PDA

View Full Version : EBETE SA V GYZA!!!!!!!!!!!

mmmm
10-28-2007, 01:23
Аз съм нова в този в този сайт но както си ровех във гоогле и видях че тук обменяте доста мнения.Много сам притеснена със приятеля ми го правим без презерватив и на няколко пати както и вчера той го изкарва без да свършва.Аз го питам какво има и тои вика "имам чувството че изпуснах една две капки в теб и го изкарах доста рано"Аз съм почти сигурна че това е предсеменната течност,но незнам дали от нея може да се стигне до неучаквано забременяване.Аз съм много притеснителна специално за това.Преди един месец пих такова хап4е "Ескапел"и ми бе6е за втори път,притеснявам се че вече това хапче ако го пия сега няма да подеиства или ще има страни4ни ефекти.Незнам какво да правя аз съм едва на 17 и не сам осведомена.Който каквото знае да казва,моля! :( :-o :-k

Vie ste ebahti i horata az vi pomolih za malko pomo6t a vie se spukahte da ma kritikuvate.Ediniq ot vas ma izkara nai-golqmata prosta4ka drugata nai-golqma kurva.Parvo:daje ne pravq seks tolkova 4esto za6toto prosto obstoqtelstvata sa takiva 4e s priqtelq mi se vijdame super rqdko.Vtoro:az pih Eskapel za6toto neo4akvano mi se naloji.Da ne si mislite 4e sam mu kazala "Milo svar6vai v mene apak sled tva 6i zemim eskapel" toi ve4e kogat stani ko da praq prosto 6ibanite prezervativi se skasaha.I Treto:Normalno da ne sam usvedomena po temata ina4e nqma6e da pitam vas am 6tqh da si sa eba kakto i kogat si iskam,prosto iskah malko pomo6t ama ebite mu maikata vii ni6to nemojite da kajite!!!

No_Limit
10-28-2007, 04:54
Ами ще действа ,но не е хубаво да се пие често , все пак е бъкано с хормони . От него може само да ти се разбърка цикъла

fiama
10-28-2007, 05:15
Ами не е разбирам, пила си скоро хапчета за спешна конртацепция, продължаваш да я караш без предпазни средства- какво очакваш да нямаш проблеми ли?! Не съм аз човекът, който трябва да ти държи сметка, но дръжте се по-отговорно към собственото си здраве и безопасност! Щом не е свършвал в теб, няма опасност от забременяване, няма нужда да пиеш Ескапел! Но нужда от презервативи определено имате!

SunSet_GirL
10-28-2007, 06:48
Ами можеш да видиш кога ти е овулацията и ако не си била в овулация да не се притесняваш.Апък за презерватива вече си говори с него , ако наистина те уважава и държи на теб , ще се съгласи.Апък ако решите да си продължавате без него , може да се обърнеш към личната си лекарка да ти предпише постоянни противозачатъчни.Чувала съм че сега има много добри , с по-малко странични ефекти.

vodka_f
10-28-2007, 06:50
пазете се ве хора малеййй напрао сте за убиване :D :D

kifla
10-28-2007, 08:19
ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ С ПРЕЗЕРВАТИВ,А НЕ ВОЙНА 8)

Kras4eto_lp
10-28-2007, 08:48
Толкова ли ти е трудно да си купиш един презерватив от 10 стотинки :shock:

vodka_f
10-28-2007, 08:50
Толкова ли ти е трудно да си купиш един презерватив от 10 стотинки :shock:
що за 10 стотинки ве да си вземат от елита на презервативите миризливки за по 20 стотинки :D :D :D

DevilWish
10-28-2007, 08:52
Бахти как може да си съгласна на притеснения и даване на куп пари за хапчета /пък недай си Боже и за аборт/ ,вместо 12 ст. за 1 презерватив???

Lorelei
10-28-2007, 11:04
Ами не е разбирам, пила си скоро хапчета за спешна конртацепция, продължаваш да я караш без предпазни средства- какво очакваш да нямаш проблеми ли?! Не съм аз човекът, който трябва да ти държи сметка, но дръжте се по-отговорно към собственото си здраве и безопасност! Щом не е свършвал в теб, няма опасност от забременяване, няма нужда да пиеш Ескапел! Но нужда от презервативи определено имате!

