View Full Version : Как да отслабна
Mi zna4i visoka sum 1.51 i teja 48 kg,kak da otslabna da stana pone 44 nqkade ??? :roll: :neutral:
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Ice_Queen_
10-28-2007, 16:54
уфффффффффффффффффффффффф фф,
целият раздел е бъкан с подобни теми? седни и прочети,потърси и се поинтеерсувай.нищо не става на готово.
а важната тема по-горе не я ли видя?
и не само в този сайт,мога да ти дам още много за отслабване,диети,спорт....но все пак мисля че и ти имаш ГООГЪЛ! :-s O:)
JuSt_a_GiRl_Uk
10-28-2007, 16:55
уфффффффффффффффффффффффф фф,
целият раздел е бъкан с подобни теми? седни и прочети,потърси и се поинтеерсувай.нищо не става на готово.
а важната тема по-горе не я ли видя?
и не само в този сайт,мога да ти дам още много за отслабване,диети,спорт....но все пак мисля че и ти имаш ГООГЪЛ! :-s O:)
\:D/ \:D/ \:D/
donkihot
10-28-2007, 17:16
ами мила,спорт,намали вредните храни,тва му е цаката. спортувай,танцувай,ходи пеша,изкачваи сталбите вместо да ползваш асансиора. това е,пробваи с фитнес,на веларгометъра се горят много барзо излишните кг.стой по един 4ас примерно всеки път след тренировката на ръцете,краката,коремната област и готово не е трудно а и приемаи колкото може повечe течности, не газирано ест. поне по два литра вода на ден пии и много внимаваи със сладкото и прекалено соленото и мазното. храни се здравословно,спортувай и ще станеш колкото искаш. успех
donkihot
10-28-2007, 17:16
ами мила,спорт,намали вредните храни,тва му е цаката. спортувай,танцувай,ходи пеша,изкачваи сталбите вместо да ползваш асансиора. това е,пробваи с фитнес,на веларгометъра се горят много барзо излишните кг.стой по един 4ас примерно всеки път след тренировката на ръцете,краката,коремната област и готово не е трудно а и приемаи колкото може повечe течности, не газирано ест. поне по два литра вода на ден пии и много внимаваи със сладкото и прекалено соленото и мазното. храни се здравословно,спортувай и ще станеш колкото искаш. успех
MockingBird
10-29-2007, 01:02
Ми 3-4 пъти в седмицата отделяй за фитнес .. Поне 30 минути на колелото!! Пътечки или другите подобни уреди също са адски полезни
Недей да ядеш пържено,тестено или сладко (или поне ги намали) !!
И най-вече не яж няколко часа преди лягане!! Вечеря към 6-7 е идеално.
Тва е отговора за сички искащи да отслабнат ..
Има ли воля другото е лесно :)