PDA

View Full Version : Приятелите и Online "приятелите"(Въпросче)

kozimir
10-27-2007, 21:48
Ми тва не е толкова сериозна тема (от заглавието мяза на много сериозна) ,но имамм въпрос .Та значи въпроса ми е:
Цяло лято прекарах с едно групочка от 3-4 човека и си бяхме само ние и аз ги чувствам много близки,ама се оказа че не е така =( Исках да им кажа нещо много лично за мен ама не мога и не мога все си мисля че не е подходящо .Но пък имам приятелка ,която се запознахме септември месец тя е в Русия аз съм в България и на нея мога да и кажа всичко??? Защо е така ???

gree_girl
10-27-2007, 22:37
mi sig z6toto online e po lesno otkolkoto fase to fase da se kaje istinata

BeboP
10-28-2007, 07:00
Защо се чудиш толкова?! Всичко е до интуиция, до вътрешно усещане за човека отсреща... В лицето на момичето от Русия вероятно си открил много по-близък приятел. Пък и времето не е някакъв толкова определящ фактор за развитие на отношенията между хората. Е...друг е въпросът, че вероятността да сгрешиш в преценката си за някой е по-голяма, но явно тя е успяла да спечели доверието ти. Не те познавам, има много наивни хора, които лесно се доверяват и след това осъзнават, че е трябвало да бъдат по-сдържани... Силно се надявам ти да не си от тях :wink:
ПП: Това, че с момичето поддържате онлайн-връзка, а не се познавате и не сте се виждали наживо, също би могло в определен момент да ти изиграе лоша шега.... Макар че, като се замисля, то е почти същото, както ако например "се изповядаш" в личния си блог - написаното става достояние на много хора (не знам дали имаш, изобщо не знам защо намесвам блоговете, сетих се просто :oops:)

tItEufFf
10-28-2007, 10:14
Може би...защото тази от Русия няма да каже на всички, а за другите се съмняваш, че ще разпрострнят и всички ще разберат за това нещо...

SwEeT_PriNceSsS
10-28-2007, 11:21
mi sig z6toto online e po lesno otkolkoto fase to fase da se kaje istinata
i az sam na sahstoto mnenie :twisted:

SwEeT_PriNceSsS
10-28-2007, 11:22
Може би...защото тази от Русия няма да каже на всички, а за другите се съмняваш, че ще разпрострнят и всички ще разберат за това нещо...
i s teb sam napalno saglasna 8-)

sexa_na_kompleksa
10-28-2007, 12:40
По интернет можеш много по-лесно да споделяш.И аз съм така - понякога искам да кажа на някой нещо,но просто ... не мога... на върха на езика ми е , знам,че няма да ми се смеят или да кажат на някой,но просто ... не мога ... и аз не мога да го обясня.Докато по скайп примерно ми е много лесно.Мога да кажа всичко.Много по-лесно ми е.

HePeAJIeH
10-28-2007, 16:58
може би с тази от Русия се познаваш по-отдавна!Сподери с този с който си по-сигурна!

ПП В Русия съм в Русия съм :D :razz: 8-) :P

kozimir
10-29-2007, 00:58
Много благодаря на всички

NightSky
10-29-2007, 11:32
+1