View Full Version : За какво си мислят жените преди да кажат "ДА"?
King Orgasmus One
10-25-2007, 06:29
За какво си мислят жените преди да се подадат на мъжките уговорки,целящи да ги вкарат в леглото? Какви са движещите им мотиви за да кажат ДА?
Желанието за секс естествено. Какво друго ?
No_Limit
10-25-2007, 06:36
Ако мъжът им допада защо не ?
\:D/
dvijeshti te motivi sa jelanieto za sexualen kontakt . mislim si kakvo shte byde s tozi myj , dali izjivqvaneto shte e hubavo i dali shte se povtori
Kras4eto_lp
10-25-2007, 09:31
+1
+1 \:D/
sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 11:07
xex dami ne zabravqite che ima i takiva pichove det samo kato gi vidish i ne ti se chaka za predlojenie :-D
krem4et0
10-25-2007, 11:21
ре са ме уговаряли....аз си реших. желанието да му отдам цялото си същество и да получа неговото в замяна!
gavro64eto
10-25-2007, 11:41
mojebi 4uvstvata koito izpitvat kam partniora.
FelisDirus
10-25-2007, 14:52
Ако беше само желанието за секс, нямаше да се оглеждате толкова тоя хубав ли, с какво тяло е и т.н., а щяхте да се шляпате със сульо и пульо от махалата. Айде не ми говорете глупости, моля.
За какво си мислят жените преди да се подадат на мъжките уговорки,целящи да ги вкарат в леглото?
Повечето се притесняват, че ще ги помислят за твърде лесни или направо за курви и затова е цялото това дърпане.
На мен лично подобни неща не са ми минавали през главата никога, защото това са глупости. Щом двама души имат желание за секс, значи всичко е окей.
Какви са движещите им мотиви за да кажат ДА?
Желание, възбуда, ако мъжът е неустоим и Знае Как да Въздейства на една жена, но при все, че съм общителен човек и има много хора в обкръжението ми, познавам само 1-2 такива мъже.
Мисля, че това е основното.
DevilWish
10-25-2007, 14:55
dvijeshti te motivi sa jelanieto za sexualen kontakt . mislim si kakvo shte byde s tozi myj , dali izjivqvaneto shte e hubavo i dali shte se povtori
+1
Tedi_sheep
10-25-2007, 15:56
Какви са движещите им мотиви за да кажат ДА?
Желание, възбуда, ако мъжът е неустоим и Знае Как да Въздейства на една жена, но при все, че съм общителен човек и има много хора в обкръжението ми, познавам само 1-2 такива мъже.
Мисля, че това е основното.
Напълно съгласна! :wink: А в моето обкръжение има само 1 такъв мъж, но дори и той в момента едалеч от мен. :|
UnderMySkin
10-25-2007, 16:05
Opredeleno si mislqt kakvo 6te stane sled tova. Dali nqma da gi pomislqt za leki. Az predi da kaja Da, se zamislqm dali mom4eto iska samo tova ot men i nqma da me zareje sled ediniq sex. Ako i az iskam samo tova se vpuskam v prejivqvaneto, ako imam vryzka ne si pravq pribyrzani opiti :]
Sun_Shine`f
10-25-2007, 16:41
За това защо не казвам "НЕ"
slun4evo
10-25-2007, 17:47
Не винаги когато някое момиче каже да го прави за себе си, доста често е за да угоди на гаджето си.Но в повечето случаи казва да, защото има сексуално привличане към партньора и се чувства готова. :-D
neka sme 4esno ako q podmok4i6 podobava6to nqma da moje da misli :)
За какво си мислят жените преди да се подадат на мъжките уговорки,целящи да ги вкарат в леглото?
За квадратни уравнения и прилагане на питагоровата теорема
i'm so excited!
10-25-2007, 23:07
защото й се ПРАВИ СЕКС примерно?? :roll:
Ние жените не сме чак толкова проклети копелета,които никога не искат да правят секс и винаги ги боли глава или чакат подходящият. :wink:
Повечето от нас си мислим същото,което и вие, преди да кажем "да." :-)
права си ..вие жените не сте хора
Ние жените не сме чак толкова проклети копелета,които никога не искат да правят секс и винаги ги боли глава или чакат подходящият. :wink:
Повечето от нас си мислим същото,което и вие, преди да кажем "да." :-)
права си ..вие жените не сте хора
Както викаше клсната ми в 5ти клас - на спирката чакат 3 човека, 2 полицая и 4 жени
bloodranger
10-26-2007, 00:08
Мотивът е 4е на секи в таз държава му се ебе е тва е мотива :-({|=