View Full Version : Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
kuklichka_bg
07-10-2009, 14:51
Майка ми готви винаги това,което знае че не обичам.Кфо да съм капризна.Ям само някакви боклуци.Каквото си купя.Тя купува каквото тя харесва,каквото на нея и се яде.офффффф :x :x :x
chalnata
07-11-2009, 16:03
Амми доста капризна съм. Не ям много неща. И мразя кроасани.
И аз така. От малка баща ми ми тровеше животеца с тези кроасани, само това ядяхме на закуска на вилата. Цели кашони купуваше .. И месо много мразя, каквото и да е. И дюнери, и фасул, леща, зеле, картофи на фурна, лук, чесън, (хляб хич не ям, освен ако не е на сандвич :D ) , някои от супите .. Абе общо взето има доста неща, ама сега ме мързи да изброявам още .. :D :D :D
П.П. А и краставици не обичам много .. :?
gabsit000
07-11-2009, 16:43
като малка..бях прекалено капризна..сега не толкова..мразя риба..нз дали ще мога някога да проям :?
DivoTo_KoTe
07-11-2009, 19:37
Капризна не е точната дума,просто майка ми се съобразява със всички какво не обичат и т.н.Със лук или чесън не се готви унас,фасул и агнешко също.Заради мен майка ми не слага копър в таратора.Това са може би нещата,който не обичам.
Според мен това не е каприз,всеки има предпочитания относно нещо,а горните изказвания са не на място.В тоя форум,ако отговориш истината,започва 3 световна.
Да, капризна съм като става въпрос за ядене.. Доста неща не ям, а някой ги ям само ако са приготвени по определен начин.
Много-Вегетарианка съм, а вкъщи всички са заклети месояди.Тоест за мен трябва да се купува нещо различно и постоянно ми опяват за това.Има и много други неща, които не ям.Мда, определено съм капризна. :D
немм не съм капризнЪъ :grin: :grin: :-D
bubblebabe
07-12-2009, 09:10
да.
nefchi_bs
07-12-2009, 10:24
Ми капризна съм да..Не толкова каква е манджата,а какви подправки има в нея,какво е месото,колко сол има,ако има капрофи дали са пресни...Абе нервя обощо взето :D
sHaDy_sOuL
07-12-2009, 15:57
Мда, д0ста..
LedenooMomiche
07-12-2009, 16:04
Капризна съм и то многооооо :D Чудя се дали има толкова капризен човек,колкото мен :D Винаги съм си била така,от много малка още..Не ям месо и хем че не ям месо,пък и много неща още не ми харесват :-D Не знам как ме търпят,много пъти съм се чудела. :D
titinkaa
07-12-2009, 18:06
Не...
Много съм злояда,още от малка.Сега вече ми скимнаха и идеите с тъпите диети и ограничения де,но тава е отделен въпрос.
По принцип,не че съм лигла,но буквално ми повръща от повече то манджи и супи,затова майка ми и дядо ми полагат доста усилия в кухнята,но поне колкото повече пораствам,като че ли по малко се тревожат дали ям достатъчно. :)
Ами честно казано-да капризна съм.Не обичам повечето от манжите, които майка ми готви...гадни са и не ги ям , а тя само ми се сърди като и кажа, че не ми харесват... :)
може да се каже ,че съм ;дд
YouCantStopMe
07-16-2009, 18:34
О,да.Определено.
kati1912
07-17-2009, 17:39
аз съм супер притенциозна и наште все се чудят кво да сготвят :D :D
xHARDCANDYx
07-17-2009, 21:05
Има неща които не ям-нормално! Но не проявявам претенции-замислете се има хора които и това нямат...Не всичко пада от небето...
каприз-вкус
ако нямаш собствен вкус
то ти си парцал
Seducti0n
07-18-2009, 09:35
имам някакви смътни спомени, какво писах преди време по темата, но ми прави впечатление, че сте започнали да изреждате конктретни храни, та дай и аз да не остана по-назад /хаха, на стадния принцип/ 8-)
Не обичам чушки, магданоз, дробчета, меса различни от пилешкото и рибата тон, целина, мляко с ориз, мазни манджии, грах, домашна баница, каши, пилешка супа, морски дарове, натурален шоколад
със сигурност има още неща, но в момента за тези се сещам :oops:
KrisSoul
07-18-2009, 10:33
Вероятно ако питате познатите ми, ще кажат, че съм най-капризният и странен човек откъм ядене. Много неща не ям, а тези които ям, ги ям по мой си начин. Но никога не съм мрънкала у нас или някъде другаде за ядене. Ако от изборът, който имам, нещо не ми се нрави да ям, просто не ям, или пък правя нещо само за себе си. Все пак хората около мен не са длъжни да се съобразяват с прищевките ми, ако мога да ги нарека така.
+1 \:D/
FiRe_LaDy
07-18-2009, 12:38
Много съм капризна.Почти на всичко се мръщя и не обичам да ям голяма част от храните.Трудно може да ми се угоди за ядене точно.
Аз не обичам много неща, страшно капризна съм... :-| Майка ми постоянно ми мръка, това било полезно, без онова не можело... Ама какво да направя като например не понасям чушки? Еми да му се невиди, просто не са ми вкусни! :x
+1 8-) Мразя чушки,пипери,лук,чесън,манд жи,супи(освен пилешка) и ям само пилешко месо,филета и цаца...Вечерта специално за мене правят или ям само салата... :(
NnIkITYy
07-19-2009, 14:46
аз съм много капризна относно храната ще ми отеме по-малко време да изброя това което ям, отколкото това което не ям. Затова вкъщи в повечето случаи се съобразяват с мен :)
kalashnik
07-19-2009, 14:50
Ям всичко без шкембе чорба.
mArMaLaDkA
07-19-2009, 14:56
Всичко е до начина на приготвяне. И аз преди мразех сума ти неща да ям, но след като баща ми започна да готви, проядох всичко.
az li4no sam mnogo kaprizna ako stava vapros za hrana!! :) :) :) :)
sladi4ka_qni4ka
07-20-2009, 11:35
много съм капризна.. на6те ве4е са вдигнали ръце от мен относно храната която ям :lol:
LittleFashionista
07-20-2009, 11:54
Много съм капризна в това отношение и всички около мен ми го повтарят! :neutral: Не ям месо.. :P и винаги ми е било странно как го ядат.. и винаги ги зяпам.. или направо почвам да задавам въпроси или да говоря от типа на: "Защо го ядеш т'ва?" :-P , "Занеш ли какво му е било на животното докато са го убивали?" :evil: и някакви такива.. А иначе ям почти всякакви зеленчуци... :-P ама пресни.. А иначе за готвено.. много рядко ям готвено... смисъл..понякога ми харесва.. понякога не.. абе.. зависи.. #-o хъх и аз исках да ставам вегетарянка, но тъпата ми майка мисли, че т'ва били секти :razz:
Иначе не съм къпризна вобще. Не ям само пача и мусака...
slavito007
07-20-2009, 17:57
Не съм от капризните. Може би само грах мразя.
Все пак се ограничавам от някои храни, но това не съм го искал аз :)
Капризна съм, доста работи не ям..
someonerandom
07-21-2009, 15:34
ами нещо не мога да се сетя за ядене,което не ям :D .Само рибената чорба и телешкото не са ми слабост,ама ако са хубаво приготвени и най-вече ако съм гладен,и тях ги ям.Иначе супер мн ям,добре,че не ми личи иначе щях да съм поне 15 кила по-тежък :D
Moonchild
07-21-2009, 23:20
Да,затова си готвя сама!!!!!
thismodernlove
07-21-2009, 23:51
не ям месо! [-X
еми аз съм претенциозна понеже не ям много неща ;d така че ако това което майка ми е сготвила не ми харесва ям нещо друго
Assshley
07-24-2009, 15:07
Аз съм най-капризния човек сигурно. :-D
YakUZa777
07-24-2009, 16:22
Да, мразя много мазните храни, не ям и свинско, освен ако не е на колбас.
Marietchety
07-24-2009, 20:50
Дааа.Не ям доста неща! :)
Капризна съм, но е умерено :-D .. смисъл хапвам почти всичко, има само някой друг зеленчук който да не обичам :)
Дааа.Не ям доста неща! :)
+1
xXbambiiXx
07-26-2009, 12:42
Оо да,много..Затова доста често ми се налага да си готвя сама :-)
rachel_billson
07-26-2009, 13:18
Умерено
yambolov
07-26-2009, 14:01
ям всичко освен: зеле(както и да е(само сурово го ям))
зелен боб......всичко друго е за ядене :Д а и охльови не ям.
ElinoOor
07-26-2009, 14:11
ми забелязвам че напоследък много капризнича.. :-o
northernice
07-26-2009, 20:37
Всичко ям без гъби и мазно месо
Напоследък от умерено капризна станах много капризна :D
/щото си мисля,че дебелея ии ;д/
дай ми ядене, само да не е сланини и такива... всичко си хапвам в умерени количества :D
по принцип не ям почти сичко стига да е вкусно :)
Не,доброто прасе яде всичко по точно аз :D
Като бях малък бях доста капризен и ядох много малко неща,но вече съм като машина за вторични суровини.
Аз съм чревоугодник,ям си всичко :D
veseto0o0o0o
08-11-2009, 18:46
Еми може да се каже, че съм малко капризна.. :D
Scr3amerka
08-11-2009, 18:55
Капризна съм, но е умерено :-D .. смисъл хапвам почти всичко, има само някой друг зеленчук който да не обичам :)
Мн не ям кво да е от сорта на : Печени,Пълнени чушки патладжани Тиквички , Агнешко , Зелен боб .. :shock: .. Сввинско със Зеле .. и мн други от тоя сорт .. апък най-мн обичам .. Мусакичка .. и пържени Картофи просто умирам :) :) :) :)
Carmen_Kass
08-14-2009, 08:37
Да,капризна съм
Не питай..майка казва, че жена ми ще ме напусне само заради капризите ми :D
vampire_girl_
08-14-2009, 11:01
Не,стига да няма лук,копър,магданоз,чесън,це лина,сол или нещо такова в чинията ми.
Да,майка все ми казва,че и писва от капризите на мен и на сестра ми :-o :o
smiLexaga1n
08-14-2009, 12:00
Много съм капризна. :oops: Има неща, които обожавам и други, които не мога да гледам.. ;DD
Sarafina
08-14-2009, 12:04
И аз съм капризна :D
Мхм, много съм капризна.... :?
Капризна съм, но в рамките на нормалното. ;)
eveto_xx
08-15-2009, 06:45
Ям всичко.Каквото има, това.
Много. Не ям никви манджи на баба и тем подобни. Миришат ми, гадни са. Ям някви готови боклуци от магазините най-често. Не са полезни, ама като не ям друго...
EsiTy1995
08-15-2009, 20:11
Да доста съм капризна
deputata
08-16-2009, 11:14
Аз съм доста капризен и семейството ми много се ядосва понякога по този въпрос :D Аз мразя подправки,обичам да ям супер обикновенни ястия-супа леща,боб,с кренвирши,кюфтета с бял сос и други подобни.
Не ям заешко,пуешко,ярешко,агнеш о.Пиле го предпочитам на грил.
Едната ми баба никога не се е примирявала с този факт и винаги ме кара да ям разни работи,които не обичам.Викам й-От толкова години съм на тоя свят,а ти все още не можеш да свикнеш с навиците ми.
Отивам аз на гости при братовчеда и леля ми ме пита:
Това ядеш ли?
Не.
Онова ядеш ли?
Не.
А това ядеш ли?
Не.
Х ядеш ли?
Не.
А ти изобщо какво ядеш :D
PureSexy
08-17-2009, 00:38
Хич не съм капризен 8-)
AutumnTears
08-17-2009, 09:11
капризна по-скоро не
ям това, което ми харесва без да правя проблеми на някой, че е купил/сготвил нещо
Честно казано съм доста капризна. Натискам предимно на сандвичи и маджите не ми се нравят много. Нещо, което обичам не ми пречи и една седмица да си го ям.
GabiDuff
08-17-2009, 09:45
Аз не обичам много неща, страшно капризна съм... :-| Майка ми постоянно ми мръка, това било полезно, без онова не можело... Ама какво да направя като например не понасям чушки? Еми да му се невиди, просто не са ми вкусни! :x
i pri men e taka :smt012
Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени :D .. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам :D:D Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене :D:D
falshiwata
08-17-2009, 11:29
Определено да.. ;)
ShtrudeL
08-17-2009, 11:32
Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене, ?
За съжаление много. ^^
Не обичам много работи...напримерр... чушки,лук,чесън,копър,риба, есо,гъби...абе мн работи Оо
LittleFashionista
08-17-2009, 13:08
Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени :D .. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам :D:D Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене :D:D и то к'во остава :-o ? Нищо...много сте ми чудни такива като тебе дето харесват само джънк фууд ли е как се казват, дори не им знам името.
Аз май писах в тази тема, но нищо... мне, хич не съм капризна. Може би малко защото не обичам да ям разни сирена или кисело мляко от магазина :D Просто баба ми, когато бях малка ми пълнеше главата с глупости(които всъшност са истина) как на сиренето от магазина му слагали стара мас, отпадаци от други стари неща и т.н. и аз оттогава се отвратих от разни неща от магазините. Дори мисля, че съм орторексичка :D Пак ям от магазина но предпочитам отвкъщи. И мразя джънк фууд. Иначе като изключим тея боклуци ям всичко каквото се сложи на масата, дори и не ми харсва. Много ме дразнят капризните лигли дето "не ям това' "не ям и онова" абе вие знете ли колко труд се е хвърлило за да се наготви това нещо :x
rachel_billson
08-17-2009, 16:03
Всичко ям с изключение на мазни работи и бързите храни. :x
Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени :D .. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам :D:D Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене :D:D и то к'во остава :-o ? Нищо...много сте ми чудни такива като тебе дето харесват само джънк фууд ли е как се казват, дори не им знам името.
Аз май писах в тази тема, но нищо... мне, хич не съм капризна. Може би малко защото не обичам да ям разни сирена или кисело мляко от магазина :D Просто баба ми, когато бях малка ми пълнеше главата с глупости(които всъшност са истина) как на сиренето от магазина му слагали стара мас, отпадаци от други стари неща и т.н. и аз оттогава се отвратих от разни неща от магазините. Дори мисля, че съм орторексичка :D Пак ям от магазина но предпочитам отвкъщи. И мразя джънк фууд. Иначе като изключим тея боклуци ям всичко каквото се сложи на масата, дори и не ми харсва. Много ме дразнят капризните лигли дето "не ям това' "не ям и онова" абе вие знете ли колко труд се е хвърлило за да се наготви това нещо :x
Ммммм мне .. и на джънк фууд-а не съм най-голямата фенка. Иии аз съм изредила 10 нещо по който не си падам, най-вече подправките иначе знаеш ли още колко храни съществуват?!?! 8-) И моля те не давай определения от сорта `капризни лигли дето не ядът това и онова` щото и на тебе баба ти да ти е правила като малка супа, където лука е нарязан само на половина и ти ще се отвратиш. Пък и аз не карам никой да хвърля много труд за да ям .. просто каквото ми се яде си го готвя сама. ;]
LittleFashionista
08-18-2009, 07:48
и на тебе баба ти да ти е правила като малка супа, където лука е нарязан само на половина и ти ще се отвратиш. Пък и аз не карам никой да хвърля много труд за да ям .. просто каквото ми се яде си го готвя сама. ;] [/i] хъм...както казах ям всичко! Отвращавам се само от джън фууда и разни неща от магазините. И къде по-точно разбра, че на мене ми го готвят специално? Моето семеиство ядем предимно домашна храна и си имаме нещо като малка ферма, където си отглеждаме кравички,кокошки и др. животинки, имаме и много плодове и зеленчуци, така че не ми мисли, че специално само за мене се прави. Цялото ми семеиство(освен мама) сме по "чистата храна" и всичко помагаме при приготвянето й. Аз например ми е много приятно като издуя някоя кравичка и после като пия млякото да знам откъде идва, че няма 1000 набутяни химии, и да знам, че примерно кравата не е хранена с кой знае какви хурмони :? .... Ето това ми е каприза, какво има в храната от магазина :? и да скъпа и лукче ям, и чесън :D
PurpleBubble
08-18-2009, 19:04
мии малко съм капризна :-P
Kostadin_682
08-19-2009, 00:45
Не
Sunny_stz
08-19-2009, 15:43
Ооо да капризна съм.Не ям чушки,лук,чесън,червени манджи и други :)
miminkaa
08-23-2009, 21:33
За всичко сам капризна
:---) :---)
ужаснно много...доста съм злояда.....не понасям никакви млечни продукти!бляяяяяяяя
Gerrard93
08-23-2009, 22:03
Ооо да капризна съм.Не ям чушки,лук,чесън,червени манджи и други :)
оо супер,а ако ти се падне някое момче дето да обича шкембе чорба с много люто :shock: кво ще го правиш :D
по темата:мразя фрикасе! ако яденето изглежда добре и на вкус не е отвратително,бих го ял :smt059
funky921
08-23-2009, 22:04
аз не съм капризна.. ям квото ми дадат :D ама тя мама готви много хубаво така че всичко ям :D
PurpleDream
08-23-2009, 22:31
ами аз съм леко претенциозна -не ям гъби и чушки и сякви манджи които майка ми готви 8-)
remix1912
08-24-2009, 00:02
Не квото ми падне
Не обичам чушки много ама ако няма друго и тва ям
Ни най малко ... 8-) 8-) :lol:
stefeto0o
09-04-2009, 20:09
Аз съм много капризна :( необичам много неща и майка ми мн се дразни :D
Аз съм много капризна :( необичам много неща и майка ми мн се дразни :D
+1 + тва винаги ям различно от другите в къщи :D
LolitaAa
09-12-2009, 17:26
от скоро станах мн капризна но не само за храна а за всичко
Snickers
09-12-2009, 18:03
да.
О аз съм много капризна. Просто някой храни като ги сложа в уста ми идва да повърна. Не мога да ям всякакви неща, а и не само защото не ми харесват, а и защото имам много чувствителен стомах. Веднъж ядох зеле и ходих вболницата да ме прочистват... 8-)
ям сичко квото ми наготвят
бай д уей мама готви мнооо якоооооооооо
бих и плащала да ми готви ама няма :D
VIPkuklichka
09-13-2009, 01:39
Страшно много съм капризна.. :D :(
mynichka09
09-13-2009, 17:22
Аз съм доста претенциозна относно ядене
edelweiss96
09-13-2009, 17:42
Прекалено капризна и то от много малка 8-)
рядко съм,ама някой път така се глезя чее :shock: :-D
оо да! ..определено ;д
..като се започне от там,че аз месо не ям ;дд
И всичко което започна да 'гриза' трябва да ми мирише на хубаво ;DD
..нашите вече почти са вдигнали ръце от менн :D
горките хора,нали?! ;дд
therichbitch
09-13-2009, 23:31
ужасно капзризна съм и ям адски малко неща, затва си ям самичка в хола, не с останалите :cry:
Ми не , не бих казала капризна :grin: На мен ми дай само сладолед и лимони , за да не ми пада кръвното и не ме закачай повече :D :D
Avangard
09-14-2009, 10:03
Претенциозна съм :D
Glamour92
09-14-2009, 15:40
Чак капризна не,ама винаги в хладилника трябва да имам плодове или зеленчуци.И ябълки-задължително 8)
еми да..нашите само с мен се съобразяват :D :grin:
muSicg1rl
09-14-2009, 20:29
Доста капризна съм. :D
Не, е има храни, които обичам повече от други, но си ям каквото е сготвено. :)
leko_otkachena
09-14-2009, 22:21
аз не ям нищо което съдържа месо,колбаси,риба,спагети,с упа и т.н и не ям ако някой друг ми готви,трябва сама да съм си го направила
thelideto
09-15-2009, 08:52
Не съм ама в нас има голямоо разнообразие
мдаа .. мн мразя като няма сладко ..полудявам :D
Само понякога проявявам капризи,защото не искам,примерно,да ям някаква гнусна манджа...
Не толкова :lol: не отричам ,че мразя мазните манджи но не съм и от най - пренциозните :lol:
swidinka93
09-20-2009, 08:42
не
Амии аз май съм от много капризните...вегетарианка съм от известно време и на мама и е много трудно да измисли нещо за ядене 8-) Въпреки че на мен ми стига да има кашкавал,сирене,хляб и мляко и мога да изкарам така вечно :D Ама кой те слуша!Трябвало да ми е разнообразно менюто...дрън-дрън :-P
Mademoiselle
09-22-2009, 06:20
prekaleno..gotveno ne qm,s izklu4enie na pizza,spageti i o6te 1-2 ne6ta 8-)
lolichkazdro4oholichka
09-22-2009, 06:56
аз си ям мнооого неща :) има някой който просто не ги обичам... скумрия , рибена супа и още едно две :)
LuxurySk0B
09-23-2009, 12:12
Аз съм капризен много ям по малко меса и риба в никакъв случай! :D
И да, и не
Ям всичко без грах, зелен боб, патладжан, сосът на кюфтяната яхния, ориз с домати, фрикасето на майка ми (моето си го обожавам 8-) ), круши, дюли... и още някой работи, ама в момента не мога да се сетя 8-)
Оо да .. Почти нищо не обичам :? Например паржоли .. ми не ми е вкусно.Гадни са.Или пък тиквички,гъби.. Не обичам и кетчуп и майонеза.Ще ме помислите за луда .. ноо кво да се прави :?
Супер,хипер,мега многооо...!
нашите са вдигнали ръце от менн :-D
като се започне от там,че не ям месо. . хДд
ии много зеленчуци не ям ХД
може би ям най-много КАРТОФИ х333333
Дх не могаа да живея без тях. . . хД
:D :smt007 :smt049 :smt049
Barbie47
10-24-2009, 20:42
мм не много.. само дето не си падам много по месото.. ям само заешко.. иначе нямат мн проблеми с мен по тема обеда или вечерята
Ужасно капризна съм. В последно време ям много малко в къщи. Залагам на нещо бързо в университета, а през останалото време ям на друго място. Всички казват, че съм ужасна в това отношение.
anichkata999
11-05-2009, 16:58
ами като става съпрос за храна аз сам мн капризна.не ям никакво месе,не ям коприва и спанак,не ям снаксове,чипсове и т.н.не ям майонеза.абе общо взето в дск ям солети и обекновени бисквити. :D :D :D мн често майка ми казва писна ми от теб яж каквото искаш :D :D :D
хмм не ям свинско и хляб и чесън :D но това са просто предпочитания ако у нас има нещо от горепосочените гледам да не капризнича просто си намирам нещо друго за ядене :D
Ами не ям никакво месо освен луканка и някои зеленчуци...
оо да
има ли картофи, ориз и плодове
друго мога и да не ям.
Разни газирани напитки, боза, какао,
горещ шоколад и т.н. мразяяяя
:lol:
bloodymirror
11-06-2009, 13:20
Ми понякога да..
някои дни,когато мама е готвила най-омразните ми ястия,да!
И съм имала чувството,че нарочно ги готви.. ха! :D
titinkaa
11-06-2009, 17:58
по принцип не съм,но понякога когато предложат нашите нещо за ядене и на мен не ми се яде или не го харесвам,само тогава съм капризна
мда малко :oops: най мн мразя рибата :smt095 всеки ми повтаря че било мн полезно а-у ама аз нм да я търпя :?
tansibansi
11-10-2009, 18:56
по принцип не съм,но понякога когато предложат нашите нещо за ядене и на мен не ми се яде или не го харесвам,само тогава съм капризна
tainaTaa
11-11-2009, 09:53
Капризна съм само за месото. Обичам само пилешко :-P
d3sincet0y
11-11-2009, 12:21
амииии... не знам понякога, само ако външния вид на нещо не ми харесва, повече няма да го погледна, ако ще и да е най-вкусното на света... доста неща не ям: маслини, сирене (особено ако е домашно), спанак, кисели краставички и мноооооооого други неща...не ми се изброяват... няма да ми стигне една страница...
nadincety
11-12-2009, 13:42
Доста ..
И аз съм адски капризна, относно яденето. 8)
vesinka899
11-12-2009, 17:20
Капризна съм да.Не ям месо.Ама най-много обичам пържени картофи :grin: :grin: .Понякога умирам от глад унас като има месо за ядене :-D :-D :-D
teengirl15
11-12-2009, 20:31
Доста ..
cherrygloss
11-13-2009, 06:45
Капризна съм. Не ям един куп работи, чудя се как ме търпят...
Абсолютна вегетарианка съм - не ям месо,,колбаси или каквото и да било !! Не обичам повечето плодове и зеленчуци .. Не обичам готвено -като изключим лещата и домати с ориз .. :( Поради тази причина не ям често в нас ,, а навън .. А какво обичам ?! И аз не знам - картофи (само и единсвено варени или пържени) ,, Тост , Пица ( Никаква друга освен Маргарита ) ,, салатки и плодови сокове !! [-( Незнам .. на майка ми и баща ми започва да им писва от моето капризничество :-D
kuklichka_bg
11-29-2009, 21:07
Не ям много неща и за незнам чак какво ям. 8-) 8-)
dakata123
11-30-2009, 07:49
Зависи кой готви, ако е майка всичко е ОК, но ако е баба ми сам много. Тя си готви вкусно, ама някои работи не ги харесвам и става нещо подобно на скандал.
YourFavoriteDrug
11-30-2009, 10:51
Капризна съм. Не ям един куп работи, чудя се как ме търпят...
:D
ми ни много .. не харесвам манджите и мазните неща както и боб 8-)
VerryBerry
11-30-2009, 14:39
Poprincip ne sam kaprizna,no ponqkoga moga i da proqvq pretencii 8-)
[b]Капризна съм. Не ям един куп работи, чудя се как ме търпят...[/]
Същата съм-майка ми вика готви си сама,не моа вече така :razz: :razz: :razz: :razz: