View Full Version : Защо, момчета?
KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2007, 11:49
Какво му е страшното да подариш букет цветя на една момиче? И защо си мислите, че като ви видят с цветя в ръцете ще ви се подиграват? Мисля, че е направо смешно да се срамувате от това. Айде кажете какво мислите. Толкова ли е страшно да купиш цвете на някое момиче и да се размотаваш с цветето в ръка из града? :shock: 8)
SunSet_GirL
10-28-2007, 11:56
Това пък е супер мил жест.На мен много малко хора са ме зарадвали с цветя до сега , но наистина ако искате да спечелите едно момиче , цветето е пътят към сърцето и :) :-) :smt008
gree_girl
10-28-2007, 11:56
za men nqma ni6to sramno daje mi e gotino kato vidq mom4e koeto nosi cvete v raka 6toto znam 4e 6te se zaradva nqkoe momi4e :smt008
The_special_one
10-28-2007, 11:58
Какво му е страшното да подариш букет цветя на една момиче? И защо си мислите, че като ви видят с цветя в ръцете ще ви се подиграват? Мисля, че е направо смешно да се срамувате от това. Айде кажете какво мислите. Толкова ли е страшно да купиш цвете на някое момиче и да се размотаваш с цветето в ръка из града? :shock: 8)Та кой е казал,че е страшно?!Според мен е съвсем нормално и го правя :)
-=[Mi$hone]=-
10-28-2007, 12:02
няма нищо страшно... редовно си подарявам цветя с и без повод (стига да има на кого де) :oops: дали ще е купено или просто откъснато от някоя градинка с капчици роса по листата... мисля че имат еднаква стойност за този на когото го подаряваш :mrgreen:
Мацка те се страхуват може би че приятелите им ще кажат нещо ако евентуално ги видят че подаряват цвете на любимото моми4е ! [-( Страхливци и това е :P
KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2007, 12:04
Какво му е страшното да подариш букет цветя на една момиче? И защо си мислите, че като ви видят с цветя в ръцете ще ви се подиграват? Мисля, че е направо смешно да се срамувате от това. Айде кажете какво мислите. Толкова ли е страшно да купиш цвете на някое момиче и да се размотаваш с цветето в ръка из града? :shock: 8)Та кой е казал,че е страшно?!Според мен е съвсем нормално и го правя :)
Имам доста познати, които казват - " К`во ще се червя аз пред другите да нося цветя? Т`ва е тъпо според мен. Ще ме сметнат за идиот." И още куп оправдания... :roll:
А за мен това би бил адски мил жест. Винаги, когато са ми подарявали цветя ми е ставало едно такова приятно... :twisted:
sexy_momi4e
10-28-2007, 12:05
za men nqma ni6to sramno daje mi e gotino kato vidq mom4e koeto nosi cvete v raka 6toto znam 4e 6te se zaradva nqkoe momi4e :smt008 ;-)
The_special_one
10-28-2007, 12:07
Ари за всички момичета->
http://img101.imageshack.us/img101/373/flowers0621ll0.jpg (http://imageshack.us)
vodolei4e_m
10-28-2007, 12:08
i az ne mojah da razbera na kogo mu e sme6no ili kogo go e strah? do sega ne sym widql takiva hora :shock:
ам не смятам,че момчетата се страхуват,сега някой смятат това за безсмислено и тъпо и от тук идват подигравките и срама,което пък ме кара да си мисля,че повечето момчета сега са малко или много ограничени специално по тоя въпрос. :?
LetiCherry
10-28-2007, 12:23
za men nqma ni6to sramno daje mi e gotino kato vidq mom4e koeto nosi cvete v raka 6toto znam 4e 6te se zaradva nqkoe momi4e :smt008 ;-)
Ем тва могат да го твърдят само някакви тъпаци! :-D Момчетата с които съм била винаги са ми подарявали букети и то доста често и никой не е казал,че го е срам или нещо такова. А пък аз като видя момче с букет си мисля - "Сигурно чака приятелката си и иска да я изненада"...
sexa_na_kompleksa
10-28-2007, 12:26
Според мен няма нищо срамно в това да подаряваш или да ти подаряват цвете.Макар,че имам една приятелка,която не обича да й подаряват цветя на среща. :-o
Blestq6ta
10-28-2007, 12:33
Онзи ден гаджето ми подари роза в 3 през ноща! :smt007 А бяхме с още един негов приятел... И него не го е срам, по-скоро просто не се сеща често... :P
няма нищо притеснително- вие момичетата така си внушавате. На някои момчета просто не им достига чувството за романтика, именно затова не се сещат да подарят цвете на любимото си момиче. :) За щастие аз нямам този проблем :grin: :mrgreen: за всички и... 8-[ Keep mixing, keep living....
GregoryHouse
10-28-2007, 12:47
Принципно няя нищо лошо....само,че 3/4 днешното население на българия под 18-19 години е твърде тъпо за да не се подиграе на някой...според тях мъжът когато подарява цветя се размеква един вид...а според тях истината е в ибаниту! И това го мислят повечето така наречените "яки фешън пичове"...и понеже останалите не искат да им се подиграват тия "готините" типове не го правят...поне така го разбирам аз...а ако не точно така то поне е мноу близко...
thefreak
10-28-2007, 12:50
Да подаряваш цветя е мегаклиширано.
Аз съм от по изобретателните момчета.
Не подарявам цветя.
Djudista
10-28-2007, 13:44
И аз мисля че нямя ништо срамно в това да подариш цветя на момиче и и да се разкарваш с тях изцелия град ако трябва. Всеки каквото иска да си . Да не ти пука.
когато съм на улицата и видя момче с цвете в раката и си мисля каква късметлийка е момичето,с което има среща.... :oops: :smt007 :smt008
когато съм на улицата и видя момче с цвете в раката и си мисля каква късметлийка е момичето,с което има среща.... :oops: :smt007 :smt008
Мдам и аз така си мисля... :-|
flowerlina
10-28-2007, 14:01
Да,намирам подаряването на цвете за мн мило и сладко :mrgreen: :smt008
KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2007, 14:50
i az ne mojah da razbera na kogo mu e sme6no ili kogo go e strah? do sega ne sym widql takiva hora :shock:
Е, аз съм виждала такива хора затова питам какво мислите вие :)
И исках да видя дали този начин на мислене е разпространен --->*не подарявам цветя, защото ще ме помислят за едикакъв си*. Явно положението не е толкова отчайващо, колкото си мислех =P~
galina_3
10-28-2007, 14:56
ама тва е спр момче да подари цвете на момиче,пък и с тва показва че мн си бичка момичето ;-)
.....и аз искам :neutral: