PDA

View Full Version : Дали съм бременна ???

ver4etoo_o
10-25-2007, 13:37
Здравейте! ми ето го и моят проблем.
Ходя с едно момче и водим полов живот.Преди да тръгна с него бях дествена но вече не съм.Правили сме го с него три пъти но нито веднъж не сме използвали презерватив.Не е свършвал в мен нито един път.И искам да ви попитам възможно ли е да съм бременна понеже нали има и предеякулационна течност. моля ви кажете ми. Искам също така да ви попитам трябва да ми дойде на 27 и ще ми дойде ли навреме ако не съм бременна, като се има в предвид че този месец изгубих девствеността си?

Anf3tamin4o
10-25-2007, 13:47
Предеякулационна течност се отделя малък брой сперматозоиди и е много малко вероятноста от забременяване за това мисля че не си за 2-рия ти въпрос съм пасс

svm1987
10-25-2007, 13:49
Ot li4en opit moga da ti kaja 4e e napalno normalno da ti zakasnqva sledva6tite nqkolko meseca.A dali si bremenna bi trqbvalo da znae6 kak da razbere6:)

_BoSSy_
10-25-2007, 13:49
Ами първо не се пише "дествена",а "деВствена"
Какво щеше да ви стане ако го бяхте направили с презерватив?
За пореден път ще кажа,а и не само аз,че в предеякулационната течност има сперматозоиди,значи има и вероятност да забременееш-но е нищожна.
И ако не си бременна би трябвало да ти доиде на време..
Аа by the way на колко си?? 14?

thefreak
10-25-2007, 13:56
Какво против презервативите имате?

bEbsI
10-25-2007, 14:01
Като си информирана,че може да се забременее от предеякулационната течност,тогава ,защо го правите без презарватив?Не си ли отговорна,за здравето си? Айде сега се шашкай дали ще ставаш мама или не!

koteto_5
10-25-2007, 14:04
Ako si bremenna nqma da ti doide , no i da ne si bremenna pak moje da ti zakasnee.Napravi si test za bremennost , za da si sigurna.I za napred polzvai prezevativ.

oligofren4e
10-25-2007, 14:08
veroqtnostta da zabremeneesh e malka,no q ima,po-dobre izpolzvai predpazni merki za da ne se pritesnqvash posle

pampers
10-25-2007, 14:08
bременна си :-D айде отивайте да копувате вече детска количка :twisted:

DevilWish
10-25-2007, 14:31
Предеякулационна течност се отделя малък брой сперматозоиди и е много малко вероятноста от забременяване за това мисля че не си за 2-рия ти въпрос съм пасс
+1
Za drugoto - nqma zna4enie ,4e ti e bilo za pryv pyt ne bi trqqlo da ti zakysnqva ;)

FelisDirus
10-25-2007, 14:59
нищо ти няма
това с предеякулационната течност съм го обяснявала милиони пъти и даже имаше такава тема

толкова ли не можеш да си направиш труда да потърсиш?!

хипотетично - има вероятност, т.к. се съдържат сперматозоиди, но на практика - няма шанс да си бременна, т.к. те са твърде малко!

цикълът ти се влияе от стрес, време, хормони и т.н.
сама си отговори на последния въпрос!

ако си се филмирала прекалено много с тая бременност, е възможно да ти закъснее заради притеснението
затова стига спича и се образовай!

ledenakrasota
10-25-2007, 15:12
:shock: :shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Как може да си правила секс и нито веднъж да не си се поинтересувала за последствията,като болестите например или поне бременността ](*,) ](*,) Направи си тест за бременност =; Вероятността да ставаш майка,според мен е малка :roll: Ако нямаш признаци за нея,като гадене,повръщане и често да ти се пишка...мисля,че не.А колкото до това,да ли ще ти дойде,ако закъснее и не си бременна спокойно =; Още си в пубертета,така,че е нормално да ти закъснява понеже тепърва ти се балансира.Хубаво обаче си помисли за ползвоне на предпазни средства

swords1010
10-25-2007, 16:09
Съмнявам се да си бременна, използвайте презерватив! Ако не си бременна и цъкълът ти е редовен, ще ти дойде навреме! :wink:

mon4eto
10-25-2007, 16:30
Na kolko si be??? #-o #-o

FelisDirus
10-25-2007, 16:37
Съмнявам се да си бременна, използвайте презерватив! Ако не си бременна и цъкълът ти е редовен, ще ти дойде навреме! :wink:

напротив, слънчо, може да й закъснее от стрес и притеснение, ако продължава да спича, че е бременна

Pliushi
10-25-2007, 16:39
Ama na kolko godinki si na 13 li ? i priqtelqt ti da ne e ot tezi na po 25 koito gi interesuva samo sexa i tva e ... naqsno li si kakvi bolesti mojesh da prihvanesh ... dose6tala li si se 4e eventualnata bremennost moje da ti e nai malkiqt problem ... po4eti malko foruma e pylen s takiva temi ... kakto ti kazaha te4nosta koqto se otdelq ima syvsem malyk broi spermatozoidi taka 4e i shansa e malyk ... ](*,) ](*,) ](*,)

ver4etoo_o
10-25-2007, 21:32
здравейте. много благодаря на тези които ми отговориха и си дадоха своето мнение по моят проблем.Исках просто да ви кажа че вече ми дойде и не съм бременна. все пак благодаря

nestle
10-25-2007, 21:43
ama kat si praite kefa hi4 ne vi idva na akala kfo moje da stane i ve4e sled svar6en fakt mislite i tarsite pomo6t. Mi ako si bremenna sama she si vinovna!!!!

sapphirr
10-25-2007, 21:49
Какво против презервативите имате?

имат ,нали незнаят за какво са....