View Full Version : Изгубих една от най-добрите си приятелки ;(
rihanna_07
10-28-2007, 19:48
Преди няколко седмици много бях се ядосала и несъзнателно много гадно обидих една от най-добрите ми приятелки :lol: след това и се извинявас сигурно с часове дори и на другия ден но тя неискаше и да ме чуе.и заради тази моя грешка вече не сме приятелки а много искам да се здобрим а тя не :-k какво да правя?!?
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
takethispill
10-28-2007, 19:51
shtom tq ne jelae ne q karai na sila nishto hubavo nqma da izleze :) iz4akai sedmica dve samo vremeto lekuva obidete i togava pak probvai poe az tai mislq :}
sweet_baby_f
10-28-2007, 19:56
I az sum na mnenie 4e trqbva da iska4aka6 malko i sled tova pak da opita6, a tq ako ti e bila istinska priqtelka 6ete razbere i 6te se sdobrite :(
slun4evo
10-28-2007, 19:58
Ами според мен тя би трябвало да ти прости, не е било нарочно надявам се.Каза, че сте близки, не зная за какво сте се скарали, но всяка обида може да се преглътне, ако наистина обичаш даден човек.Опитай се да си я върнеш, докажи и, че имаш нужда от нея.
kobrichka
10-28-2007, 20:05
Следващият път внимаваи какво говариш. :) Кажи и колко мн съжаляваш и че тя е най-добрата ти приятелка.Питаи я дали иска да загърби това приятелства,защото ти не искаш и ще се бориш за това да не го загубиш.Защото веднж скъса ли се въжето,после колкото и да се завръзва си остава възел. :wink:
sLaDkA_GrEsHkA
10-28-2007, 20:39
ami i az lqtoto zagubih mnogo dobra priqtelka... taka de greshkata beshe neina .. ot togava se nadu i sqkash ne se poznavame koeto i po dobre i za dvete zashtoto ako beshe imala naglostta da mi kaje i edno zdravei shtqh da i teglq edna maina che daje i da i biq nqkoi drug shamar....