View Full Version : Това нормално ли е?
Slave4You
10-27-2007, 10:35
С моята най-добра фр се познаваме от 3 клас. Характерът й не е идеален, но наистина е мн мн добра фр - слуша ми оплакванията по цели часове и никога не казва нищо от това което съм казвала, помога ми с нещо като имам нужда и т.н. Нооо има 1 нещо което ме кара да мисля че нещо не е наред. Още от 4 клас забелязах че тя мн ... завижда и все се състезава с мен. Отначало беше за оценки... ако изкарам по-висока оценка от нея и почва да се цупи. При мен дълго време нямаше такова нещо но мисля че към 6 клас и аз взех да ставам такава.Мисля че аз вече се пооправих, но тя продължава. Като си говорим за нещо по-дълго време всичко отива към някакво надпреварване за какво ли не. Например тя когато чуе че съм излязла с някой др а не с нея и почва да се сърди... Или когати си купя някви нови дрехи и пак се цупи ... Нормално ли е да има такова нещо (малко или повече) при приятели или нещо с нас не е наред? И какво да направя за да не става така защото е наистина мн кофти..
Само не казвайте да говоря с нея защото някак не ми е удобно да говорим за такова нещо...
No_Limit
10-27-2007, 10:43
За змийската отрова има лек , но за хорската не . Виж миличка това че тя ти завижда не е много добре , щом ти е приятелка не би трябвало да се държи така . Всичко си има граници , но нейните май са по-размити . Това че те изслушва и си мълчи не я прави по-добра. Не и обръщай никакво внимание . Замисли се каква приятелка имаш и дали изобщо е такава :roll:
Slave4You
10-27-2007, 10:59
За змийската отрова има лек , но за хорската не . Виж миличка това че тя ти завижда не е много добре , щом ти е приятелка не би трябвало да се държи така . Всичко си има граници , но нейните май са по-размити . Това че те изслушва и си мълчи не я прави по-добра. Не и обръщай никакво внимание . Замисли се каква приятелка имаш и дали изобщо е такава :roll:
Ем нз всъщност тя не ми мисли или прави нищо лошо... Мисля че може просто да има такъв характер ... :?
love_only_one_boy
10-27-2007, 11:04
Ето какво ще стане (според мен):
Такаа вие ще продължите да се състезавате и винаги една от вас ще е по-добрата, по-слабата ще се разсърди и няма да иска да е приятелка на по-силната..Затова ще си измисли тъпо оправдание да не сте заедно и накрая ще се учуждуте и край с вашето с приятелство :cry: (съжалявааам)
или пък ще ти каже,че не иска да сте фр иии пак край с вашето приятелство
БТВ имах подобно приятелство ... познавахме се от първи клас и сме в един клас, веднъж реших да я поканя да спи у нас,беше весело. Тя реши,че искам да сме най-добри фр и така полека-лека станахме... Много често ме дразнеше и винаги като ме питаха що още си фр с нея и казвах ее стига де не е тоооолкова лоша. А всъщност залъгвах и себе си и останалите ми фр!! В крайна сметка сега смее по-скоро добри познати... Не исках да и кажа,че не искам да сме най-добри фр,затова почнах да пр простотии за да се скараме,тя се разсърди. Е..в крайна сметка се досети,ноо няма значение важното е,че едно абсурдно приятелство свърши......
Надявам се да не е и с теб така...ноо все пак
(дано някой прочете тва което съм написала..има малко истина,но има и малко простотия... :D )
просто явно не е твоята истинска най-добра фр #-o при мен и моята фр никога не е имало завист и мисял че затова сме си такива вече 8 години :-) живота ще те срещне с много по свестни хора, които наистина ще те обичат и ще се радват за теб :smt001
desidala
10-27-2007, 11:41
Предполагам, че наистина не е най-добрата приятелка за теб. Не знам как се казва на най-добрия приятел (досега), че вече не сте най-добри приятели, но и не мисля, че трябва да се прави. По-скоро, ако и двете усетите, че просто вече не сте толкова близки и отношенията ви не са както преди, ще разберете, че не сте и най-добри приятелки вече.
Според мен това постоянна надпревара, която няма да спре ако не поговориш с нея!Така ще е най-добре!Иначе ще се отчуждите и дори едно здравей няма да си казвате!
Това в никакъв случай не эначи ,че не ти е приятелка,или пък че не ти е `истинска приятелка`(слагам го в кавички,эащото много мраэя тоэи иэраэ :D ).До някъде е нормално.Все пак све хора,нормално е от време на време да иэпитваме и эавист и элоба и всякакви чувства.Както ти каэа,тя винаги те иэслучшва,съветва те,помага ти и т.н!Нe ти е откаэала помощ..това покаэва,че държи на теб.А на другото вече му се вика `женска элоба`.Има я и между много добри приятелки.И пак ще кажа-нормално е.
А и видях,че си каэала,че когато иэлеэеш с някой друг ,тя се цупи.Това също покаэва,че държи на теб :-D Просто явно иэпитва приятелска ревност..
VictoriaIgnatova
10-27-2007, 19:48
Еми да ти кажа,и аз съм така.И аз с моята фр се познаваме от -3ти клас.Вече сме 7-ми клас,но аз и нямам доверие.И ние се състезаваме за оценки,по-точно на някое контролно тя все иска да и помагам,а като и кажа,че трябва да преговаря а не да иска помощ от мен,започва да ми се сърди и ми вика,че съм гадна и т.н.Ама като някой път изкара по-висока оценка от мене,ми вика,че била по-умна.Хах,имах си аз....ама както и да е.Ако имаш друга приятелка в твоя клас по-добре я забрави тая.Аз просто нямам избор,щот мен като ме записаха в техния клас те вече бяха на групчки,пък и от тогава всички бяха едни...като в латиноамериканските сериали.Единственото,което ме спасява е,че се надявам да вляза някъде след 7-ми клас и тогава :grin: няма да я виждам толкова често и ще ми липсва.Е все пак решението си е твое.Пък и наистина,ква е тая приятелка дет все ти се сърди.Постави и ултиматум,или ще си трае или шут.
Seducti0n
10-28-2007, 14:50
Според мен,това е типичната женска конкуренция,а пък,ако често се проявава,може да се характеризира и като завист... :? Няма,как да промениш това нещо,защото явно приятелката ти си е такава по природа.Аз,ако съм няма да зболея заради успехите,придобивките,възм ожностите на скъп за мен човек.Напротив дори,бих вложила сили и енергия за да направя така,че и аз да се гордея с нещо,а не да обсъждам и да завиждам на околните! :wink:
thedutchess
10-28-2007, 15:02
С моята най-добра фр се познаваме от 3 клас. Характерът й не е идеален, но наистина е мн мн добра фр - слуша ми оплакванията по цели часове и никога не казва нищо от това което съм казвала, помога ми с нещо като имам нужда и т.н. Нооо има 1 нещо което ме кара да мисля че нещо не е наред. Още от 4 клас забелязах че тя мн ... завижда и все се състезава с мен. Отначало беше за оценки... ако изкарам по-висока оценка от нея и почва да се цупи. При мен дълго време нямаше такова нещо но мисля че към 6 клас и аз взех да ставам такава.Мисля че аз вече се пооправих, но тя продължава. Като си говорим за нещо по-дълго време всичко отива към някакво надпреварване за какво ли не. Например тя когато чуе че съм излязла с някой др а не с нея и почва да се сърди... Или когати си купя някви нови дрехи и пак се цупи ... Нормално ли е да има такова нещо (малко или повече) при приятели или нещо с нас не е наред? И какво да направя за да не става така защото е наистина мн кофти..
Само не казвайте да говоря с нея защото някак не ми е удобно да говорим за такова нещо...
Ъ-ъ!!! Не е нормално! Тя просто си завижда и не е логично да реагира така при всички тея ситуации. Ако наистина така се държи просто не знам какво и е толкова мн мн доброто... #-o
и аз имах такъв проблем! постоянно се съзтезаваше с мен за всичко! отначало беше за оценки, после за дрехи, за предмети и принадлежности, после за приятели а на края за момчета и вече не издържах!!! :x писна ми и се скарахме! повярвай ми не ти трябва такъв човек до теб! след време когато си и казала твърде много неща и тя е наговорила твърде много лоши неща за теб на собствените ти приятели ще те предаде и ще останеш сам сама (повярвай ми при мен почти се получи едва успях да запазя малкото си останали приятели)!
HePeAJIeH
10-28-2007, 16:50
намери си друга фр аз такава мухла не бих търпял ако бях на твое място хъ-хъ :shock: :? :-|
Еми да ти кажа,и аз съм така.И аз с моята фр се познаваме от -3ти клас.Вече сме 7-ми клас,но аз и нямам доверие.И ние се състезаваме за оценки,по-точно на някое контролно тя все иска да и помагам,а като и кажа,че трябва да преговаря а не да иска помощ от мен,започва да ми се сърди и ми вика,че съм гадна и т.н.Ама като някой път изкара по-висока оценка от мене,ми вика,че била по-умна.Хах,имах си аз....ама както и да е.Ако имаш друга приятелка в твоя клас по-добре я забрави тая.Аз просто нямам избор,щот мен като ме записаха в техния клас те вече бяха на групчки,пък и от тогава всички бяха едни...като в латиноамериканските сериали.Единственото,което ме спасява е,че се надявам да вляза някъде след 7-ми клас и тогава :grin: няма да я виждам толкова често и ще ми липсва.Е все пак решението си е твое.Пък и наистина,ква е тая приятелка дет все ти се сърди.Постави и ултиматум,или ще си трае или шут.
ем да и при мен е същото когато дойдох в класа си в 4 клас мн трудно си намерих приятели щото вече всички се бяха разпределили на групички!