View Full Version : Поредната любовна драма :)
that_girl
10-26-2007, 21:22
Ето,че и аз пускам темата си.Значи не знам от къде да започна.Аз съм на 13.Ужасно много харесвам това момче М.Той преди ме харесваше,но аз не го харесвах.Сега нещата се обърнаха.Дори мисля,че го обичам.Но любовта е несподелена.И както всички не разбирам последно харесва ли ме или не.Не мога да тръгна с друг.Винаги мисля за него.Той е толкова сладък, красив, забавен и мил.И понякога си мисля "Аз ли не съм достатъчно хубава за него?".Ние сме добри приятели.Имаше период когато излизахме почти всеки ден заедно.После това иазлизане започна д а уедрява.Той ходеше при курвите...И не разбирам защо.Аз ли не съм достойна за него?А споменах ли,че това е от 2 години???Не!Искам го.Не спорам да мисля за нехо.А сетих се за още нещо което не съм написала.Той знае,че го харесвам...Какво мога да направя? ;(
sapphirr
10-26-2007, 21:30
мн познато,мила!
зна4и мога да ти кажа едно -не се притеснявай от курвите те са до време,те са лесни за това и толкова ги харесват,ще дойде момента ,в който той ще те оцени,защото малко останаха свестните (а това е голям бонус ако си към този %).съвета ми към теб е-бъди забавна и общителна,но не падай на нивото на курветата,направиш ли го спадаш към графа "лесни и еднократни".докажи деликатно,4е можеш да си пове4е ..и той сам ще дойде при теб! :)
serenity3
10-26-2007, 21:33
www.bulgar-bg.com
serenity3
10-26-2007, 21:35
be nali uj taka se dobavq snimka kum suob6tenieto a kato go napravq vijte kakvo se polu4avawww.bulgar-bg.com
napalno sam saglasna s gornoto mnenie.....
Ако ти е найстина добър приятел по-добре такъв и да си остане а не гадже зарязало те след време !
sapphirr
10-26-2007, 22:08
Ми еби са в гъза ма к***во!
алооо,нещо ми се струва,.4е някой е забравил да си изпие хап4етата...ако нещо имаш проблем,моми4ето не ти е виновно
hatercrew
10-27-2007, 14:48
ooooooooo ne moa razbera za kvo se habi6 za takova nepostoqnno mom4e da se e*e v gyyza ko pita6 men da ne e samo toi ostavi go da si hodi pri ku4kite po nqkoe vreme 6te se osyznae spox dotogava 6to ne se zaribi6 s nqkoi dr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MiMcHeToOo
10-27-2007, 15:22
Имаш два варянта според мене. Единия е да говориш с него, другия е да чакаш. Ти си избираш ;)
GregoryHouse
10-27-2007, 15:56
Иииии поредната хлътнала до уши 13 годишна хлапачка...почвате да ставате мнозинство в бъл;гария 13 годишните да си падат по...идиоти...Боже дано няям момиче някой ден...
sapphirr
10-27-2007, 16:52
аз не виждам,защо да е голяма болката ако имаш моми4е.нещата по-скоро опират до възпитанието ,което ще дадеш на бъдещото си дете,а не от пола му...не мислиш ли???
И да си достойна, и да не си - въпроса не опира до това, разбери. :wink:
Не може насила да те харесва, а явно не те или поне не го показва.И от това, което си написала си личи, че просто не искаш да го забравиш, а искаш постоянно да мислиш за него, да си задаваш въпроса:"ама той защо не ме харесва?" и т.н., което е напълно безмислено.