Влез

View Full Version : Напих се-срамувам се от постъпката си

tami
10-27-2007, 09:50
ami hora az v4era se napih i to dosta :-# i pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii :-& poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to :neutral: :neutral: i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno :cry: :o i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka :( na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [-( #-o :( :o :-k =P~ ](*,)

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,не пракалявай с емотиконите :!: :wink:

PerfectByNature
10-27-2007, 09:52
ooo da predi edna godina i bqx mnogo zle ama nikoi ne e razbral ot na6te za tova.. i se nadqvam da ne razberat :)

vodka_f
10-27-2007, 10:08
на мен не ми се е случвало,защото не правя такива неща като се напия и слава богу пък и знам как да се крия... :P а на една приятелка като и се случи техните мърмореха и майка и сега и няма чак такова доверие,но малко по-малко успява да си го възвърне с добро държание,все пак от родител до родител разлика огромна :-)

sladka_izmama
10-27-2007, 10:11
da 4ukna na dyrvo i na6te ne sa me vijdlai piqna a si piivam :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D :smt001 :smt006

No_Limit
10-27-2007, 10:21
Кажи им че ти си случва за пръв и последен път

DevilWish
10-27-2007, 10:22
Of lqtoto taka se bqh napila ,4e neznaeh kade se namiram ,ne pomnq kvo sym govorila na maika mi nito kak pylzqh do staqta si i i obesnqqh ,4e stenite ne spirat da mi se vyrtqt #-o + tfa baq povry6tane padna [-X Ujasna raota be6e i sled tova ima6e mnogo mrynkane

Seniorita
10-27-2007, 10:34
Кажи им че ти си случва за пръв и последен път

Нещо от рода би помогнало за първите крачки на възвръщане на отношенията ви. :wink:

Партизанчо
10-27-2007, 10:43
пий уа ко съ притисняаш

10-27-2007, 11:02
Всички в тоя форум сте проблемни пубери!ФАКТ!АЗ СЪМ КУРВА И КВО?

thefreak
10-27-2007, 11:09
ami hora az v4era se napih i to dosta :-# :-# i pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii :-& poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to :neutral: :neutral: i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno :cry: :cry: :cry: :cry: :o :o :o :o :cry: :cry: i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka :( na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [-( [-( #-o #-o :( :( :o :-k =P~ ](*,)
Да бе..
всеки път като се напия си казвам, че повече никога... до следващия път....

No_Limit
10-27-2007, 11:15
ami hora az v4era se napih i to dosta :-# :-# i pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii :-& poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to :neutral: :neutral: i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno :cry: :cry: :cry: :cry: :o :o :o :o :cry: :cry: i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka :( na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [-( [-( #-o #-o :( :( :o :-k =P~ ](*,)
Да бе..
Моя редовна реплика след като се насвяткам :D Всеки път казвам "Като видите че се напия ме спрете алкохола" да да :D нещо подобно след като се ушия викам "Що ми дадохте да пия толкос много ве" :D :D :D :D :D

ob1rkano_momi4e
10-27-2007, 11:16
emi 4ak do bolnoca ne sam stigala no nqkolko pati sam se napivala mnogo jestoko i ot ediniq daje i ne pomnq ni6tu a po tova koeto mi razkazaha mnogo sam se izlagala a i brat mi me e prebiral no za tazi slu4ka maika mi i ba6ta mi neznaqt ama na skoro se pribrah piqna v nas i na6te za parvi pat me vidqha taka no ni6tu ne mi kazaha 6tot imah rd :)
a i ne kazvai 4e pove4e nqma da prai6 taka seki kato se napie i kazva az pove4e nqma da piq nqma da se napivam i t.n. ama ne stava taka i az taka si kazvam seki pat sled kat sanapiq ama ne deistva i ne stava taka

fiama
10-27-2007, 14:52
Еми ситуацията, в която си изпаднала определено не е повод за гордост. Това, дали родителите ти ще повярват отново, зависи единствено и изцяло от теб. Като излизаш по купони, предупреждавай ги в кого си, кога ще се прибереш, кой ще те изпрати. Не върши глупости, не се наливай с алкохол, виж границата, до която можеш да понесеш пиене, и не я прекрачвай.

^Sam90^
10-27-2007, 14:55
Винаги първото напиване е така ;) Ще им мине.

