяхме писали и го сънувах :-) сънувах че е в моя град и всеки ден ме викаше да излизаме... :smt007 та след като се събудих ми беше едно адски хубаво и си виках леле представяш ли си сега ако дойде колко ще ми е хубаво и да сме хванати за ръце :smt005 мои простотийки!Странно беше че като си писах с него по скайп нямах никакви чувства а след като го сънувах :smt009 съвсем не беше така! Сега имам три въпроса към вас :arrow:
1.Възможно ли е да се влюбиш в някой само като го сънуваш?
2.Той има ли чувства към мен?
3.Аз много ли съм хлътнала по него?
Благодаря предварително! :smt006

svm1987
10-24-2007, 18:18
1.Ne vqrvam da se vlubi6 v nqkoi samo ot edin san.Ne mislq 4e toi bi se vlubil v teb samo za 2-3 dni i to samo po neta.Vie ne se poznavate.I 3.Samo ti si znae6 kakvo izpitva6:)

My_Dear
10-24-2007, 18:21
Ами не, не си влюбена. Просто си привлечена от идеята за него от този сън. И на мен ми се е случвало (само че с момчето се познавахме) - сънувах го и скоро след това осъзнах, че си падам по него. :smt005
И той надали е. Просто се зарибявате и сте привлечени един от друг.
Ако се срещнете в действителност, може и да излезе нещо между вас. Даже е твърде вероятно. След това вече можеш да се чудиш дали си влюбена или не :-)

MiMcHeToOo
10-24-2007, 18:23
Ами не, не си влюбена. Просто си привлечена от идеята за него от този сън. И на мен ми се е случвало (само че с момчето се познавахме) - сънувах го и скоро след това осъзнах, че си падам по него. :smt005
И той надали е. Просто се зарибявате и сте привлечени един от друг.
Ако се срещнете в действителност, може и да излезе нещо между вас. Даже е твърде вероятно. След това вече можеш да се чудиш дали си влюбена или не :-)

съгласна съм :wink:

desidala
10-24-2007, 18:51
Ами след като си го сънувала, значи си мислила повече за него. Не мога да ти кажа дали сте влюбени, но все пак може да те е харесал. А т`ва дали си хлътнала, сама го преценяваш.

GregoryHouse
10-24-2007, 18:55
1.Не е възможно да си влюбена...може да си привлечена...но влюбена със сигурност не...това все пак е един сън...то аз колк отакива съм имал...
2.Мда.Има.Най-вероятно чисто сексуални...или просто се намира на работа.
3.Не зная дали си хлътнала ама ти трябва повече секс :-D

sasha_90
10-24-2007, 18:59
1.Не можеш да се влюбиш по този начин.Може би си сексуално привлечена.
2.Не знам...
3.Сама трябва да си отговориш на този въпрос.

nestle
10-24-2007, 19:09
tctct nakade vari neshnoto pokolenie.....malko privle4ena ot nqkoi koito dori ne e vijdala i ve4e vliubena....ama kak she si vliubena...tova e tolkova silno 4yvstvo....ne se poqvqva pri seki koito sre6tne6 ili si pishesh...a za tfa dali toi ima neshty kam tebe...ne se znae no ti mojesh da se postaraesh da se poly4i neshty shtom kazvash che kat si lqgash ti kazva che she my lipsvash....iska nekfa zaribqvka ;)

Josefinne
10-24-2007, 19:12
Просто си афектирана от съня, намери си занимавка и ще спреш да мислиш з анего много бързо. То е в главата ти, не е наистина :smt016

yuyuto
10-24-2007, 19:18
1.Възможно ли е да се влюбиш в някой само като го сънуваш? - Най-вероятно не.
2.Той има ли чувства към мен? - Не знам, нямам телепатични способности.
3.Аз много ли съм хлътнала по него? - Сигурно е временно.

Blab
10-24-2007, 19:20

1.Не, думата "любов" крие богато значение."Увлечение", или както е по-модерно да се нарича "хлътване", повече приляга на ситуацията.
2.Не знаем!
3.Цитирам по памет - "ми не ме привлече външния му вид", "колко ще е хубаво да сме хванати за ръце" - липса на гадже(колко е грозна тази дума) те кара да си въобразяваш, че си влюбена във всеки по-заинтересован.

koalka
10-24-2007, 19:57
И според мен съня ти е повлиял малко или много...Не бързай с това да си влюбена в него, вие още не сте се видяли.

