View Full Version : Имам няколко въпроса...
nqkafsi_tam
10-28-2007, 20:33
Imam nqkolko vaprosa
no neka pyrvo pro4etete i moqta istoriq ;) 8-[
Haresvam edno momi4e ot dosta vreme ne se poznavame li4no vijdal sam q 2-3 pati mnogo e gotina ;] tei razbrah kak se pi6e v irc i zapo4nahme da si 4atim ;]
ot okolo 1 mesec si 4atim dolu gore se opoznahme ,no tq e po golqma ot men s 2 godini i mislq 4e ne me priema kato ne6to pove4e ot priqtel a prosto kato priqtel az postoqnno i pravq razni nameci pi6a i celufki i tq mi otvra6ta ;D i se 4udeh koga li 6te q e udobno da i zema telefonniq nomer (da i pratq 2 sms 1 obajdane = 3 dena) ;]
za6toto predi tova i go bqh poiskal o6te v na4aloto no tq re6i da ne mi go dava sled tova pak q pitah tova be6e o6te pyrvite 4-5 dena ot kakto po4nahme da 4atim i re6ih da iz4akam ,no neznam dali 6tom predi ne mi go e dala sega dali 6te mi go dade?
Ta vaprosa imam li 6ansove ...?
i dali da q pitam smisal dali ne i dosajdam 6toto ako ne drugo pone da mi e priqtelka ;] ama az se pak iskam pove4e :evil: nz :P
4udq se dali 6te me haresa ... az i pratih pic znae koi sam ... nz daite nqkvi idei 6tot mn q like 8-[ 8-[ 8-[
10x na all :smt001
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Ако се запознаеш с някфи неини приятели може да поразпиташ повечко кфо мисли за теб , иначе нали знаеш от опит глава не боли колкото и да е банално :D :)
Не разчитай на това, че ти отвръща с целувчици в чата, воже да го смята за абсолютно несериозно.Според мен трябва да й вземеш номера, да й се обадиш и да я поканиш да излезете.
sLaDkA_GrEsHkA
10-28-2007, 20:53
ima gi sqkvi i nqma nevuzmojni neshta ;)
ooff porednata tapa tema abe momche.. v irc nishto ne staa ;-) na kafe q pokani i deistvai tam i togaz shi sa razbere :P uspeh ;-) :D
nqkafsi_tam
10-28-2007, 20:58
neznam i az se 4udq ko da praq ili prosto da ne praq na idiot ... 4udq se ;]
6tot tva e nai-lesnoto tva 4e posle 6te ima komentari hah ;] ne 4estno nemoga da re6a ...... :smt001 8-[
danI_boY
10-28-2007, 21:07
Ае маняк никой не може да реши вместо тебе и да не ти пука даже повечето да са гласували с ''не'' в анкетата ти. Сам трябва да набереш смелост се пак няма някой от форума да я кани на среща! ае успех
prettyIdeath
10-29-2007, 06:26
На колко сте години? В смисъл ..ако е примерно ти да си на 14-15 а тя на 16-17 няма да тръгне с тебе..Но ако тя е на 18-19 а ти на 17-18 ..има некфи шансове..Ама най-добре е да я каниш на кафенце .. и ще разбереш,както каза sLaDkA_GrEsHkA:
ima gi sqkvi i nqma nevuzmojni neshta Така че..давай \:D/
sexy_momi4e
10-29-2007, 07:03
На колко сте години? В смисъл ..ако е примерно ти да си на 14-15 а тя на 16-17 няма да тръгне с тебе..Но ако тя е на 18-19 а ти на 17-18 ..има некфи шансове..Ама най-добре е да я каниш на кафенце .. и ще разбереш,както каза sLaDkA_GrEsHkA:
ima gi sqkvi i nqma nevuzmojni neshta Така че..давай \:D/съгласна съм с мацките...пробвай-ако ти откаже,значи не те харесва,ако се съгласи :smt008
DisciplineAndOrder
10-29-2007, 07:07
Покани я на кафе и там си поговорете.
И пиши на кирлица бе,да го еба,заболяха ме очите докато ти разшифровам любовния роман :x
_KrAsIvA_LuJa_
10-29-2007, 09:14
Излезте заедно поразпитаи я туи онуи и може да потрагне сичко.Но за тва дали имаш шанс немога да ти кажа. :) :P
thedutchess
10-29-2007, 11:40
ima gi sqkvi i nqma nevuzmojni neshta Така че..давай \:D/съгласна съм с мацките...пробвай-ако ти откаже,значи не те харесва,ако се съгласи :smt008
И аз, и аз! Давай - земи и номера и я покани да излезете - нищо не губиш! Успех! \:D/
MiMcHeToOo
10-29-2007, 12:07
Детска ти работа , от целуфки по чата ше фанеш дебелия , кани я на кафе ако се съгласи ясна е работата че има шанс ако ти откаже 2-ри 3-ти пат ясно е ....
+1
bqsna_teenagerka
10-29-2007, 12:21
съжалявам...че ще трябва да ти го кажа... но според мен "губиш си времето" не ми се пишат поеми защо.
GregoryHouse
10-29-2007, 12:23
Я спомени годините ви...да ти кажа шанс винаги има...нищо че е по голяма...ако не страда от предрасъдъци (което е малко вероятно) може и да се навие...пък и не и искай тела ами направо в чата си я кани на кафе...не че имаш ОГРОМЕН шанс но това не пречи...все пак спомени годините за по точен коментар...ако си на 18 тя на 20 проблем никъф ама ако си на 13...друга история...
nqkafsi_tam
10-29-2007, 19:06
ami az na 15 tq an 17 ;D a be nz kot stane se mi e taq ako vyrje super ako ne zdrave da e ;P
flowerlina
10-29-2007, 19:25
И аз, и аз! Давай - земи и номера и я покани да излезете - нищо не губиш! Успех! \:D/
;-)
HePeAJIeH
10-29-2007, 19:38
Баце не искам да те разочаровам но момичетата си търсят по-големи от тях демек батковци :-k Все пак имаш шанк но той е минимален! Признай и пак каквото стане- най-малкото ще ти олекне на душата а и кой знае :wink:
GregoryHouse
10-30-2007, 07:18
ami az na 15 tq an 17 ;D a be nz kot stane se mi e taq ako vyrje super ako ne zdrave da e ;P
Тъй ами няма ся зарад ена вагина да се тръшкаме да мрем я :-D
neznam i az se 4udq ko da praq ili prosto da ne praq na idiot ... 4udq se ;]
6tot tva e nai-lesnoto tva 4e posle 6te ima komentari hah ;] ne 4estno nemoga da re6a ...... :smt001 8-[
Kato momi4e 6te ti kaja, 4e ako i poiska6 telefona moje da ti se vyrje. Triabva da ia pokani6 navyn na kafe ne6to. Taka po 4ata ne stava. Ako te otreje, probvai pak, za6toto moje prosto da se pravi na nedostypna... Ami...tova e. No te syvetvam da ia pokani6 da izlezete samo dvamkata i se dryj estestveno...ne se pravi na niakoi koito ne si. :---)
Абе пич кажи й че я харесваш и че мн искаш да има нещо м/у вас двамата ако те е срам на живо кажи й го в чата.Ако ти каже да си супер ако ти откаже поне ще си търсиш друга :D
Абе пич кажи й че я харесваш и че мн искаш да има нещо м/у вас двамата ако те е срам на живо кажи й го в чата.Ако ти каже да си супер ако ти откаже поне ще си търсиш друга :D
Това пък с "Много те харесвам и искам да съм с теб" е изтъркано и тъпо.Сега момичетата търсят по-скоро доказване , а и не може на първото им излизане да и каже че я харесва.Пораснете малко!
Сега по темата :arrow: покания да излезете,пийте по нещо и приказвайте за да разбереш що за чевек е,прави и леки комплименти и по поведението й ще разбереш дали си пада по теб,ако е така изчакай подходящия момент и я целуни , ако ти отвърне , значи 100% си те харесва :smt007
Imash shans s momi4eto pone spored men,a tova 4e ne e iskala da ti dade nomera si moje bi neiska da preburzva da dava na po4ti nepoznati nomera si ei taka
\:D/ :-P
Ами ай успех, пък квото е писано да става, ще става... Нищо не губиш да пробваш, нали? Ай! Успех! :P
тряя си ебати идиота да и пращаш смс-и преди изобщо да сте излизали.
тряя си ебати идиота да я познаваш от месец и да не сте излезли.
не.
Съжелявам, знам, че точно в тоя момент нямаш нужда от някой да те отчайва допълнително, но мисля че е малко възможно да има нещо сериозно между теб и това момиче. Ако тя имаше интерес към теб до сега щеше да си го осетил. Все пак както казаха "по-горе" си длъжен да опиташ... Стискам ти палци :wink: