Влез

View Full Version : Просто искам да споделя с някой....

Konfucii
10-28-2007, 21:46
Zdraveite na vsi4ki ;]
...Predi dosta vreme vlqzoh edin den v abv 4ata i se zapoznah s edno momi4e togava be6e na 19 20 godini studentka be6e mnogo simpati4na i pekana nadqvam se vse o6te sy6to kazva se T*** ;P zapozna me s moqta predi6nata mi priqtelka (gadje) D******** koqto taka i ne vidqh ;]
no po neinite dumi opisanie tq be6e nai-hubavoto momi4e koeto sam vijdal
i taka o6te na pyrviq den kogato 4atihme neznam za6to no mnogo q haresah be6e perfektna no bqhme daleko ;] 380 - 400km o6te pyrviq pyt kogato 4atihme si razmenihme telefonnite nomera tq mi kaza iskam mnogo da ti 4uq glasa ;] az kazah az sy6to i i se obadih i pomnq kvo i kazah po GSM-A:
-Zdrasti, ko prai6? ;]
tq mi kaza:
-am ni6to ;]
posle az :
-ami takova az yy
tq:
-kakvo?
az:
mnogo te haresvam ;]
tq:
-dobre ;] (s glas 4e i tq me haresvam smisal znaete ..)
tq:
-ima6 mnogo hubav glas ;]
az:
ti sy6to ;] be6e nai gotiniq glas koito nqkoga sym 4uval ;]
az:
-ai 4ao ;P
tq:
-4ao
i posle pak si 4atihme ;]
i taka 4atihme si 3 meseca s nadejdata i planovete da se vidim mnogo skoro i dvamata se bqhme vliubili mnogo zdravo ;]
pyrviq plan da se vidim be6e tq da doide s bratov4ed si no toi pretarpq katastrofa i nemoja da doide za6toto nqma6e kola i ne be6e dobre kakto i da e be6e mi trudno da go prejiveq 4e nqma da q vidq skoro za6toto az nqmah vyzmojnost da otida posle otnovo tq 6te6e da idva s priqtelka no pak plana ne6to se razvali az mnogo q haresvah ;] 4atehme po celi no6ti izob6to prosto neznam mnogo q haresvah kakto i tq men ;] govorihme po telefona mnogo 4esto az dosta 4esto revnuvah zaradi razni neini priqteli ;]
neznam prosto vsi4ko be6e perfektno v neq ;]
tova prodylji okolko 4-5 meseca
Edin den az bqh na selo za sedmica i nemojehme da si 4atim
zatova az i se obajdah vseki den ;]
tq be6e na razhodka s priqteli do obzor po pytq oba4e ne6to e stanalo nqkykva katastrofa kato sa se pribirali edna kola gi e blysnala
az ni6to ne znaeh za6toto nqma6e koi da mi kaje ..
Den predi tova bratov4edka i ot sofiq i idva na gosti tq i kazala za men i kolko mnogo me haresva i kolko mnogo i az q haresvam
bratov4edka i zapo4va d ami pi6e v chata ot neiniq nickname i da se predstavq za neq zapo4va da se dyrji mnogo stranno koeto ne e harakterno za neq az si q poznavah mnogo dobre moita jeni4ka ;]
zvanqh i po telefona i glasovete si im prili4at neveroqtno mnogo
i si govorehme ne6to :
-Zdravei mili4ka kak si ko si praiak6 ;]
-milo ima ne6to koeto trqbva da ti kaja!
аз не сам тази за която ти казах аз съм с 2 години по малка от колкото ти казах мислех че няма да ме харесаш и за това те излагах.
-не не неможе да бъде...
-извинявай че не ти казах по рано...
След това аз бях малко в шок 6 месеца в лажа ;)
Чуствах се като умрял направо не ми се живееше.
После Д******** се оправи и излезе от болница , за което аз незнаех
пише ми и ми казва че това е била братовчедка и и че ме харесвала и затова е направила така после говорихме отново по телефона :
аз:
добре ли си как си?
тя:
вече съм по добре
аз:
Немога да разбера вече нищо кое е истината?
тя:
Тъпата ми братовчедка ти е писала докато аз бях в болницата направоо ми идаваше да я обия
аз:
доста съм объркан от това което стана
тя:
аз също.
аз:
обичам те много
тя:
и аз те обичам мило
аз:
незнам вече какво да правим
тя:
защо?
аз:
мисля че няма смисъл само да си губим времето пред тъпите компютри и да чатим по цяла нощ
тя:
защо говориш така аз наистина много те обичам, извинявай че братовчедка ми разваля всичко ...
аз:
в момента съм много объркан тряабва да помисля малко хайде чао за ся
тя:
чао
аз: оби4ам те
След това мина ден влизам аз в мИРК и пиша
Аз:
Знам че ще съжалявам, знам че ще ме боли , знам че те обичам ,но знам че ще съжалявам ако не го направя няма смисъл аз и ти да си губим времето пред тези тъпи компютри като чатим вместо да излезем навън и да живеем истинския живот. Незнам
но мисля че с теб бяхме до тук ;(
обичам те толкова много ........
Тя:
Но, аз те обичам ;(
аз:
Знам но няма смисъл да се измъчваме, и аз те обичам
Тя:
Добре тогава 4ао
аз:Сбогом

и долу горе това беше съкратената версия на 7 месеца чат дори и аз неразбрах защо я оби4ах после разбрах да обичаш означава много повече мисля че добре постъпих но немога да забравя тази история след тази история дойде следващата

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________
Тя се казваше Г******* много я харесвах също от чата мислех че е от моя град в последствие разбрах че е от съседния ;)
говорихме по телефона доста също с нея
Доиде деня за уговорената среща:
отидох аз
и се оглеждах
оглеждах
4аках
бях доста притеснен и малко нервен от 4акането
обадих и се по телефона :
тя: няма да мога да доида
аз: мерси че ми каза
тя: е не се сърди де моля те
аз: мерси че ме остави да чакам 30 минути като идиот
можеше поне да ми се обадиш да ми призваниш да ми кажеш че няма да доидеш ..
тя: ами неможах.
аз:оф аи 4ао.
тя:4ао
бях много бесен и незнаех какво да правя после направих голяма грешка... мислех че се ебава с мен и я напсувах но всъщност ме е харесвала и аз я харесвах адски много и тя беше много тъжна когато я обидих много лошо... в последствие разбрах че се държа като кретен и и се извиних исках да оправя стореното от мен извиних се хиляди пати.. мислех че тя е приела
и незнаех аккво да правя
после аз почнах много да я харесвам още повече но тя ме беше преодоляла и не и пукаше за мен тогава аз и казах писна ми и спрях да и пиша ;)

Това са моите истории благодаря

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

DeVoi4eTo
10-28-2007, 21:55
:lol: Егати филмите ... кви работи стават по тея чатове не е истина :o

sexy_for_you
10-28-2007, 22:05
Ти само пред компютъра ли седиш и си намираш момичета от там :D Връзките от разстояние понякога са трудни,дори невъзможни.6 месеца да не се виждате,да имате връзка само по скайп,не мисля,че е много уместно.Пък и не вярвам да се е появила чак такава голяма любов между вас.Смятам,че добре си постъпил с първото момиче.До второто...много неприемливо е постъпила,като те е оставила да чакаш,но не е трябвало да се отнасяш така с нея.Ако имаш някакви чувства,извини й се,или пробвай да оправиш нещата.Ако не,просто си намери някое момиче от твоя град,с което да имате нещо повече от онлайн връзка.Успех!

Konfucii
10-28-2007, 22:13
sexy_for_you
mislq 4e si prava
ne stoq samo pred kompiutyra no predi stoqh po dosta vreme
prosto imah nujda da si izleq du6ata ;]
vsi4ko mina predi mnogo vreme i otdavna mi mina sq mislq za edno momi4e i se 4udq kak da q vpe4etlq tei4e spoks ;]
prosto v irc e po lesno irc e za vsi4ko ;]
v irc moje6 da zagovori6 nqkoi ei taka 6toto nqma ko da prai6 a navynka malko stranno nqkoi pat se razvivat ne6tata ;]i v irc moje da left moje da ignor ;] tei4e se taq ;D

AFT
10-28-2007, 22:37
Има нещо сбъркано в теб. Родителите ти трябва да ти изгорят компютъра. :smt104

comics
10-28-2007, 22:39
Ъъъъъъъъъ ти на колко години си ? :smt017

barboranka666
10-28-2007, 22:49
Predi 3 godini i az bqh mnogo zaribena po IRC i sreshtite s momcheta ot chata. I pri men se sluchi taka che s edno momiche(ot moq grad) ot chat na chat i s telefonni razgovori reshihme da izlezem i da se zapoznaem lichno. V kraina smetka ot cqlata rabota izleze edna dvugodishna vruzka. Da se zapoznaesh v IRC ne e losho, no pone choveka da e ot tvoq grad,zashtoto neshtata stavat mnogo slojni ....

prettyIdeath
10-29-2007, 06:12
#-o

H8_mE
10-29-2007, 06:25
Можеше да си спестиш историите за себе си! ::: Или поне да не бяха чак в такива подробности! :x

sexy_momi4e
10-29-2007, 06:38
:-s

rashito0o
10-29-2007, 06:59
само чатове земи си фани некоя от тфоя град ](*,)

DisciplineAndOrder
10-29-2007, 07:03
Пич,вземи излезни малко навънка и си хвани некоя мадама!