Влез

View Full Version : Помощ....как да постъпя

shpek_perelik
10-27-2007, 18:30
МН ми е неловко но просто нз как да постъпя.Чувствам се ужасно затова се обръщам към вас за помощ.Вчера с новата ми приятелка бяхме у нас и решихме да се "посближим" за първи път.Работата е там че аз имах стомашни проблеми.И докато тя ми доставяше орални удоволствия аз изпуснах газове( мн меко казано).Тогава тя си тръгна мн разочарована и според мен сърдита.Оле мн съм притеснен.Как да постапя.Много я харесвам а сега не мога да я погледна в очите.ПОМОЩ ](*,) ](*,) 8-[

desidala
10-27-2007, 18:33
:-D :-D :D :razz: Абе, извини й се по некъв начин, но сериозно е било некво `но`о неловко :razz:

sapphirr
10-27-2007, 18:33
незнам друго,само 4е яко си го закършил :shock: :shock: :shock:

shpek_perelik
10-27-2007, 18:36
абе на мен ми се пла4е днеска цял ден. как да и званна.Мн ме е срам.не ми се смейте.МОЛЯ

ubuntu
10-27-2007, 18:40
Я споко бе кажи и че си бил неразположен стомашно и да не ти пука .... Тя като че ли не изпуска газове... :grin: Тва си е биологична нужда.... И не го правят само мъжете... :grin: :smt006 :smt073 :smt118 :smt102

_MiA_
10-27-2007, 18:53
Я споко бе кажи и че си бил неразположен стомашно и да не ти пука .... Тя като че ли не изпуска газове... :grin: Тва си е биологична нужда.... И не го правят само мъжете... :grin: :smt006 :smt073 :smt118 :smt102

+ 1 :)

thefreak
10-27-2007, 18:55
Другия път ще стискаш.

4i4ko_trevi4ko
10-27-2007, 18:59
Човече мн яко си в кереча. Първо внимавай другия път преди полов акт какво ядеш да няма повече инфекции. Второ обади му се на момичето. Кажи и че мн се срамуваш и че наистина ти е харесвало с нея. И просто я подпитай дали и на нея не и се е случвало да пръдне в нечие лице. Ако го приеме кат шега свирчокът ти е в кърпа вързан!!! :-D А ако не го приеме като шега начи не си заслужава да се извиняваш на такава пръдлива крава. Щото секи си пръцка от време на време - човешко е!!!

White^magic
10-27-2007, 19:10
Наитина се е получило страшно неловко и предполагам как може да се чувстваш :? Аз смятам,че трябва да и обесниш,че си имал стомашни проблеми и затова се е получило така!Извини й се,помазни й се малко-букет,разходка,подарък и й обесни,че наистина ти е неловко...да се надяваме мадамата да е благосклонна към теб и да те разбере,ама на това му викам ЯКА ИЗДЪНКА :smt078

angel91
10-27-2007, 19:13
Ne stiga che ti pravi svirka mi i na vsichkoto ot gore si izpuskal gazove v/y liceto i ... posrami se malko

shpek_perelik
10-27-2007, 19:15
човешко е!!!

абе то човешко ама само дет са "изрязах" в най неподходящия момент.Не мога да събера сили да и се обадя вече 2ри ден.не издаржам вече.Амми ако тя каже на приятелите ми???????/ ](*,)

Cool_Bitch
10-27-2007, 19:18
Prosto i se izvini.Na vskei moje da se slu4i.Dano da te razbere..... [-(

4i4ko_trevi4ko
10-27-2007, 19:19
Човек ако приятелите ти разберат ще ти подаряват коркови тапи.

DIVINE_TIME
10-27-2007, 19:21
Eми съобразявай се малко в крайна сметка ... :?

DivoTo_KoTe
10-27-2007, 19:30
:D :D :D :D Кофти се е получило,слабо казано.Единствения начин е да излезете и да им обясниш истината,едно хубаво извинение с една червена роза би трябвало да свърши работа.Ако момичето е разбрано ще ти прости.

shpek_perelik
10-27-2007, 19:32
Ne stiga che ti pravi svirka mi i na vsichkoto ot gore si izpuskal gazove v/y liceto i ... posrami se malko
da ne misli6 4e ne me e sram.ne izdarjam ve4e.kak da i se izvinq kat zvanq i ne mi vdiga.Kvo da pravia????Do tqh li da hodq?Ami ako e kazala na tqhnite?????Napravo nz ](*,)

DevilWish
10-27-2007, 19:34
+1 :([/code]

swords1010
10-27-2007, 19:36
Наистина е било кофти. Извини се и обясни как стоят нещата, другия път внимавай!
Успех! :wink:

minava6t 4i4ko :)
10-27-2007, 20:01
Наистина е било кофти. Извини се и обясни как стоят нещата, другия път внимавай!
Успех! :wink:

човешко е да не ти пука, ... разкажи и някоя весела история свързана с флатуси /по народному ПРЪДНИ ..без сръдни моля /,,та неиде в Австралия някакъв фермер си разноообразявал ежедневието като палил изходните газове на кравичките не щеш ли един божи ден, метана бил нещо май в повече или що ли та хамбара /където се провеждала "забавата" / го подпалил и изгорял :booooomb: :evil: 8-[

затова момичета никога не пушете цигари докато правите френска любов! :D :)

shpek_perelik
10-27-2007, 20:16
човешко е да не ти пука, ... разкажи и някоя весела история свързана с флатуси /по народному ПРЪДНИ ..без сръдни моля /,,та неиде в Австралия някакъв фермер си разноообразявал ежедневието като палил изходните газове на кравичките не щеш ли един божи ден, метана бил нещо май в повече или що ли та хамбара /където се провеждала "забавата" / го подпалил и изгорял :booooomb: :evil: 8-[

затова момичета никога не пушете цигари докато правите френска любов! :D :) [/quote]
Тва само мен може да разведри малко ама на нея няма как да и помогне.Но все пак ми олекна като разбраах че има хора по зле и от мен.Ама за съжаление още не ми вдига.Май ще ходя до тях утре.дали е добра идея?

angelofsin
10-27-2007, 21:18
Naistina tva koeto si napravel ee dosta neudobno.. , no vse pak e 4oveshko slu4ilo se e golqma rabota. I naistina trqbva da i se obadi6 da se izvini6 puk tq ako durji na tebe 6te te razbere i 6te ti prosti :) Uspeh :P

hiro
11-26-2007, 16:15
Абе, извини й се по некъв начин

Pavlito
11-28-2007, 17:42
emi i spored men naistina situaciqta e bila dosta skonfuzna...no e choveshko...i vse pak trqbva da se opitva da se zdarjame...no naistina ako darjish na neq i se obadi bez da ti puka...obqsni i kakvo tochno ti e bilo i naistina edin buket rozi sa dosta dobra krachka \:D/ :wink: