View Full Version : Какво мислите за свалките на плажа?
Spraymaster
10-28-2007, 11:41
И специално към момичетата.. Ако някое момче, дойде и ви заговори, какво ще си кажете... Имам предвид... Тъпо ли ви се струва някой явен да дойде и да ви занимава...
Emi chesto mi se e sluchvalo,no vseki pyt tva,koeto si mislq e razlichno,zashtoto mnogo zavisi koi idva da me zanimava i kak tochno go pravi,zashtoto tva sys zapalkata veche super mn se iztyrka! Spomnqm si edin,koito beshe doshyl da mi kaje,che imam mnogo hubav ten,kakvo maslo sym izpolzvala i t.n.,ta v kraina smetka me pomoli da go namaja...Nqkaf drug pyk beshe doshyl da me popita da mi ostavi li nomera si...V kraina smetka obache sym si namerila i super mnogo poznati i priqteli pokrai plaja,zashtoto nie kakto hodim vseki den i na edin i syshti plaj i si se zapoznavame s mnogo novi hora,igraem karti,voleibol zaedno i e mn zabavno :P
мдам супер е да се запознаеш ей така с някой :-D
Fanatichka
10-28-2007, 12:41
Ако е някой готин и не е нахален, мн ясно, че няма проблем.
Но има и големи селяци :evil: дето много ме нервят.
Веднъж с една приятелка бяхме в морето и някви ни преследваха с някакъв дюшек, подвърляха фрази от рода "да ти помогна ли да си свалиш горнището" и пр. бляя!
Violenza
10-28-2007, 12:49
Ще го погледна странно и ако ми хареса може и да си поговорим.. ако не - просто го игнорирам..
П.П. То на плажа както всички жени са рошави и без грим...красота :lol:
abvkenef
10-28-2007, 12:59
За мен е готино ама има проблеми :D :D тая година 1 час решавах как да се запозная с една то4на да го направя и един е хвана и замъкна някаде после една друга докато се реша и тя пък взе и си тръгна :D :D а тя мен гледаше постояно :o
one_more_minute
10-28-2007, 13:14
Ми може да се каже, че имам известен опит от това море... неуспешен :(
Първо се запознах с няква сръбкиня, дето беше на лагер... и май не ме разбра точно какво и казах и побягна към учителите и там.. при което и аз се скрих под водните колела :-P
После в една дискотека се запознах с някакво момиче, обаче се оказа, че си има приятел, който започна да ме заплашва...
хаххахаха
иначе беше яко! :grin:
VinagiSumAz
10-28-2007, 15:17
ако е някой които ми допада зашо да не се запозная, но ако доиде и издрънка някоя просташка реплика... [-X Тая година на плажа имаше едно момче, което квото и да ми беше казало щеше да е супер, щото беше голям сладур, ама то тва са изключения.
momchence_89
10-28-2007, 15:44
Ми това е супер яко явление което е задължително на плажа :---)
BeautifulWorld
10-28-2007, 16:10
Не е лошо като идея, но като изпълнение някои са мнооооого, ама изключително зле. Веднъж докато бях в басейн, един клекна до мен на ръба на басейна и започна да ми говори, а аз имах такава невероятна гледка към т******* му през крачола на късите гащи, че дори и да не беше такъв загубеняк, пак щях да го отрежа.
Повече ме кефи в дискотеката на плажа - като ни омръзне силната музика, можем да се поразходим и да поговорим по спокойствие покрай морето. Тази година се запознах с един така, лошото обаче е, че беше тъмно и те забелязах, че е толкова грозен... това го установих чак като се видяхме пак на другия ден #-o
girl_in_black
10-28-2007, 16:21
Не обичам свалките на плажа.Обикновено не водят до нещо кой знае какво
Emi chesto mi se e sluchvalo,no vseki pyt tva,koeto si mislq e razlichno,zashtoto mnogo zavisi koi idva da me zanimava i kak tochno go pravi,zashtoto tva sys zapalkata veche super mn se iztyrka! Spomnqm si edin,koito beshe doshyl da mi kaje,che imam mnogo hubav ten,kakvo maslo sym izpolzvala i t.n.,ta v kraina smetka me pomoli da go namaja...Nqkaf drug pyk beshe doshyl da me popita da mi ostavi li nomera si...V kraina smetka obache sym si namerila i super mnogo poznati i priqteli pokrai plaja,zashtoto nie kakto hodim vseki den i na edin i syshti plaj i si se zapoznavame s mnogo novi hora,igraem karti,voleibol zaedno i e mn zabavno :P
ataka mucka , seki lud s nomera si , nqkoi s cqla programa , NUUUUUUUuuuuUUUU nappuk na vsichko ima i individi , deto ne ti "zqpat gyza" , s koito ti e prqtno da se sreshtash i da zavyrzvash priqtelstva :---)
Made_of_Pain
10-28-2007, 16:26
И специално към момичетата.. Ако някое момче, дойде и ви заговори, какво ще си кажете... Имам предвид... Тъпо ли ви се струва някой явен да дойде и да ви занимава...
Понакога хората просто си говорят... без задни мисли :/
Дано ти се случи някой ден.
Не става - пълни й се устата с пясък...
~CaLiCo~ *PepS* :P
11-03-2007, 19:45
Ми зависи в какво настроение съм.. :Д понякога фърлям злобния поглед и те са махат :Д др път си са зарибявам там и така :Д за спорта само :grin: понякога пък ми се е случвало (на мен и една фр) да ходим на лоФ на плажа :Д и така:) но иначе от такива свалки,нищо сериозно:) смао за момента и така :P
Svalki po plaja vinagi ima razbira se ... spomnqm si predi dosta vreme malko predi da se sybera s priqtelqt mi bqh na plaj s priqtelka ta vleznahme vyv vodata i vryshtame se nie i pred nas nqkakvi prosto neustoimi sladuri ... te otidat kym vodata i nie tam te izleznat i nie tam mn iskah da se zapoznaq s ediniq no vse me hvashtashe sram i taka do edin moment v koito toi doide i mi predloji da igraem voleibol chetirimata a az go poglednah i nai uchtivo mu kazah "moje bi drug pyt" pri koeto se ochudih kak moje da sym otkazala i mn me beshe qd no ... razni rusi razni 4erni :lol: :oops: :oops: