Влез

View Full Version : Какво да направя?

Sexitooo{}
10-25-2007, 13:19
Znachi Utre Edno mom4e s Koeto v Momenta sme Skarani.. I ne si Govotim Vaobshte .. Dori i ne si Pishem. utre Ima Imen den.. I se Chudeh Kvo da napravq za da se Opitam da se Sdobrq s Nego no da stane nqkak po Sluchaino a ne da Izglejda 4e Sam Otstapila Parva Az. Shtoto toi e malko nadmenen .. golqm inat e. I az znam 4e Nikoga nqma da mi se izvini prav no i az sam takava i to4no tva vinagi ni e pre4elo da ne se razbirame shtoto nikoi ne otstapva .. vseki si darji na svoeto. i kato se skarahme ot togava mina mn vreme de. I samo za rojdeniq den mi beshe pisal. Samo mi go chestiti i pak sprq da mi govori. sled nqkolko meseca go vidqh na ulicata. I toi samo mi namigna. a az samo go poglednah shtoto mu bqha mnogo sardita. Posle mu bqh pisala v edin sait 4e neshto se e izgubil i ne pishi. a toi mi otgovori 4e po cql den shetal i nqmal vreme da sqda na pc-to. i az mnogo se nervirah togava i nishto ne otgovorih. i takaa.. oxx mn sam qdosana. :( samo 4e iskam da si opravim otnosheniqta shtoto e strahotno mom4e. Gadnoto e tova 4e e moe kopie. i dvamata imame ednakvi gadni harakteri. golemi inati sme. gordelivi i nikoi nikoga ne otstapva :( daite nqkakvi po obshirni saveti.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

thefreak
10-25-2007, 13:51
Първо и най-важно имам 1 въпрос:
Кой идиот ти е казал, че можеш да си слагаш главни букви, където ти скимне, стига да не е на правилното място.
И второ, извини му се.

GregoryHouse
10-25-2007, 14:07
Първо искам да се съглася с @thefreak второ нали се сещаш,че ако искате да си останете приятели все някой трябва да отстъпи...иначе...знаеш какво.

danger4343
10-25-2007, 14:11
Spored men kakto toi ti e 4estitil RD trqbva i ti da napravi6 taka.Zvani mu i mu 4estiti imeniq den.Ama vmesto da mu pi6i6 SMS napravo mu zvani6 i taka po telefona zapo4va6 da go zagovarq6 za va6ata vrazka, iskai da se vidite nqkade na kafe i da pogovorite i smqtam 4e ako ima 4uvstva kam teb 6te se saglasi vapreki 4e e inat kakto kazva6.

tuzaro
10-25-2007, 14:34
Първо и най-важно имам 1 въпрос:
Кой идиот ти е казал, че можеш да си слагаш главни букви, където ти скимне, стига да не е на правилното място.
И второ, извини му се.може да е учила немски :lol:
иначе съм съгласен с тебможе тва да е новата мода :-D

MayKyTy
10-25-2007, 14:39
Първо искам да се съглася с @thefreak второ нали се сещаш,че ако искате да си останете приятели все някой трябва да отстъпи...иначе...знаеш какво.
+1 (ако не си разбрала какво иска да каже докторчето да ти обясня .... ако не му се извениш можеш да започнеш да свикваш да живееш без негу ::: )

Sexitooo{}
10-25-2007, 15:26
Znachi sorry za glavnite bukvi.. sq za tva li she si govorim kak pisha? mi nz taka mi doide i zatva taka pisah... vse pak mersi za zabelejkata .. priemam q... a kolkoto do tva da mu se izvinq az .. nali vi kazah.. 4e nqma da moga .. a i kvo da mu se obadq i da kaja 'Izvinqvai 4e do sega bqh takav inat i ne otstapvah pred teb' toi sigurno shte me pomisli za luda :( .. nemoje li da stane po nqkakav po nevinen nachin? Naprimer da mu se vklucha po skype-a i da mu 4estitq imeniq den ii poslee da 4akam da vidq dali toi she podhvane temata zatva 4e ne sme si govorili :( neshto takova mi idva na um .. vie kak mislite .. dobra ideq li e tva? mersi predvaritelno :wink:

sasha_90
10-25-2007, 15:46
Извини му се или му прати sms.

sexy_momi4e
10-26-2007, 13:01
ami razbiram te i az sam takav golqm inat i moqt priqtel su6to,no vse nqkoi trqbav da otstapi,no 6tom misli6 4e 6te e tupo prosto mu prati sms i gotovo :wink:

koalka
10-26-2007, 15:46
Според мен и двамата постъпвате детски.За какво трябва да се карате и да се правите, че не се познавате, абсолютно безмислено е.Обади му се и си поговорете за това, извини се и спрете с тези глупости. :wink:

hatercrew
10-27-2007, 20:40
izvini mu se \:D/ \:D/ \:D/ sq nqma nujda da propulqva6 priqtelstvoto na edin kakto tri kazva6 strahoten 4ovek za nqkva glupost :wink: :wink: :wink:

MiMcHeToOo
10-27-2007, 22:50
айде стига с тая ОГРОМНА гордост бе! сичко съсипва !

sandra_21
10-28-2007, 03:40
отиваш и му се извиняваш !!! :-P

vikipf
10-28-2007, 09:27
Ако наистина го искаш, ще отидеш и ще му се извиниш... :P

Josefinne
10-28-2007, 09:30
Абе, покани го на среща :grin: