PDA

View Full Version : Деба родителите..

MapTuTyYy
10-24-2007, 20:50
На 15 без 2-3 месеца съм,и мисля че съм намерила човека с които искам да изгубя девствеността си.Обаче имам 2 проблема.Единия е,че той попринцип си има малко живот на женкар,и той самия си е казвал че преди като се напие всяка нощ е с различна.Това е единия проблем,да не вземе да ми тресне някоя болест ,че да се чудя кво да правя.Най-много ме е страх от спин.Съмнявам се да има обаче все пак притеснението ми е голямо.Ок,ще ползваме презерватив,ама ако се скъса ](*,) ](*,) Другия мн голям проблем са родителите ми.Според тях на 15 години още не съм дорасла за гадже,пък какво остава за секс.И са си от 1 страна прави,14 години не е възраст за секс ама .. как може да разберат че не съм девствена ?Предполагам само ако ме заведат на генеколог ? :smt009

Ico_
10-24-2007, 20:59
Първо бъди сигурна, че твоето женкарче много те мята с това как е бил всяка нощ с различна :---) Така или иначе презервативът е задължителен и не е нужно толкова да се страхуваш, че ще се скъса.После помисли дали вашите не са прави.Помисли си ти как се чувстваш и сигурна ли си в решението си.И ако решиш да го направиш, вашите няма как да разберат освен чрез гинеколог, но моят съвет е да не криеш от тях...или поне от майка ти.То когато и да ги попиташ все ще ти кажат, че е рано, но ако споделяш с някого от тях интиният си живот, това може да ти спести много проблеми в бъдеще ;)

001Severina
10-24-2007, 20:59
Хахаха това си е твоя личен живот затова точно за секса ти решаваш кога и с кой да го направиш!Майка ти и баща ти нищо не трябва да ги интересува за твоя личен полов живот.Колкото до приятеля ти щом е казал че всеки ден е с различна ...не го прави ... а и ти не си много сигурна в това което искаш! :smt006

Conrad
10-24-2007, 21:01
хммм доколкото разбирам ти ходиш с човек ,който пие всеки ден и всеки ден е с различно момиче ,амииииии честито ти си поредната,айде сега му пусни да му мине мерака на момчето и утре да се напие и да те смени.Имам мъже и мъже , а за теб мога да каже че има жени и ДЕЦА.Познай ти от кои си

Conrad
10-24-2007, 21:04
Хахаха това си е твоя личен живот затова точно за секса ти решаваш кога и с кой да го направиш!Майка ти и баща ти нищо не трябва да ги интересува за твоя личен полов живот.Колкото до приятеля ти щом е казал че всеки ден е с различна ...не го прави ... а и ти не си много сигурна в това което искаш! :smt006

Преди 18-годишна възраст ,родителското тяло има пълното право над детето си .Ако поискат могат и пуутката да и зашият тъй че не вкарвай ДЕТЕТО в беля .Разбирам да е на 18 години и да се чука на ляво и надясно ,тогава родителите могат само да ближат рани

001Severina
10-24-2007, 21:05

Преди 18-годишна възраст ,родителското тяло има пълното право над детето си .Ако поискат могат и пуутката да и зашият тъй че не вкарвай ДЕТЕТО в беля .Разбирам да е на 18 години и да се чука на ляво и надясно ,тогава родителите могат само да ближат рани
Ммм аз не смятам така :smt005 и какво като например не съм пълнолетна ?Като ще ми забраняват човешките нужди(секса)да не са ме създавали :!:

p07ren
10-24-2007, 21:11
awe momichencha na 14 godini za sex mi mislq awe 6te ti go nabie nqkoi 4i4o i 6te se 4udi6 koi da ti she krakata awe ... nedei si boje stane ne6to nqkoq bolest ili zabremenee6 ti ne si zapoznata s problemite s bolestite .. sas simptomi sas pazene ... kade si trugnala tvoi si e jivota ti si znae6 ne ti kazvam ne go pravi prosto se zamisli malko naisitna li si gotova a ne dali naistina go iska6

Kras4eto_lp
10-24-2007, 21:14
Абе...извинявай ама след като той всяка вечер е с лазлична...това ли ти е критерия за идеалното момче :-s Освен тва както ти казваш ще вземеш да си лепнеш някоя болест и после ще се чудиш кво да правиш ::: По-добре изчакай още малко и тогава прави секс :::

vaniLL
10-24-2007, 21:29
kak moje taka negativno da govorish za nego i syshtevremenno da iskash da go pravish s nego :?: ako mislish , che e podhodqshtiq , ne mama i tate , mi i "bog" ne moi te spre , ama se pak ... shtom si oprqla da pishesh postove vyv foruma , znachi imah nqkakvo symnenie . i spred men trqbva da izchakash 0 pyrvo da doide podhodqshtiq i vtroro da se inrormirash poveche za neshtata , koito te pritesnqvat - bolesti , zabremenqvane i t.n.

swords1010
10-24-2007, 22:22
Моя съвет е да не го правиш! Първо, май не си много сигурна, че го искаш. Второ, не мисля, че си намерила подходящия човек. За къде бързаш? Животът е пред теб! :wink:

ubuntu
10-24-2007, 23:24
Абе нали сега е модерно да подражаваш на готините ... отивай да ти мери температурата както я мери на останалите не к*рви всяка вечер .... :smt005 :smt005 :smt004 :smt004 :smt016 :smt017 \:D/

Sunrisee
10-25-2007, 09:09
Izchakai oshte malko..pone do 16-17 daje 18.Togava veche nqma da si tolkova pritesnena ot roditelite si.Pyk i ne se podvejdai ot prikazkite na drugite deto mislqt che ot 14 nagore e sramno da si devstven.. [-( Otnosno gadjeto ti,moje samo da se fuka che go e pravil vsqka vecher s razlichna,a ako e vqrno naistina moje da ti lepne nqkoq bolest..Nikoi ne e zastrahovan!

sasha_90
10-25-2007, 09:17
Не го прави точно с него.От къде си сигурна,че няма да те изостави след това?Или май ти е все тая?!Не се занимавай с женкари,че си нямаш представа колко ще страдаш после.

bulgarche
10-25-2007, 09:22
Е...малка си си! Пък защо трябва да ги лъжеш и да криеш какво правиш? Щом те е срах от това, значи наистина не е сега времето. Пък болести...да си направи изследвания и ще видиш списъка ;-)

Escarina
10-25-2007, 09:37
Ако наистина мислиш, че това е човека - давай. За болестите - винаги има опасност, но според мен не трябва да се шашкаш толкова. А що се отнася до вашите, аз бях на 14 като го направих за първи път и честно казано не съжалявам. Не става въпрос, че е модерно да се прави секс отрано, просто всеки го чувства различно. Ако се чувстваш наистина готова давай, но ако още има нещо което те спира, по-добре изчакай подходящиа момент за да не съжаляваш после:)

sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 11:15
kato gledam kolko si pritesnena mai ne ti se pravi nishto ? nqma za kude da si davash zor a oshte po gadno she ti e kato te zareje i da znaesh 4e si bila porednata u broika :!:

maybelline
10-25-2007, 11:23
Добре...от поста ти разбирам, че не си досрасла за секс (НЕ физически и НЕ вземам в предвид възрастта ти).
Първото, което ми направи впечатление беше отношението ти към нещата - "да не вземе да ми НаТРеСе някоя болест" - така ли говориш за любимия човек, който се предполага че обичаш?
Второто - преди да правиш секс, трябва да си зряла психически, не толкова физически. Развий малко повече себеуважение (никое уважаващо себе си момиче не би спало с някой, който ще я замести при първия случай като се напие).
Трето - родителите ти може и да са прави, че на възраст ти е рано, но по-важното е че не си пораснала достатъчно за секс (и отново повтарям, че не взимам възрастта под внимание). Научи малко повече за секса, за контрацептивите. Добре е първият ти път да е с момче, което наистина обичаш, момче което няма да те заебе и да те остави да се оправяш сама ако забременееш. И най-вече - ако наистина те обича и е отговорен човек, той ще се тества за венерически болести преди да спи с теб (или дори с което и да е момиче). Това да правиш секс с всяка срещната и да не знаеш болен ли си или не, е МАЙМУНСКА работа.
А направо не ми се коментира заглавието на темата. Тези дето ги ебеш в заглавието явно никакво възпитание и ценностна система не са ти дали. Наистина - порасни малко преди да правиш глупости.

Dark_Angel_F
10-25-2007, 11:35
Щом си решила го направи все пак ваще немогат да те лепнат нито с Капчица , нито с изолир бан . А за гинеколог съмнително да те завдат . Най- много като разберат да ти изчетат една лекция и тва е ...

Dark_Angel_F
10-25-2007, 11:39
Добре...от поста ти разбирам, че не си досрасла за секс (НЕ физически и НЕ вземам в предвид възрастта ти).
Първото, което ми направи впечатление беше отношението ти към нещата - "да не вземе да ми НаТРеСе някоя болест" - така ли говориш за любимия човек, който се предполага че обичаш?
Второто - преди да правиш секс, трябва да си зряла психически, не толкова физически. Развий малко повече себеуважение (никое уважаващо себе си момиче не би спало с някой, който ще я замести при първия случай като се напие).
Трето - родителите ти може и да са прави, че на възраст ти е рано, но по-важното е че не си пораснала достатъчно за секс (и отново повтарям, че не взимам възрастта под внимание). Научи малко повече за секса, за контрацептивите. Добре е първият ти път да е с момче, което наистина обичаш, момче което няма да те заебе и да те остави да се оправяш сама ако забременееш. И най-вече - ако наистина те обича и е отговорен човек, той ще се тества за венерически болести преди да спи с теб (или дори с което и да е момиче). Това да правиш секс с всяка срещната и да не знаеш болен ли си или не, е МАЙМУНСКА работа.
А направо не ми се коментира заглавието на темата. Тези дето ги ебеш в заглавието явно никакво възпитание и ценностна система не са ти дали. Наистина - порасни малко преди да правиш глупости.
Така е права си ама не можеш и да искаш да й налееш акъл в главата с фуния ...

gavro64eto
10-25-2007, 12:17
ne go pravi,za6toto ne si mn sigurna ot posledicite sled tova ti sama znae6.Parvo se poobrazovai i togava go napravi.

lLady_MooN_RaiN
10-25-2007, 12:29
И аз съм пртив това да го правиш. На 14 си и си в разгара на времето, когато се променяш до неузнаваемост за кратко време. Сега се формират постоянният ти характер и навици. Ще сгрешиш, ако го направиш сега, зщото по-късно вероятността да си на друго мнение е голяма. Според мен е хубаво да правиш секс тогава, когато си сигурен в желанията си и знаеш точно какво искаш, знаеш последствията и си достатъчно голяма да носиш отговорност ако нещо се обърка, а затова се иска да си малко по-голяма. Особено ако става дума за секс с такъв човек, какъвто ти описваш.
И все пак ако си твърдо решена да го направиш...
Единствения вариант да се предпзиш от болести е презерватива. Купи си хубави презервативи и се моли да не стане гаф. Друг изход не виждам. Колкото до родителите ти, няма как да разберат, че вече не си девствена, освен ако не те заведат на гинеколог.
И все пак помисли си добре....Първия път е веднъж.

Seducti0n
10-25-2007, 13:05
По начина по който пишеш и разсъждаваш,си личи,че не си готова да се отдадеш на това момче.Сама признаваш,че е женкар и че е любител на безразборния секс,което предпола,че може да има и някакви заболявания в най-лошия случай и спин.
Девствеността е нещо лично и всеки решава как,къде,кога и с кого да я изгуби.Не обвинявай родителите ти за това,че се тревожат за теб-дете си им и те уверявам,че ти мислят само доброто.Бих те посъветвала добре да си помислиш преди да направиш тази важна крачка,а не след време да пуснеш тема от вида-"Той се възползва от мен и после ме изостави"-ето от това се опитай да се предпазиш и помисли трезво,доколкото е възможно това.Не ставай поредната му,замисли се,емоция ли искаш от първия си път или нещо повече...?

desert_eagle
10-25-2007, 13:28
Kras4eto_lp Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 12:14 am Заглавие:

Абе...извинявай ама след като той всяка вечер е с лазлична...това ли ти е критерия за идеалното момче Освен тва както ти казваш ще вземеш да си лепнеш някоя болест и после ще се чудиш кво да правиш По-добре изчакай още малко и тогава прави секс

АБЕ ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА.. ЕСТ чЕ НЕ Е ПЕРФЕКТНИЯ И ТЯ ГО ЗНАЕ, ПРОСТО ГО ПРАВИ ЗА "СПОРТА" А НЕ ЗАщОТО ГО ИСКА. ТЪПИТЕ И ПРИЯТЕЛКИ НА ПО 12-13 СИГУРНО СА НАПРАВИЛИ СВИРКА И СЕГА ТЯ чУВСТВА чЕ "ИЗОСТАВА" ОТ ТАЙФАТА, МОМИчЕТО ПРОСТО ИСКА ДА СЕ ПОХВАЛИ чЕ НЕ Е ВЕчЕ ДЕТЕ... НА ТАКИВА ХОРА АКЪЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАЛЕЕ... АКО ГО ОБИчАшЕ СТРАшНО МНОГО И АКО БЯХТЕ ПОНЕ 90% СИГУРНИ КАКВО ПРАВИТЕ, ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС МАКАР чЕ ПАК БИХ ТЕ ПОСЪВЕТВАЛ ДА НЕ БЪРЗАш, АМА АКО ГО ПРАВИш ЗАРАДИ ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ ЗНАчИ СИ МАЛКО ТЪПИчКА =>ОщЕ МИСЛИш ПО ДЕТСКИ НАчИН, КЪСМЕТ

IdiOtKa
10-25-2007, 13:30
На 15 без 2-3 месеца съм,и мисля че съм намерила човека с които искам да изгубя девствеността си.Обаче имам 2 проблема.Единия е,че той попринцип си има малко живот на женкар,и той самия си е казвал че преди като се напие всяка нощ е с различна.Това е единия проблем,да не вземе да ми тресне някоя болест ,че да се чудя кво да правя.Най-много ме е страх от спин.Съмнявам се да има обаче все пак притеснението ми е голямо.Ок,ще ползваме презерватив,ама ако се скъса ](*,) ](*,) Другия мн голям проблем са родителите ми.Според тях на 15 години още не съм дорасла за гадже,пък какво остава за секс.И са си от 1 страна прави,14 години не е възраст за секс ама .. как може да разберат че не съм девствена ?Предполагам само ако ме заведат на генеколог ? :smt009
толкос си тъпа маина че чак ми е жал ...

DevilWish
10-25-2007, 15:03
Абе...извинявай ама след като той всяка вечер е с лазлична...това ли ти е критерия за идеалното момче :-s Освен тва както ти казваш ще вземеш да си лепнеш някоя болест и после ще се чудиш кво да правиш ::: По-добре изчакай още малко и тогава прави секс :::
+1

Mom4eto ne si struva ;) Ne 4uvstva6 li kak iska da te *a*b* i tfa e !?

erata
10-25-2007, 23:07
NaOH помага в такива случай като твоя

-/-
10-25-2007, 23:10
NaOH винаги помага.Нещо като лек за всичко е

bloodranger
10-26-2007, 00:16
Ихааа ква тема :-D мани бегай
хванала си некав пияндурник,женкар и вика оби4ам го хахаха скрийте са бе лапетии :smt012 :smt011

macka123
10-26-2007, 16:08
Щом питаш тук дали да го направиш значи не си много сигурна дали го искаш или не.Според мен не си готова още и не е този човекът , който да ти е пръв.

SpOrTs_GiRl
10-26-2007, 17:34
Момичее.. незнам какво да ти кажа .. :( От колко време ходите? ОБИЧАШ ли го найстина .. ? Смисъл.. т'ва ти е първия път.. много момичета не го осъзнават, но това найстина е нещо сериозно.. :) И като е такъв женкар.. найстина 14 е малко ранко.. Абе ако се чувстваш готова - добре.. НО според мен найстина трябва да се замислиш.. :?

koalka
10-26-2007, 18:17
Еми, направи, както искаш.Сега, има ли смисъл да ти казвам, че не бих го направила с човек, който след като ме и***ка ще ме зареже...не ми трябва такъв.

<black_soul>
10-26-2007, 19:41
1. май си решила първият ти път да бъде с някой който не ти е много близък... :? щом като изобщо не си сигурна в твойто "женкарче"! помисли си дали точно с него трябва да го направиш
2. родителите ти няма как да разберат че не си девствена... пък и не могат насила да те закарат на гинеколог.... а и да те заведат, ако гинеколога е печен, можеш да го убедиш да не те издава. :P

slun4evo
10-26-2007, 20:49
Така първо- определено не си готова за секс, щом си толкова притеснена.Второ- защо по дяволите вашите ще разберат, че вече не си девствена, това е твоето тяло и ти си решаваш какво да правиш с него.Не бъди дете, искаш да станеш жена нали, е тогава спри с детските глупости , че щяло да се скъса и мама щяла да разбере и да те накаже.Или си готова на всички рискове или въобще не го правиш.