Влез

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ..МРАЗЯ СЕ

LoV4Ety
10-26-2007, 21:41
Моля ви помогнете ми :-# Много ми е гадно...харесвам едно момче...но незнан как да го накарам да ме харева...Обичам го мн...Тои е приятел с моята най-добра приятелка...прегръщтат се позстоянно!Как да сам по отворена...като го водя и се спичам и почвам да се крия и да се прая че не го познавам...знам тъпо е така но незнам как да се даржа...!!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!! МН ВИ СЕ МОЛЯ :-# ](*,) :-k :cry: :cry:

10-26-2007, 21:44
Ем купуваш си амфети надрусваш го и лягаш с него забременяваш и момчето ти е в краката за цял живот ма курво!

tuzaro
10-26-2007, 21:49
режи вените :smt001

koalka
10-26-2007, 21:59
Не те харесва...Няма да стане нищо.Но не се притеснявай чак толкова, няма от какво.

DivoTo_KoTe
10-26-2007, 22:02
Не те харесва...Няма да стане нищо.Но не се притеснявай чак толкова, няма от какво.

+1 Каквото и да направиш щом човека е казал или показал,че не те иска нищо няма да стане.Шанс [-(

sapphirr
10-26-2007, 22:04
тия изпъление са за децата в 3ти клас.като решиш ,4е можеш да се държиш естествено и непресторено,се пробвай...ние ще сме тука и ще 4акаме резултати

EvilBrunette
10-26-2007, 22:04
O, да, предишните Ви коментари много ще й помогнат... :x
По темата: След като си пада по най-добрата ти приятелка е по-лесно да разбереш как да му привлечеш вниманието. Предполагам ти я познаваш (приятелката) по-добре от всеки друг. Така че, знаеш кои качества в нея привличат момчетата. Не казвам да бъдеш като нея, но може да вземеш пример от добрите й страни. Но като цяло бъди себе си. Наблегни на своята уникалност. :wink: Що се отнася за срамежливостта - често се среща, спокойно, даже е сладко в опредлени граници. :oops: Може също да я използваш в своя полза. А за да се чувстваш по-комфортно, когато го видиш или разговаряте си представяй, че говориш с добра приятелка и се опитай да изглеждаш спокойна. :)Съжалявам, че не ти помагам много, но говоря като цяло. Успех!

Хоркошо
10-26-2007, 22:13
Мразиш се?И ние те мразим :D

metaxa
10-26-2007, 22:22

Е дайте някой по свеж начин :D :D :D

По темата ми ако не се научиш как да се държиш няма да го имаш.

П.С.:И ние те мразим :-D :-D :-D Не спокойно това беше майтап :P

Presley
10-26-2007, 23:08
П.С.:И ние те мразим :-D :-D :-D Не спокойно това беше майтап :P
Голяма си шегаджийка бе :shock:

:D :D :D

Иначе по темата.
Ако не си негов тип и не те харесва,надали ще стане нещо.Според мен обаче срамът ти е най-големият проблем.Него със съвети само няма да го решиш.Трябва ти самочувствие.Не каэвам,че нямаш,но най-често срам се предиэвиква от липса на самочувствие.Направи така,че да се чувстваш хубава и щастлива,эа да не се покриваш ,когато го видиш.Пък и в крайна сметка се эамисли от какво точно се притесняваш ?Има ли смисъл и реална причина ?Той предполагам не яде хора,нито ги напада в гръб :D Така ,че спокойно.Следващият път като го видиш поне го поэдрави.Не си мисли раэни глупости.Просто му кажи `Эдрасте`,попитай го как е,почерпи го дъвки примерно :D .Абе почни от по-простички неща.И гледай да ти стане навик,эа да имаш напредък.

wasntme_
10-26-2007, 23:13
тия изпъление са за децата в 3ти клас.като решиш ,4е можеш да се държиш естествено и непресторено,се пробвай...ние ще сме тука и ще 4акаме резултати

saglasna sam - srama e lape6ka istoriq.... preydolei go :smt003

gangstata
10-27-2007, 00:01
Nqma da stane...ne vuzlagai nadejdi.Hmmm - "pozstoqnno"?! :shock:

sexy_momi4e
10-27-2007, 08:47
ami nqma da ti kazvam da preodolee6 srama,za6toto znam 4e ne e tolkvoa lesno...ama spored men moje i da ima6 6ansove...predi da tragna s moq peiqtel izlizahme s edni mom4eta i ednoto samo se pregra6ta6e s moita fr,no nakraq se okaza,4e haresva men :-o ta iskam da ti kaja,da ne se ot4aiva6 4e se zaka4a s neq...ama 6tom te e tolkova sram pi6ete si po skype v na4aloto :)

kobrichka
10-27-2007, 11:26

Съгласна съм с мнението на sapphirr \:D/
А и до колкото разбрах момчето не те харесва(е то и как да те хареса ти се държиш лапешки)няма как да накараш един човек да те харесва `Насила хубост не става`(нещо почнах това да го повтарям мн :oops: )

Liar
10-27-2007, 11:40
Вие пък как разбрахте че нищо няма да излезе?!
Като за начало не е добре да се спичаш,но ти сигурно си го знаеш.Но и нямаш основателна причина за това-момчето и приятелката ти се прегръщат,защото са близки,но не в онзи смисъл :wink: Защо не излезете тримата?Така ще можеш да си поговориш с него и да разбереш какво обича да прави.Може и в скайп да си пишете и с времето да се сближите.Успех!

hatercrew
10-27-2007, 13:26
ahh aman ve4e ami 4oveka o4evidno dave o4evadno ne te iska prodyljavai napred ili go napii i go iznasili :D :D :D sq nqma za ko da reve6 6te ima6 o6te miliqrd mom4eta