View Full Version : Как е първият път?
sweet_madness
10-24-2007, 19:58
kak e parviq pat.boli li za6toto nqkoi kazvat da a drugi ne . za6toto az se pritesnqvam ot tova i me e strah ot bolkata nz dali 6te boli mnogo
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Кат гледам как пишеш ше те боли много...
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139085
Ет' ти същата тема, едно към едно. Чети там.
Josefinne
10-24-2007, 20:04
Боли и не е много приятно, тогава по-важна е идеята, че навлизаш в една непозната територия, но определено приятното идва после. Повечето момчета не съобразяват да са нежни и по-внимателни, защото яко им се прави секс :twisted:
Plamenchetooo``
10-24-2007, 20:06
mnogo boli nedei da probvash.ne si li chela kolko smartni sluchai ima...nedei po-dobre :smt005 :smt005 :smt005
екстра беше.то е различно при всяко момиче..
мен лично ме боля малко и то само първите няколко вкарвания,а след това като се облякохме и отидох да се мия забелязах,че имах 2-3 капки кръв..
пък и психиката играе мн голяма роля,не трябва да се настроиваш,че ще те боли :)
мен лично ме боля малко и то само първите няколко вкарвания,а след това като се облякохме и отидох да се мия забелязах,че имах 2-3 капки кръв..
пък и психиката играе мн голяма роля,не трябва да се настроиваш,че ще те боли :)ти облечена ли се миеш? аз съм слушал че хората се къпят голи ама явно не е вярно :roll:
miss_fatty
10-24-2007, 20:23
Че боли-боли си!Ама тва е за секунди просто и болката е търпима!
sapphirr
10-24-2007, 20:29
ти облечена ли се миеш? аз съм слушал че хората се къпят голи ама явно не е вярно
a ти кво мнение ли ше даваш или ше се дървиш???
ти облечена ли се миеш? аз съм слушал че хората се къпят голи ама явно не е вярно
a ти кво мнение ли ше даваш или ше се дървиш???
ше питам момичето ти нещо караш ли ми се??? някой май е от доста време на сухо и е изнервен...
sapphirr
10-24-2007, 21:01
хах,психоанализа ли беше тва...е гола вода е зна4и.дале4е си от истината ,друже
хах,психоанализа ли беше тва...е гола вода е зна4и.дале4е си от истината ,дружетогава шо се заяждаш...
sapphirr
10-24-2007, 21:06
това първо аз попитах
това първо аз попитахпо-умният винаги отстъпва, така че да спрем :)
Kras4eto_lp
10-24-2007, 21:24
Пфф и кво...ако те боли няма да го правиш ли :smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt043
sh3_1s_7h3_0n3
10-24-2007, 21:26
бе боли... повечето са фанатизирани на тая тема и очакват да ги колят и бесят... и още преди да е започнало същественото и половината могат да ти се закълнат колко много ги боли още докато Той си слага презерватива...
самовнушение...
аз психически и физически си се чувствах готова... не ме е боляло.. беше ми по-скоро странно... и накрая даже се чудих: 'и к'во?...т'ва ли беше цялата работа? и за т'ва нещо се носят такива митове и легенди... :-s ' пък 2рия път даже не се бях и замисляла, че може дори 'да продължи да ме боли' (макар 1вия път да не ме боля) и че може пак да има кръв... тотално бях изключила - ест нямаше нищо... ни болка, ни кръв...
тъйй чеее не се вкарвай във филми... ако го мислиш прекалено, нищо хубаво не те чака...
Мм... Не боли чак толкоз... Спокс... :wink:
CuteBaby
10-24-2007, 23:49
Ми мен не ме е боляло,нито имаше кръв..всеки организъм си е различен и към авторката на темата-не се плаши така,дори и да боли,болката ще е за кратко и ще е поносима няма да умреш спокойно ;)
kak e parviq pat.bili li za6toto nqkoi kazvat da a drugi ne . za6toto az se pritesnqvam ot tova i me e strah ot bolata nz dali 6te doli mnogo
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Ако си в пълна упойка няма да имаш проблем
gavro64eto
10-25-2007, 12:13
pri vseki e razli4no vajnoto e da se otpusne6 i partniora ti da bade nejen
пък и психиката играе мн голяма роля,не трябва да се настроиваш,че ще те боли :)ти облечена ли се миеш? аз съм слушал че хората се къпят голи ама явно не е вярно :roll:
Ти как си представяш някои да се къпе с дрехите?На прост ли се правиш или си си такъв??