CeLyVka
10-25-2007, 12:03
da be .... kak da ne se vlubish za 2-3 dena .... i to samo v edna snimka .... puk i na vsichkoto otgore ne se poznavate... sorry mila ama mislq che tova ne e vlubvane... a puk shto se otnasq do nego ... nie ne mojem da gadaem i ne mojem da ti kajem dali ma chyvstva kum teb ili ne .... s gledanto na edna snimka ne stava ... drygo si e da izlizash s momcheto taka imahs poveche vazmojnost da go opznaesh,da razberesh shto za chovek e ...

zabludenata
10-25-2007, 12:11
егати тъпите въпроси..сама не може ли да прецениш дали си хлътнала или не пффф #-o #-o #-o

kobrichka
10-25-2007, 14:37
1.Възможно ли е да се влюбиш в някой само като го сънуваш? :arrow: Не няма шансове да се влюбиш от един сън,привличане.... да,но любов определено не.
2.Той има ли чувства към мен? :arrow: не знам неямям гдателски способности
3.Аз много ли съм хлътнала по него? :arrow: това ти трябва да го знаеш,а не ние

wasntme_
10-25-2007, 19:11
spored men sama si go nabiva6 tva v glavata 4e si hlatnala po nego... pa to ne e tei... ne moje6 da se vlybi6 v ney ot 1 san :smt018 p1k sanq e 6toto predi tva ste si pisali i takia razni shemi...dali toi 4yvstva kam tebe ne6ty - edva li ima mn dalboki 4yvstva... no sas sig si te haresva 6tom ti pi6e v aha bez da te poznaa...

FiRe_LaDy
10-25-2007, 19:23
Ами за влюбване не може да се говори ... а за неговите чувства не мога да кажа,ама най - верочтно и той,както и ти само сте хлътнали .... по добре не разпалвай чувствата ... връзките от разстояние нямат кой знае какво бъдеще и често приключват много бързо и само страдате ....

sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 19:54
nai redovno sunuvam poznati mom4eta , no otkakto se subudq spiram da mislq za tqh , prosto ne iska da gi pravq tolkova specialni ;)

sapphirr
10-25-2007, 20:22
1.Възможно ли е да се влюбиш в някой само като го сънуваш?-в сапунажите-да

2.Той има ли чувства към мен?-питай го направо

3.Аз много ли съм хлътнала по него? -да,щом искаш мнение

DivoTo_KoTe
10-25-2007, 21:48
Не ми се е случвало.
Намери си врачка и я питай.
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

пазя-го-в-тайна
10-25-2007, 22:22
:smt005 :smt005 :smt005
1во,2ро,3то - Я ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!

EvilBrunette
10-25-2007, 23:29
Ахах много сладка темичка. :D
1. Можеш да се влюбиш в човека от съня си, но това не е гаранция, че този човек ще има нещо общо с момчето от Скайп :wink: И на мен ми се е случвало да го сънувам - Него (принцът на бял кон (хмм, мотор ми звучи по-добре, но както и да е :-D ). Просто усещането е невероятно, сякаш ги намерила правилния човек. Но все пак е само сън - момчето мечта е сбор от качествата, които трябва да притежава твоето момче според теб. Мисълта ми е, че вероятно без основание свързваш несъществуващия идеал с момчето в Скайп и това те е накарало да започнеш да го харесваш. Нормално - всеки си мечтае да открие правилния човек някои ден. :wink:
2. За това дали те харесва: явно е. След като ти говори така.
3. За това дали ти си луда по него: това вече е друг въпрос. Първо бъди сигурна дали си си паднала по него или просто както вече ти казах, го асоциираш с момчето от съня ти. :roll:

lonely_boy
10-26-2007, 02:26

1.Не, думата "любов" крие богато значение."Увлечение", или както е по-модерно да се нарича "хлътване", повече приляга на ситуацията.
2.Не знаем!
3.Цитирам по памет - "ми не ме привлече външния му вид", "колко ще е хубаво да сме хванати за ръце" - липса на гадже(колко е грозна тази дума) те кара да си въобразяваш, че си влюбена във всеки по-заинтересован.

+1 =D>

hatercrew
10-28-2007, 11:23
Ахах много сладка темичка. :D
1. Можеш да се влюбиш в човека от съня си, но това не е гаранция, че този човек ще има нещо общо с момчето от Скайп :wink: И на мен ми се е случвало да го сънувам - Него (принцът на бял кон (хмм, мотор ми звучи по-добре, но както и да е :-D ). Просто усещането е невероятно, сякаш ги намерила правилния човек. Но все пак е само сън - момчето мечта е сбор от качествата, които трябва да притежава твоето момче според теб. Мисълта ми е, че вероятно без основание свързваш несъществуващия идеал с момчето в Скайп и това те е накарало да започнеш да го харесваш. Нормално - всеки си мечтае да открие правилния човек някои ден. :wink:
2. За това дали те харесва: явно е. След като ти говори така.
3. За това дали ти си луда по него: това вече е друг въпрос. Първо бъди сигурна дали си си паднала по него или просто както вече ти казах, го асоциираш с момчето от съня ти. :roll:

pravo v desqtkata =D> =D> =D> =D>

sexy_momi4e
10-28-2007, 13:33
1.Не можеш да се влюбиш по този начин.Може би си сексуално привлечена.
2.Не знам...
3.Сама трябва да си отговориш на този въпрос. ;-)