Offf dubre,zashto i kazvash,che nqma opasnost da zabremenee,shtom ne e svyrshil v neq pri polojenie,che takava IMA,kolkoto i minimalna da e tq!!! V predeqkulacionnat technost ima spermatozoidi,kolkoto i nishtojen da e tehniq broi i uj da se vodqt negodni da zaplodqt qicekletkata,riska si e risk,dori minimalen!!! I tva,che ti si si reshila da go poemash,to ne obyrkvai drugite,obesnqvaiki im i ubejdavaiki gi v greshni neshta!

A,po temata,emi mnogo hubavo,sq piesh Eskapele kato vitamin C i sled 2 mes shte puskash temi,ama zashto mi doide dva pyti toq mes ili zashto mi zakysnqva!!! I taka i ne razbrah kyv beshe smisyla da sprat Postinor Duo ot proizvodstvo,za da pusnat Eskapel,koeto da e na dvoina cena,samo i samo,za da se predotvrati priemaneto mu za shtqlo i za neshtalo i kvo se okazva,che e efekta e tochno NIKAKYV! To koito e reshil da pazi zdraveto si go e pravel i predi,pravi go i sega,koito ne go e ebqlo togava,mu e tochno prez onaq rabota i sega... ](*,)

mmmm
10-28-2007, 11:35
Vijdam 4e si4ki me kritikuvat za prezervativa.Hora 6tom vi kazah 4e sam mnogo predpazliva v taq oblast zna4i si ima pri4ina da ne izpolzvame prezervativi.A i 6tom otdelqm pari za hap4eta zna4i imam i za prezervativi no prosto ima pri4ina da ne gi izpolzvam.Ako go praehme s prezervativ nqma6e vaob6te da vi pitam i da se pritesnqvam tolkova!

Lorelei
10-28-2007, 11:39
Vijdam 4e si4ki me kritikuvat za prezervativa.Hora 6tom vi kazah 4e sam mnogo predpazliva v taq oblast zna4i si ima pri4ina da ne izpolzvame prezervativi.A i 6tom otdelqm pari za hap4eta zna4i imam i za prezervativi no prosto ima pri4ina da ne gi izpolzvam.Ako go praehme s prezervativ nqma6e vaob6te da vi pitam i da se pritesnqvam tolkova!

Mnogo mi e interesno kakva e prichinata da ne izpolzvate prezervativi ? I ne znam zashto,no si mislq,che kakvato i da e tq v nikoi sluchai nqma da e po-osnovatelna ot tova da ne prekalqvash s hormonite,koito sydyrja Eskapel...?

mmmm
10-28-2007, 12:07
Ami pri4inata e 4e moq priqtel ima leko "promenliv"penis.Oh znam 4e e sme6no no po vreme na seks na nego leko mu spada i pak mu se diga.Abe prai kvot si iska apak toi otkazva da ide na ginekolog zatova.Ina4e si4ko drugo si e normalnovav seksa samo 4e se slu4va leko da spadne sled tva pak da se digne i taka se polu4ava vyzduh v prezervativa.Neznam dali na nqkoi ot vas mi se e slu4ilo.4esno vi kazvam ot 6 meseca vodim aktiven polov jivot i dosega ne e imal prezervativ koito da e ostanal zdrav.Taka e o6te pozle za6toto toi kato znae 4e ima predpazno sredstvo i ne se pritesnqva tolkova.I napravo neznam kakvo da pravq.

mon4eto
10-28-2007, 12:15
I ot kav zor go pravite bez prezervativ :lol: Pii pak hap4e... :!:

swords1010
10-28-2007, 12:16
Такааа, ако не можете да използвате презерватив, поне пий противозачатъчни хапчета. Ако тези "капки" са били предеякулационна течност (от която вероятността за бременност е много малка), той няма как да е осетил отделянето и. Мъжкият вариант на гинеколога се нарича андролог (допълнително специализиран уролог по мъжката полова система, гинеколог не би му помогнал.), възможно е да му помогне, сексолог също би бил от полза, а може просто да не се възбужда достатъчно.
Успех! :wink:

SunSet_GirL
10-28-2007, 12:21
Това "спадане" и "вдигане" не е много нормално.Не искам да те плаша , но е препоръчително той да отиде на лекар.Може да е нещо незначително на хормонална основа , но може и да е нещо по-сериозно.Трябва да се направят изследвания.

vaniLL
10-28-2007, 14:01
mn ste mi interesni - ne se chustvate osvedomeni , ama se pliushtite ei tei na harabiq ... i kato stane neshto i chupite prysti ... mnalo sym gruba , obache si e taka ...

bebok
10-28-2007, 14:32
emi az predlagam vsi4ki da sprem da polzvame prezervativi da minem na Eskapele qvno sega taka e moderno a kato ni pitat s6to emiiii emi 6toto na priqtelq my mi my pada emi da se pregleda kato ima pr kakvo sram go e da se subye pred lekarq li emi 6te go vidim dali nqma da go e sram da te pridryjava do klinikata planiraiki aborta ti no pone ti moje6 da pie6 protivoza4atu4ni ama koi li da se seti ... nali e po-lesno da se tup4em s Eskapele na vseki 3 dni..... mi 4e to tui po zabavno a

P.S: sujelqvam ako sum bila gryba no puk si ima i dr na4ini za predpazvane tova 4e imate pr s prezervativite nezn da ne se pazite....

vaniLL
10-28-2007, 16:27
emi az predlagam vsi4ki da sprem da polzvame prezervativi da minem na Eskapele qvno sega taka e moderno a kato ni pitat s6to emiiii emi 6toto na priqtelq my mi my pada emi da se pregleda kato ima pr kakvo sram go e da se subye pred lekarq li emi 6te go vidim dali nqma da go e sram da te pridryjava do klinikata planiraiki aborta ti no pone ti moje6 da pie6 protivoza4atu4ni ama koi li da se seti ... nali e po-lesno da se tup4em s Eskapele na vseki 3 dni..... mi 4e to tui po zabavno a

P.S: sujelqvam ako sum bila gryba no puk si ima i dr na4ini za predpazvane tova 4e imate pr s prezervativite nezn da ne se pazite....
mi da , az i az shte kaja na moq , che sme nazade , sakyn ... ot sledvashtiq pyt veche i nii shte sme v igrata , ama moji i da si gU piq hapchenceto chak na 3tiq den , ne vednaga , za da sym po-gotQna ...

Made_of_Pain
10-28-2007, 16:30
Не четох тва с червеното... на шльокавица е...

Аз ще ти дам истински съвет!
Спести парите за Ескапел, и вместо за това ги дай за мозъчна трансплантация на детето, че ако се пръкне с количество мозък подобно на това, което Вие с приятелят ти притежавате, би било наистина крайно жалко и пагубно за заобикалящия го свят.

П.С. За 17 годишна, пишеш крайно неграмотно.

Kras4eto_lp
10-28-2007, 18:19
Vie ste ebahti i horata az vi pomolih za malko pomo6t a vie se spukahte da ma kritikuvate.Ediniq ot vas ma izkara nai-golqmata prosta4ka drugata nai-golqma k***a.Parvo:daje ne pravq seks tolkova 4esto za6toto prosto obstoqtelstvata sa takiva 4e s priqtelq mi se vijdame super rqdko.Vtoro:az pih Eskapel za6toto neo4akvano mi se naloji.Da ne si mislite 4e sam mu kazala "Milo svar6vai v mene apak sled tva 6i zemim eskapel" toi ve4e kogat stani ko da praq prosto 6ibanite prezervativi se skasaha.I Treto:Normalno da ne sam usvedomena po temata ina4e nqma6e da pitam vas am 6tqh da si sa e** kakto i kogat si iskam,prosto iskah malko pomo6t ama ebite mu maikata vii ni6to nemojite da kajite!!!
Ейй тръгнала и критики да ни прави...като не знаеш къде си тръгнала да правиш секс бе...кой ти е виновен,че си тъпа.Пффф ебаси и неблагодарните хора :x

bebok
10-28-2007, 18:24
emi kakvo da vi kaja vse si mislq 4e kato pravi6 ne6to e dobre purvo da zn kakvo pravi6 ama kvo puk to modata e da se e***m ne da se pazim i obrazovame....

takethispill
10-28-2007, 18:46
ae momiche , izvinqvam se che shte byda tolkova gruba no kak moje da na zanimavash s problemite si i da na karash da mislim kak da ti pomogne kaji mi sq nii li ta eba**e 4e sega da ta mislim
lapai tam edno ecstasy i nqma da se pritesnqvash za bebeto koeto moje da rodish samo na 17 ai 4ao