"слушал съм че хората се къпят голи" ..ха..да не би да имаш страх от водата или се имаш за животно? :-D
Ти как си представяш някои да се къпе с дрехите?На прост ли се правиш или си си такъв??
"слушал съм че хората се къпят голи" ..ха..да не би да имаш страх от водата или се имаш за животно? :-Dпитах за тва изречение но няма нищо, и да страх ме е от водата ама много и не мога да го преудолея тоя страх :smt010
DevilWish
10-25-2007, 14:33
Mi men li4no mnogo me bole6e nqma da te lyja ,no sled pyrviq pyt 6e zabrai6 bolkata i 6e ima samo udovolstvie - struva si ;)
Tedi_sheep
10-25-2007, 14:37
По принцип боли, но някои момичета не ги боли.Съветвам те да се отпуснеш максимално и няма да те боли много! :wink:
hahavteen
10-25-2007, 16:05
Yf tva e tolkova otnositelno 4e e napravo bezmisleno da pita6.... :roll: Men ne me bolia izob6to,nima6e kruv i svur6ih o6te purvia put i to po vreme na seksa...Az estestveno sum izkiy4enie no puk i pove4eto mi priatelki ne gi e bolialo i ne e imalo kruv(ama te biaha nad 18 i ot dosta vreme s gadjetata si taka 4e moje i tva da ima ne6to ob6to....)
Ne sym syglasna s nqkoi koito dadoha mnenie s koeto izkazvat 4e zadyljitelno shte boli ... ina4e li4no pri men nqmashe bolka i udovolstvieto beshe golqmo no kakto ti kazaha vypros na psihika ...
P.S. Nau4i se da pi6e6 .. stavash smeshna
freak_girl
10-25-2007, 18:20
Първият път боли(поне мене ме боля,но не много ама нямаше много кръв),следващите 1-2 пъти пак боли,но болката не е чак толкова голяма.Трябва само да си готова психически и физически...и да си сигурна в момчето с което си!
Кат гледам как пишеш ше те боли много...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nassgerrack
10-25-2007, 18:49
Мене изобщо не ме боля пък. Не знам що,дали щото хуя ми беше прекалено малък за голямата дупка на оная кака,ама не знам. Абе първия път кат ебах в гъза беше мн гадно,щото хора мцката беше супер притеснена и трябваше да дълбая все едно с бормашина. Напрао ма болеше кръстта после.
"слушал съм че хората се къпят голи" ..ха..да не би да имаш страх от водата или се имаш за животно? :-Dпитах за тва изречение но няма нищо, и да страх ме е от водата ама много и не мога да го преудолея тоя страх :smt010
Еее..всеки със страховете си.. :mrgreen:
Ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи. Да не я отклоняваме с излишни простотии :)
[quote=tuzaro]
Еее..всеки със страховете си.. :mrgreen:
Ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи. Да не я отклоняваме с излишни простотии :) не че нещо ама аз първи писах в темата и си казах мнението... :)
hatercrew
10-28-2007, 08:40
i ko sq i da boli 6te ostane6 devstvena do kraq na jivora si li :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz6te do iztryrpi6 vse nqkak posle stava priqtno 8-) 8-) 8-)
Ето ти същата тема, едно към едно. Чети там.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139085
wasntme_
11-26-2007, 16:09
4yvala sam 4e zavisi ot naglasata, koqto ima samoto momi4e kam bolkata... da kajem ako si vtalpi6 4e e stra6no - 6te te boli mnogo...
ResidentEvil
12-29-2007, 14:30
Ако си спокойна и Вагината е овлажнена добре няма да те боли.
Просто трябва да си възбудена.
BaTe_Martoo
12-29-2007, 14:33
Deba n se nerva na takiva momi4eta [-X Samo se samonastroivate , boli da ama ne 4ak tolkova 4e da umrete
Krem4eto
12-29-2007, 14:37
Е,зависи от човека.Мене си ме боля и то много,сигурно не съм се отпуснала,е ти определено трябва да се отпуснеш!!!