View Full Version : Проблем ли е?
megitooo
10-26-2007, 17:44
zdraveite,sajalqvam ako vaprosa mi stori tup,no se nadqvam 4e 6te ima hora,koito 6te mogat da mi pomognat.Zna4i problema e sledniq:s priqtelq mi predi sedmica pravihme seks,prezervativa se skasa i az na dr den pih eskapele,sega edna sedmica sled tva mi doide,ako moga taka da se izrazq za6toto bqha samo nqkolko kapki,o4akvah 4e 6te prodalji ,no ne stana taka,tova kakvo zna4i?problem li e?? molq vi kajete mi
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
SlAdKoTy zLo
10-26-2007, 17:46
ми аз мисля,че не е проблем :wink:
DevilWish
10-26-2007, 17:53
Emi ima versiq da ti se e obyrkalo si4ko ot hap4eto i za tova da e imalo samo tolkova malko kryv ,a drugoto ,koeto e 4e moje da ti doide o6te 1 pyt ,6oto maika mi mn pyti ot protivoza4ata4ni i idva po 2 pyti i ediniq pyt ei taka kato na tebe ;)
abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? :-o az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???
megitooo
10-26-2007, 17:56
a ima li veroqtnost da sam zabremenqla,toi ne svar6i v men,no za po golqma sigurnost glutnah eskapel pak i taka me posavetvaha v aptekata
serenity3
10-26-2007, 18:03
abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???da ti obqsnq :smt102 :smt102 :smt102 li kak gi kusat za6toto sum siguren 4e si probvala samos nokat :smt064 :smt075
ami pyrvo se nauchete da si slagate kakto trqbva prezervativite i sled tva samo shte kaja,che eskapele ne e vitamin c i nqkak si ne mislq,che trqbva da se pie za shtqlo i ne shtqlo :!:
a do avtorkata na temata,na kolko god si ?
megitooo
10-26-2007, 18:08
na 16
Не е проблем, нищо, че е било няколко капки, а и щом си взела хапче - не се притеснявай.
emi kofte e,shtoto oshte hormonite ti bushuvat i s tva hapche vsichko super mn se obyrkva,predi dve god mi se naloji da piq takova(togava postinor) i dosega oshte ne mogat da mi se opravqt neshtata,predi okolo 2 mes nqkyde mi se stabilizira cikyla,inache mi idvashe super na nikyde... #-o
abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???da ti obqsnq :smt102 :smt102 :smt102 li kak gi kusat za6toto sum siguren 4e si probvala samos nokat :smt064 :smt075
ne sex pravq ama nali ako moga da kaja i vaginata na jenata i penisa na maja ne sa ostri za tova dadoh primera s nokada. ta ne moga da razbera prezervativite sa mn rateglivi .za tova ne moga da si go obqsnq
swords1010
10-26-2007, 21:04
Ескапел може да разстрои и измести цикълът, нищо ти няма! :wink:
alkobalko
10-27-2007, 06:31
Не е проблем, това се дължи на хапчето.
momchence_89
10-27-2007, 06:50
emi kofte e,shtoto oshte hormonite ti bushuvat i s tva hapche vsichko super mn se obyrkva,predi dve god mi se naloji da piq takova(togava postinor) i dosega oshte ne mogat da mi se opravqt neshtata,predi okolo 2 mes nqkyde mi se stabilizira cikyla,inache mi idvashe super na nikyde... #-o
Точно сега бушуват хормоните и което момиче да пие такива неща може да се обърка нещо и да доведе до неприятности във организма много почнахте да се ебете малките и почнахте да късате презервативи от коиси купувате от 20 ст :D Я се стегнете малко тука всеки къса ::: ::: ::: :::
megitooo
10-30-2007, 13:18
a ima li veroqtnost o6te da sam zabremenqla? i iskam da popitam moje li da stane nqkoi gaf ot oralen seks
CuteBaby
10-30-2007, 13:48
Няма вероятност да се бременна..щом си пила хапче спокойно.И на мен ми се наложи да пия преди време и ми дойде за 2 месеца 4 пъти..това е от хапчето то е на хормонална основа и затова всичко се обърква,няма защо да се притесняваш след 1 месец ще ти се нормализира пак цикъла :wink:
Eli>>>
10-30-2007, 13:49
abe kak gi kasate tiq prezevtivi ????? :-o az s nokad edvam go skasah {nali da se ybedq 4e sa zdravi} savsem seriozno pitam ???
Да беее, и аз туй съ питам :( как става тоя номер :neutral:
megitooo
10-31-2007, 07:12
a koga trqbva da o4akvam sledva6tata menstruaciq?
Dark_Angel_F
10-31-2007, 07:15
Спорет мен няма проблем .... Така е зараи хапчето ( то много разбазиква хормоните) спокойно..
Ruskia1936
10-31-2007, 15:20
nqma ot ka :roll: kvo da se pritesnqvash
Да беее, и аз туй съ питам :( как става тоя номер :neutral:
Ami to problema e,che te ne mogat da gi slojat kakto trqbva,a ne che prezervtivite lesno se kysat... :)
a ima li veroqtnost o6te da sam zabremenqla? i iskam da popitam moje li da stane nqkoi gaf ot oralen seks
](*,) ](*,) ](*,) Milichka ti razlika m/u sistemite v choveshkiq organizym pravish li ? Ako ne,da ti obesnq,che ima golqma razlika m/u polova i hranosmilatelna sistema...
:arrow: http://body.dechica.com/reproductive.htm Polova sistema !
:arrow: http://body.dechica.com/digestive.htm Hranosmilatelna sistema !
Sega te ostavqm sama da precenish mojesh li da zabremeneesh chrez oralen sex ... #-o #-o #-o
Ruskia1936
10-31-2007, 16:12
](*,) ](*,) ](*,) Milichka ti razlika m/u sistemite v choveshkiq organizym pravish li ? Ako ne,da ti obesnq,che ima golqma razlika m/u polova i hranosmilatelna sistema...
:arrow: http://body.dechica.com/reproductive.htm Polova sistema !
:arrow: http://body.dechica.com/digestive.htm Hranosmilatelna sistema !
Sega te ostavqm sama da precenish mojesh li da zabremeneesh chrez oralen sex ... #-o #-o #-o hubav post dano ima poe4ko takia ;)
nqma pr ot hap4eto e a koga da 4aka6 sl menstryatsiq emi..... kogato doide
megitooo
11-01-2007, 16:19
otnovo sam pritesnena :( dnes hodih do taoletna i izleze 4asta ot skasaniq prezervativ,az misleh 4e ne e ostanalo ni6to v men,ot slu4kata sas skasaniq prezervativ minaha dve sedmici i 4ak tolkova kasno da izleze,za6to taka? a i karveneto koeto imah sled eskapel moje li da ima ne6to ob6to s prezervativa?
Мисля , че ако е трябвало да излиза до ся да е излязло ... Отивай на доктор може да има още :shock:
megitooo
11-01-2007, 16:25
ne nqma :oops:
ne nqma :oops:
Не , няма ама като се възпали от болки щеш не щеш ДА ИМА :oops: [-(
megitooo
11-01-2007, 16:41
sigurna sam 4e ve4e nqma -par4enceto si be6e cqlo,pone taka mislq
megitooo
11-01-2007, 16:42
a kak da razbera dali ima o6te osven ako ne ida na lekar i kakvo moje da stane ako ima o6te?a prez tezi dves sedmici ni6to ne me e bolqlo
oligofren4e
11-04-2007, 14:59
i na men mi se slu4i takova ne6to s prezervativa zatova znam kak se 4uvstvash
щом е имало кръвотечение няма проблем.
но за всеки случай, вземи отиди на гинеколог... дори и просто на контролен преглед. щом не ги знаеш тези неща, нуждо е да ти ги обясни някой, който разбира:/ :smt001