View Full Version : Как да кажа?
Как да кажа на майка си за това 4е съм правила секс?
Да си мислила преди да си правила !
Fluffy^;pp
10-28-2007, 15:12
Защо ще й казваш ? (извинявай за въпроса...просто ми е малко странно )
DoomShadow
10-28-2007, 15:12
да не си убила човек бе? ако си на 14 и си почнала от сега наистина има от кво да се притесняваш :-)
experiment_m
10-28-2007, 15:20
Майките обикновено разбират дъщерите си по тези въпроси. Пък и може да ти даде някой съвет за твоя безопасност. Или да ти спре нощните разходки за известно време. :razz:
denin4eto0
10-28-2007, 15:41
за какво ти е да и казваш :?
VinagiSumAz
10-28-2007, 15:43
е кво толкова маикати да не е девствена.Обесни и че си искала и си била готова и си искала.Пък и вече си го направила - няма връщане назад
JuSt_a_GiRl_Uk
10-28-2007, 15:43
:shock: Да наистина...Ти колко си голяма?Дори да и кажеш,очаквай съвет от нея,който единствено може да ти помогне...Гледай само баща ти да не разбере :D :D
ako smqtash , che trqbva da i kajesh , izchakai nai-udobniq moment i go izstrelqi napravo ;-) posle kaji kak e reagirala :P
ми не й казвай.. не е нужно да слоделяш абсолютно всичко с нея :wink:
ако пък толкова копнееш да й го изръсиш - издебни я, когато е в добро настроение
[m!s$_k@pr!$]
10-28-2007, 16:14
ami ami tolkova li e nalojitelno da i kazva6 :?: i da, mnogo sa vajni godinite ti :wink:
LuCiFersAngeL
10-28-2007, 16:15
Ами за тебе не знам, но аз съм на 16 и майка ми още не знае (поне не е сигурна), че правя секс :D Само от време на време като отивам при бойфренда ми казва "Да не направите някоя беля, да се пазите, да ползвате презервативи!" - хмм как ли ще реагира ако разбере, че презервативи отдавна не ползваме, защото съм на хапчета... Не ми се мисли! :shock:
Та моят съвет е ако си под 17 -18 не е нужно да й казваш. Ако много държиш на това гледай да нацелиш подходящ момент Успех! :wink:
girl_in_black
10-28-2007, 16:20
Ами казваш нещо от сорта"ами мамо аз ходя с еди кой си(казващ му името) от еди колко си време и онзи ден го направихме"и гледаш как ще реагира
Made_of_Pain
10-28-2007, 16:33
Зависи.
Предлагам да е на български, за да си сиг., че кода на общуване е точния.
Ако знаете други общи за Вас езици, може и на тях.
hahavteen
10-28-2007, 16:43
Prosto edin den i kaji 4e iska6 da pogovorite za ne6to seriozno.Sednete dvete sami i kaji 4e vodi6 polov jivot,4e se pazi6 i 4e dosega vsi4ko e nared no si re6ila da i spodeli6 za6toto ia 4ystva6 dostatu4no blizka i bi iskala da moje6 da otide6 pri neia za suvet ako niakoga ima6 problem. :wink:
[Fr33land3R]
10-28-2007, 17:25
mi vnimavai.. hah gadjeto mi kato kaza na maika si i jenata e ciklila 5 minuti v edna to4ka ahehah
ako tolkova iska6 da i go kaji6-kazva6 go kratko,qsno i to4no...i 4aka6 za da vidi6 kak 6te reagira!a ina4e moje da si mal4i6,kakvo tolkova :wink:
alkobalko
10-28-2007, 18:16
Да се разберем- не е задължително да и казваш, ако не желаеш. Ако я чувстваш близка и искаш да и споделиш, просто седнете и поговорете спокойно по този въпрос.
la4ezara
10-28-2007, 19:04
Не й казвай, изчакай тя да те попита, не се знае как ще реагира... :(
sLaDkA_GrEsHkA
10-28-2007, 20:07
az na moita nqmam namerenie da i kaja sledvashtite 3-4 godinki :oops:
брр и аз на мойта не мисля да и го казвам... не е нейна работа 8) ако я интр ще пита :D
Как да кажа на майка си за това 4е съм правила секс?"- Мамо, правих секс."
Ама за какво ти е да и казваш? :shock:
Пък ти от къде сии сигурна, че тя вече незнае? хихи
qjte dreben penis
10-28-2007, 23:32
Как да кажа на майка си за това 4е съм правила секс?
"-мамо, ще ми прегледаш ли пyткaта"
хахахахаххахаха мерси на сички
Ами не е задължително да й казваш, ама ако си решила да го направиш гледай да е в добро настроение и баща ти да не е вкъщи :D
Emi to nqkak si se podrazbira,che shte i kajesh samo ako imash jelanie i ako znaesh,che maika ti bi te razbrala zatva,a ne da pochne da ti pili na glavata! Aidi uspeh :)
Friday13`
10-29-2007, 10:50
Защо си решила да и казваш? Аз на 18 почти станах и не съм казала на моята въпреки хилядите й убеждения, че мога да й имам доверие и да й споделя, когато дойде моментът и го направя за първи път и т.н. и т.н. Не знам... Майка ти кротък човек ли е? :lol:
Кажи и, че си бременна и когато те изгледа странно я успокой, като и кажеш, че просто си дефлорирана.
az li4no ne bih kazala i na moqta daje na 40 i da se omuja pak 6te se postaraq da q ybedq 4e dokrai sum si devstvena (ako pita) no ako si tvurdo re6ena da i kaje6
1. bidi sig 4e 6te reagira spokoino
2. budi maximalno delikatna i i obqsni kolko mn se pazi6 dori i da ne e suvsem taka
3. gledai da e v dobro nastroenie
4. postarai se ba6ta ti da ne e v radiys ot 300 km i po vuzmojnost da e s izkliy4en tel
yspeh :)
Кажи и, че си бременна и когато те изгледа странно я успокой, като и кажеш, че просто си дефлорирана.
pffff po-malkot zlo , nali , da poluchi nqkoi syrdechen udar jenata .... 8-)
DiVa_SaMoDiVa
10-31-2007, 09:16
мойта майка сама разбра без да има нужда да и казвам :) ако не знаеш как просто не и казвай, докато сама не разбере ;-)
rashito0o
10-31-2007, 09:22
че шо е нужно да й кааш барем мойта нз ама неговата да :D
Hubavo e maika ti da znae ama 6to pak trqbva da im kazva6.Nikoi ne te zadaljava:)
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 14:19
Зависи.
Предлагам да е на български, за да си сиг., че кода на общуване е точния.
Ако знаете други общи за Вас езици, може и на тях.
:razz: 8-)
по темата или не и казвай или кажи майко имам да ти казвам нещо ама я подготви примерно една приятелка го направи а майка и незнае още
кажи и да си поговорим по женски и така ........
а така и я питай дали тя има нещо против момичета на твоята възраст да правят секс....и им кажи...ако толкова искаш... #-o
Имам Новина Казах й.Бяхме се скарали ама сериозно и аз го изтурсих и тя го прие нормално и ме попита как е било :grin: :-P :-({|= =D>
krem4et0
11-08-2007, 12:13
Имам Новина Казах й.Бяхме се скарали ама сериозно и аз го изтурсих и тя го прие нормално и ме попита как е било :grin: :-P :-({|= =D>
Тогава считам, че проблемът е решен и темата не е нужна повече!