View Full Version : Визуално уголемяване на очи...
Exothermic
10-28-2007, 16:14
Някой да ме светне как да постигна това чудо? :)
Моля, обяснете ми като на малоумна. :-o :-P
sladkoto14
10-28-2007, 16:15
ами като си слагаш молив за очи трябва да го слагаш по външния контур на окото,така очите ти ще се увеличат малко.За други начини не знам.
http://www.videojug.com/film/how-to-make-your-eyes-look-bigger
Тука е направено клипче как става този номер ;) На английски е обаче.
desidala
10-28-2007, 17:06
Ами, освен с молив и сенки, друг начин не знам :?
IMAM SA6TIQ PROBLEM . oglemqvam si vizualno o4i4kite s spirala 4eren moliv i senki ( tip opu6eno) i se polu4ava mn dobre > ::: pusni i tvoq snimka za da ti kaja s sigurnost kak trqbva da stane ;)
Exothermic
10-28-2007, 18:21
мерси :---)
Kisses_P
10-28-2007, 18:56
С бял молив в ъгъла на очите при носа или със спирала,която извива миглите.
hungry_vampire_f
10-28-2007, 19:28
IMAM SA6TIQ PROBLEM . oglemqvam si vizualno o4i4kite s spirala 4eren moliv i senki ( tip opu6eno) i se polu4ava mn dobre > ::: pusni i tvoq snimka za da ti kaja s sigurnost kak trqbva da stane ;)
Как се прави този опушен грим, за да не пускам нова тема
malka_sladuranka
10-28-2007, 20:22
Как се прави този опушен грим, за да не пускам нова тема
То си има тема за опушения грим... :wink:
Иначе като напишеш в гугъл smoky eye ще ти излезне страшно много информация + клипчета. :wink:
Освен със грим, както споменаха, и също и по начина по който си скубеш веждите, но за това трябва козметик да го направи.
LuCiFersAngeL
10-29-2007, 07:04
Аз моите очи ги уголемявам като слагам черно моливче по външния и по вътрешния ръб на очето. Получава се много добре и е подходящо за всеки ден или за даскало (особено ако е като нашето - да не дават да ходим много намацотени).