ThankYouVeryMuch
10-27-2007, 14:57
А колко си годишна ?

mon4eto
10-27-2007, 15:48
Emi hora za tva trq da si imate MQRKA #-o I az piq ama znam koga da spra taka 4e sledva6tiq pat si pravi smetkata kato var6i6 gluposti :?

?love_haTe!
10-27-2007, 16:38
Оф и аз да бях разочаровала мама и тате
с нещо толкова дребно...сигурно щях да съм позлатена :P
Та..виж то винаги първият път като те видят пияна
и им става кофти..ти не се притеснявай..ще им мине.
Плюс това нали няма да го правиш повече.. :wink:

Madness
10-27-2007, 16:49
хахаха
Ми като знаеш че ше пиеш и ше се напиеш..предвиди си време за изтрезняване и после се приббери вкъщи...сещаш се...
:?

tami
10-27-2007, 16:55
na 13 sa, :?

No_Limit
10-27-2007, 17:17
Тами не си ли много малка за толкова сериозни напивания ? Ако бях аз още щях да съм под домашен арест . Знай си границата и не я прекрачвай , това което си направила не е за хвалене . Следващия път по-полека пиенето не е съзтезание :-x :?

punkrock
10-27-2007, 17:25
Наистина си много малка още, за да вършиш такива глупости!
Просто изкарвай добри оценки в даскало и слушай вашите, за да си върнеш доверието им. Те няма да забравят за напиването ти и сигурно ще ти го напомнят известно време!
Следващия път мисли предварително колко ще пиеш, къде ще останеш после и как да се покриеш да не разберат вашите! :wink:

chocoleptic
10-27-2007, 19:07
na 13 sa, :?
Ti puk mnogo im davash :D

KimBerLy1912
10-29-2007, 09:45
Случи ми се....тогава бях на 15...и някфи месеци..напиването беше доста сериозно..може би 400-500грама водка :D И то чиста без разредител..стабилно се напих,доста повръщане....излагации...губ ми се половината (че и поовеечето) ....мрънкаха ми известно време...ама после нищо :-P Тфа ми беше първото тооолкова сериозно напиване..и преди тфа съм пила де ама не са ме хващали...а тоя път просто буквално е трябвало да ме носят :grin: Сега ме побъзикват от време на време ама пак си ходя по купони...иии абе изобщо мина време и си продължих живота постарому 8)

HePeAJIeH
10-29-2007, 09:58
Гледай пиенето да не ти стане навик!
Мисли първо за последиците!
Обясни на ваще че си сигурна че повече няма да извършиш подобна глупост!

mIsHeTy
10-29-2007, 15:37
oxx mi slava bogy nashte piana ne sa me vijdali....i dano da ne se slychi..shtoto ogromnoto doverie koeto mi imat sega....sled podobna slychka moje da go nqqm

Presley
10-29-2007, 20:29
Спокойно бе :D
Преди време-не беше отдавна,се напих кат талпа,както се каэва.Оповръщах си цялото легло,и оринирах върху него ( :D ),говорех кво ли не...наще също бяха много раэочаровани,но бърэо эабравиха.Вече даже ме бъэикат.Така,че споко,ще отмине :)

die_die_my_darling_
10-29-2007, 21:46
Почти секи ден.Ама не от алкохол.Или не само от алкохол.Ама аз поне в болници не ходя :D

strawberry
10-29-2007, 22:42
xaxax poznato 4uvstvo...I mene kat me xvanaxa za pryv pyt piqna na drugiq den imax 4uvstvo na vina :-k ama s vseki sledva6t pyt vse po malko se sramuvax i sega ne mi puka oba4e nqma na4in da im kaje6 4e nqma da prai6 pove4e taka xax sme6no mi zvu4i...Sega ti nqmat doverie a dori i da go spe4eli6 obratno te vinagi 6te imat edno na um 4e vse pak moje otnovo da se napie6 :)

DisciplineAndOrder
10-29-2007, 23:34
Да не си се напивал 8-)

NightSky
10-30-2007, 06:59
Еми кажи че няма да се повтаря... и не го прави пак.

gothic_angel
10-30-2007, 07:17
Да и не веднъж но в повечето случаи нашите не са разбирали :D

Bummer
10-30-2007, 08:52
Аз каот се бях напил един път с едно момиче, щяхме да се е*ем...
По темата: ти на колко си години ?
Не повдигай въпрос за алкохол и се дръж мило с родителите си (мазни им се).Помага !

bqsna_teenagerka
10-30-2007, 09:02
ами скъпа последствията са си последствия....добр епоне че се срамуваш и че няма да го повториш!

sasha_90
10-30-2007, 09:15
Не,не ми се е случвало такова нещо,защото не пия.

Slave4You
10-30-2007, 10:05
Случи ми се ама наще не се ядосаха толкова;) Според мен със времето ще им мине.

gluhar4e
11-04-2007, 23:32
много кофти ситуация.на мен ми се е случвало да се напия много и да не помня кво съм говорила и правила и не се горедея с тва,даже ме е срам :oops: но слава Богу до болница не съм стигала,а и наще не са ме виждали.само съм говорила с майка ми по телефона и баща ми веднъж е идвал да ме прибира от купон,ама тогава бях почнала да изтрезнявам хаха ужас :oops: :( след всяко напиване си казвам "повече няма да пия,никога" ама...на следващи купон пак #-o ии така...всеки трябва да си знае колко да пие и да си има мярка :)

Leksi23
11-05-2007, 14:52
Лошо,лошо :? Аз пияна вкъщи НЕ се прибиам, а и не се напивам често и много, обикновенно когато съм повечко на градус спя у най-добрата ми приятелка,но до повръщания, псувни и тем подобни мизерии не се е стигало :? Обикновенно заспивам :-P :lol:

lyly_lili
11-06-2007, 18:44
напивала съм се не 1 път...но винаги съм гледала наще да не разберат и за сега не знаят все още :D

slun4ice_90
11-09-2007, 16:07
Aми аз не пия,просто не ми харесва.Родители те ти те оби4ат и ще ти простят,но гледай да не ти става навик.Надявам се вси4ко да се оправи \:D/

AtMosFera
11-09-2007, 16:47
Мн добре знам какво ти е.Още си спомням 1-ят път като се напих,което беше преди около 5 години.не можех да движа,да гледам,не спирах да драифам...отврат.Те наште не че не са знаели,че пия!Просто им стана шит,6тото се прибрах сутринта цялата омърляна,а после 4ули от съседи,че цяла нощ на пеиката пред блока съм седяла :oops: ...а аз не бях седяла-беше ми зле и съм заспала леко...мн мн клошарско ама...

LofYou
11-11-2007, 13:17
Лошо,лошо :? Аз пияна вкъщи НЕ се прибиам, а и не се напивам често и много, обикновенно когато съм повечко на градус спя у най-добрата ми приятелка,но до повръщания, псувни и тем подобни мизерии не се е стигало :? Обикновенно заспивам :-P :lol:

:-| и аз и аз :-|

50cent
11-11-2007, 15:58
мале ако наште разберат кви ги върша и кво правя наи много да ме разцепят от базици или да ме сртат предпочитам 2рото

heely
11-12-2007, 20:04
Не съм се напивала до такава степен-знам кога да спра да пия.

**EcKo**
11-12-2007, 22:16
Хаха...На 13?И къде се напи?На дискотека...Е заради такива като вас треа да спрът детските дискотеки и вечерния ви час да е до 18.00 през лятото.Щото като ви се даде свобода и вие го обръщате на свободия.Може да си мислите че съм луд или нещо си там...ама съм на 19 вкусих алкохол за 1ви път на 16(като го вкусих доста стабилно).Не стига че ваще са ви пуснали 6ти клас на дискотека па вие се напивате кат свине,и защо...да се ФЕШЪН.Направо ми дигате кръвното,тфа днешните 13-15 годишни момичета 80% са заформена измет!
Чесно казано ми е жал за вас!

**EcKo**
11-13-2007, 08:14
**EcKo** ,на всички ни е жал,но за жалост нищо не можем да направим направим по въпроса.
А по темата:Значи,първия път като се напих като змей,най-спокойно си се прибрах в къщи,викам на майка ми че съм парцал от много ракия и легнах да спя...е,не бях много пиян де,само дето да измина стоте метра от кръчмата до нас ми отне около 1 час,но това е друг въпрос.
И майка ми нищо не ми каза...освен че няколко дни след това ходеше след мене с една бутилка водка и ми се хилеше ^^
по същия начин преди 2 седмици на банкета се напих като добиче и в нас драйдах,аз се мъча а майка ми баща ми и сестра ми се счупиха да се хилат.И после баща ми ме ебаваше постоянно.

No_Limit
11-13-2007, 13:27
По-добре да ти се хилят от колкото да ти пилят на главата "как не та е срам,да се правиш така на свиня,пияница,алкохолик и т.н." ,нали?
като че ли майките и бащите не са се напивали поне веднъж като млади,ех,важното е накрая махмурлука да е поносим и всички да са доволни.
О боже , толкова много ебавам баща си като тръгне да ми чете лекции :D
, не за алкохола а за цигарите :D Като ми каже "Ако те видя с цигара ще ти я изгася на езика " , а аз "Маминка така ли направи като те хвана в тоалетната с цигара" :D

Victorya
11-13-2007, 17:36
Боже,боже,моето първо напиване беше пълна трагедия,обаче бях със много добри приятели и не ме пуснаха да се прибера преди да дойда на себе си поне малко.Говориха с родителите ми без да им казват какво точно ми има и направиха всичко възможно те да не разберат :) Така че такива преживявания не съм имала,защото от тогава не съм правила такива огромни издънки.Но предполагам,че един разговор с тях няма да навреди.В смисъл да им се извиниш,че си ги изложила по този начин,че си предала доверието им и че наистина съжалявам.Вярвам,че ще ти влязат в положението.Все пак...и те са били тийнеийджъри и те са имали такива моменти :)

teenkopele
11-13-2007, 21:47
Да бе..

Познато...е, зависи колко съм се напил.

sexy&crazy
02-22-2008, 19:11
Всички в тоя форум сте проблемни пубери!ФАКТ!АЗ СЪМ КУРВА И КВО?

i tfa kfo obshto trqbva da ima s :D temata

Rofl4e
02-22-2008, 20:26
Лятото така яко се бях напила че майка ми стои до мен на леглото ама аз едвам се чуствам бях много зле и майка ми вика обештаваш ли ми че повече никога няма да се напиваш така и аз даааа мамо(тва го помня мн добре) ама на другия ден ми беше рождения ден и просто си представяите как не се напих и тогава :razz: :D 8-) :lol:

asi_basi
02-22-2008, 21:22
na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [-( #-o :( :o :-k =P~ ](*,) [/b]

Ooo estestveno, 4e mi se e slu4valo ta to na koi ne se e slu4valo?! Pomnq parvoto zdravo napivane be6e s tekila az i o6te 1 momi4e dvete si izpihme 1 6i6e za 30min posle ne me pitai, 4e i s edni rodnini trqbva6e da se sre6tam, ne pitai kak sam se darjala da varvq v prava liniq :lol: :razz: . Na6ite spqha kato se pribrah, na drugata sutrin sama im kazah, 4e sam se napila i vaob6te ne mi se karaha samo ba6ta mi mi kaza kak sam mojela da piq tolkova alkohol bez da znam dali e ka4estven haha :razz: i bvaob6te ne mi se karaha. Sigurno pri men go prieha normalno, za6toto si piivam s tqh ponqkoga po malko vince vodka ili biri4ka i mi imat doverie 4e si znam mqrkata ;).
Mislq, 4e trqbva d apogovori6 s va6ite i da im kaje6 4e e bilo za posledno, kato za parvo napivane ti e leko prosteno ... ne si si znaela mqrkata no drugiq pat im kaji 4e 6te vnimava6 kato pie6 ;)

Gabroveca
02-23-2008, 06:06
ами и аз първия път като се офърлях наще ме прибираха, щото сам нямаше как да се прибера и ми разправяха, че не го очакват от мен, обиди и т.н., после драйфах 6 ( :D ) пъти удома ама в последствие спрях да пия и вече ми имат доверие :)

Shu7teR
02-23-2008, 06:57
Моето пиянство е друго, аз като се напия ставам весел.

IdiOtKa
02-23-2008, 21:57
оо аз като се напия и чесно ви каам ..скъсвам се от повръщане ..просто почне ли да ме омотава и съм 100% сигурна че аз рано или късно ше се раздраифъм ..затова в момента съм на такава хава че не пия ..дори и биричка спрях да пия ...
иначе да и аз съм се прибирала доста пияна в нас .. не си оцлеих леглото оповръщах стените ..ае все забавни неща ... напрау супер тъпа и малка съм била ...
иначе ще им мине .. то няма как... всеки има свойте звезни мигове ..

BeBoNcHeTo
02-24-2008, 18:57
Случвало ми се е да се напивам но не са ме хващали

skatemore
02-24-2008, 19:41
ami hora az v4era se napih i to dosta :-# i pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii :-& poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to :neutral: :neutral: i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno :cry: :o i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka :( na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [-( #-o :( :o :-k =P~ ](*,)

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,не пракалявай с емотиконите :!: :wink:

:-x тъпа путка , путко