PDA

View Full Version : Всички съвети са добре дошли!!!

spiderka
10-27-2007, 22:38
Единственото нещо,за което ви се моля е да не ме игнорирате и да ми помогнете. Ако решите,че съм твърде малка за това,моля ви-само го напишете без никакви обиди и критики.Аз съм момиче на 14 години и няколко месеца(може и да ви се сторя малка),но съм развита повече от приятелките ми и имам приятел.Аз съм безвъзвратно влюбена в него и ходим заедно от близо 5 месеца.Той не ме притиска за нищо и ме разбираше,когато му казвах че не искам да се насилвам да правим секс,защото ми е рано още,но сега аз самата осъзнавам,че го искам.Ясно е,че това не се обсъжда,а става спонтанно,но аз искам да го обсъдя с него.Моля ви за няколко съвета:Дайте мнение колко трябва да изчакам оше,кажете ми дали ако наистина го искам-няма да ме боли и дали би било много извратено да го направя на тия години (скобата се слага ако това не е обсъдено с родителите ми). Не ми се подигравайте обиди и насмешки :-)

^Sam90^
10-27-2007, 22:43
Аз съм безвъзвратно влюбена
След няколко месеца друга песен ще пееш ;)

-> Щом се чувстваш готова, няма какво да те спира. Не се знае дали ще боли, някои ги боли повече, други - по-малко. Има много теми за първия път, потърси и прочети.

hahavteen
10-27-2007, 22:48
6tom smiata6 4e 6te se po4ystva6 po-spokoina ako go obsudite togava go napravete.Kaji my 4e ve4e se 4ystva6 gotova no ne iska6 da napravi6 gre6ka i za tova predpo4ita6 da nasro4ite den otpredi tova i da re6ite zaedno kak 6te se pazite taka 4e kogato doide momenta vsi4ko da e ok.Ne viarvam 4e 6te otkaje da pogovrite na tazi tema.Moje da ti e malko neydobno no 6te mine burzo.
Kolkoto do tova dali 6te te boli nikoi ne moje da kaje :roll:

vodka_f
10-27-2007, 22:49
първо тва,че си по развита не значи,че трябва да правиш секс,но щом ходите от 5 месеца,щом си сигурна в него и в себе си,щом се чувстваш готова не виждам нищо извратено,макар че годините ти наистина са незрели.искаш да го обсъдите с приятеля ти еми няма лошо кажи му какво чувстваш,а тва да го обсъдиш с родителите малко кофти идея де а знам аз не говоря за тея неща с нашите :? ... и помисли,ако искаш той да ти е първия и не можеш да изчакаш ?! :!:

gree_girl
10-27-2007, 22:54
mi iz4eti si4ko i pogovori s nego ina4e na 14.................malka si

vaniLL
10-28-2007, 00:25
i spspored mene 14 e malko rano... ne e nujno da se nasilvash i e hubavo da s e govori s mama za tui , az syshto obache za takiva neshta nqma kak da i spodelq ...

bloodranger
10-28-2007, 00:45
mi iz4eti si4ko i pogovori s nego ina4e na 14.................malka si

кото и да из4ете файда няма щом си е решила дори да про4ете "...предстоят ви стои4ески мъки но все пак правите секс няма да се откаже" затва да са пусне по те4ението :-|

SunSet_GirL
10-28-2007, 07:01
Щом си го решила и мислиш че това е правилният човек - ок.Надявам се че той е по-опитен от теб и че поне единият от вас ще знае какво върши.И не забравяйте да се предпазвате :-D :D

No_Limit
10-28-2007, 07:48
Щом се чустваш готова направи го . Не забравяй да използвате презерватив

kifla
10-28-2007, 07:56
Малка си ,но както останалите казаха щом смяташ ,че си готова -направи го!Успех ! иии ИзПоЛзВайТе нЕщо бЕ хОра.... :smt006 :smt006

Kras4eto_lp
10-28-2007, 09:01
Щом си готова го направи :wink:

DevilWish
10-28-2007, 09:23
Ми и аз бях на 14 и аз ходих с момчето 5 месеца....и аз го обичах.....и беше правилния :)
Така че щом искаш и се чувстваш готова действай.
За болка при всеки си е различно ,но мен лично ме болеше ,но да не те плаша ;)

Lorelei
10-28-2007, 09:51
Spored men sega nqma kak da razberesh dali e pravilniq...shte go razberesh sled godini,pone pri men stana taka :!:
A inache ako go iskash dostatychno silno,nikoi ne e v systoqnie da te spre,samo vnimavai s predpaznite merki,za da nqma posle tema"moje li da sym bremenna?" Uspeh!

Rusoto_ver4e
10-28-2007, 10:00
Ami mili4ka i az bqh na 14 i az obi4ah mom4eto,no vapreki tova meseci sled kato skasahme sajalqvah,4e sam go napravila tolkova malka...no kakto re6i6 stiskam palci.... :---)

momchence_89
10-28-2007, 15:48
Малка си ](*,)

midnight_lady
10-28-2007, 16:35
Малка си ](*,)

и аз мисля така ;-)

didi06
11-01-2007, 12:53
mi i az sam na 14 ! prosto iz4akai oshte malko shte te boli po malko kato go pravish po gollqma :twisted: :twisted:

Schnitzer
11-01-2007, 13:02
mi i az sam na 14 ! prosto iz4akai oshte malko shte te boli po malko kato go pravish po gollqma :twisted: :twisted:Глупости. :D :D :D :D :D :D

MaRiNkA_16
11-01-2007, 18:40
Единственото нещо,за което ви се моля е да не ме игнорирате и да ми помогнете. Ако решите,че съм твърде малка за това,моля ви-само го напишете без никакви обиди и критики.Аз съм момиче на 14 години и няколко месеца(може и да ви се сторя малка),но съм развита повече от приятелките ми и имам приятел.Аз съм безвъзвратно влюбена в него и ходим заедно от близо 5 месеца.Той не ме притиска за нищо и ме разбираше,когато му казвах че не искам да се насилвам да правим секс,защото ми е рано още,но сега аз самата осъзнавам,че го искам.Ясно е,че това не се обсъжда,а става спонтанно,но аз искам да го обсъдя с него.Моля ви за няколко съвета:Дайте мнение колко трябва да изчакам оше,кажете ми дали ако наистина го искам-няма да ме боли и дали би било много извратено да го направя на тия години (скобата се слага ако това не е обсъдено с родителите ми). Не ми се подигравайте обиди и насмешки :-)
ami kogato bqh na tvoite godini i az go napravih s 4ovek mn po golqm ot men misleh 4e sum vlubena ,prekarah celi 2 godini s toq 4ovek i ne sujalqvam za ni6ty osven 4e misleh 4e toi 6te ostane muja v jivota mi.edin den si dadoh smetka 4e ima i drygi hora-muje i jeni-koito su6ty 6te me cenqt ta doi i pove4e ot nego i se razdelihme.sega mn se radvam za taq moq postupka(4e sum go ostavila),za6toto tova osmisli jivota mi napulno i moga da tvurdq 4e purviq se pomni no ne mislq 4e si vlubena napulno na tiq godini.
a za sexa ti sama si re6ava6 nezna4i 4e trqbav da pravi6 sex s 4ovek koito obi4a6 do prusvane ,prosto ponqkoga se sly4va i samiq ti organizum d ago jelae zatva sme hora sus mozuk i razsuduk v nego..sama re6avai tiprecenq6 jelae6 li go ili ne,i vse pak si na 14 i ne6to kakto kazva6 navqrno ima6 dostatu4no poznaniq ve4e ako nqma6 obrazovai se i deistvai...

slun4evo
11-01-2007, 18:49
Щом се допитваш до нас значи не си готова.Как може да ни питаш, дали искаш да правиш секс, че ние от къде да знаем ти какво искаш?Ако ти се прави го правиш.Защо да е извратено, цялото младо поколение започва на тази възраст половия си живот.Ти сама си реши малката, ние не можем да вземем това решение.Защо мислиш за околните и как ще го възприемат другите.Мисли за себе си и дали наистина го искаш.Само това мога да ти кажа. :)

~CaLiCo~ *PepS* :P
11-01-2007, 21:47
Дайте мнение колко трябва да изчакам оше,кажете ми дали ако наистина го искам-няма да ме боли и дали би било много извратено да го направя на тия години (скобата се слага ако това не е обсъдено с родителите ми). :-)

:razz: 8-) :lol: :-s ама момиче съвземи се малко! излез от детската градина!!! когато се съмняваш в нещо,значи не си готова. то ще си стане от само ссебе си. и ДА за мен си малка,но въпрос на лично мнение. Това дали тялото ти е развиито пък мога да ти кажа ,че не е толкова от значене,важно е дали онова сивото (демек мозъка) е развит и дали изобщо го има 8-) . и др което за кфо по дяволите тряя родителите да знаят :Д :Д :Д не ги засяга:)
п.с мойте още си мислят,че кукли си играя :razz: :razz: :razz: (чисто метафорично де ) :smt001

mokka
11-01-2007, 22:53
6tom gio iska6 go napravi,kakuv e problema.4e 6e te boli 6e te boli,ma to se nqkoga trqa da stane taka 4e...ne se pritesnqvai za godinkite si,ima i mnogo po malki ot teb za koito sigurno nqma taini v legloto! i boga mi NE GO OBSUJDAI S RODITELITE SI!!!

heely
11-02-2007, 07:37
Щом се чувтстваш готова нищо няма да те спре.

MrAvKa_BazUkaR
11-02-2007, 09:24
моми4енцата на по 12 годинки са 4укат ве4е няма от какфо да та е срам разбираш ли ако го искаш маправиго ;-)

vodka_f
11-03-2007, 05:19
No SeXxXXx :D :D :D

Pliushi
11-03-2007, 08:58
Malka si naistina no ako si go reshila napravi go ...