Влез

View Full Version : Нужна ли ни е любов?

takethispill
10-29-2007, 07:06
liubovta e samonavivane.... obshto vzeto pylni iliuzii i zabludi , rqdko se sreshta srodna dusha tai 4e spokoino moga da tvyrdq 4e tq ne syshtestvuva... doakto ste malki tai na po 15 16 s vliubvate postoqnno ama posle nqma da e tai rabotata.Vsi4ko sa opira na vzaimni interesi, pari .... Dvoikite koito se jenqt po liubov v povecheto sluchai ne uspqvat da syhranqt vryzkata si.... Obache nai strannoto e 4e kogato nqmame nikoi do sebe si se 4uvstvame samotni i neshtastni.
Nujna li ni e liubovta za da jiveem pylnocenno i shtastlivo? ZASHTO?(argumentiraite se pls)

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

DisciplineAndOrder
10-29-2007, 07:10
Нужна е...За да има до кой да се опрем в туден момент,нужна е,за да се чувстваме щастливи,за да си повдигнем самочувствието...

И ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

Shanaq
10-29-2007, 07:10
Всеки човек се нуждае от любов.Въпреки ,че много често,тя е последвана от разочарование,болка,сълзи, ие се нуждаем от нея ,за да сме пълноценни :-)

BeautifulWorld
10-29-2007, 07:11
Да, нужна ни е любов, не само към човек от другия пол, но и към родители, приятели, семейство... малко хора могат да живеят сами и да са щастливи. Но дори и самотниците пак не са съвсем сами - вземат си я куче, я котка, я някаква друга гад. Не съм съгласна, че браковете по любов не издържат много - около мен виждам много такива бракове които са издържали доста дълго.

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-29-2007, 07:13
Според мен е нужна до някаква степен, когато имаш човек, който те обича, знаеш, че поне при някого винаги можеш да намериш подкрепа, независимо какво е станало, знаеш, че той ще те изслуша, ако имаш проблем, без да те осъди, с него си спокоен, чувстваш се сигурен... Такива ми ти работи, до утре мога да изброявам... :) Но трябва също да знаеш да не очакваш от любовта да те направи завършен човек, трябва ти сам да се изградиш като личност, после да създаваш сериозни връзки, брак... Както се казва, любовта не идва, когато я викаш, а когато си готов да те намери ;-) :twisted:

sexy_momi4e
10-29-2007, 07:48
ами нужна е,мога да изброявам много...нужна е,за да си щастлив;да знаеш,че имаш някой до себе,когато си нещастен;да знаеш,че си обичан :-) ...

ToySoldier
10-29-2007, 08:09
moje bi ni e nujna

Wrathchild
10-29-2007, 08:19
Я пробвайте да живеете без абсолютно никой да ви обича - нито семейството, нито приятелите, нито гаджето...
Аха можете ли? :))

ToySoldier
10-29-2007, 08:32
da :D :D

BaD_GiRl_mL2
10-29-2007, 08:47
Нужна е..тя е част от живота на всеки..и това за женено си е така..остава само привързаността и..сигурността..това е важно. а за 15-16 годишните, може да е така, но всеки трябва да изпита всичко в живота си..иначе няма да е толкова интересно :oops:

sweet_baby_f
10-29-2007, 09:03
Nujna e razbirase, vupreki 4e v pove4eto slu4ai nosi mn :cry: tq e ne6to mn krasivo i vseki se nujdae ot neq :-|

kobrichka
10-29-2007, 09:20
Нужна е разбира се,защото тя дава смисъл и желание за живот.Достатъчно е само да знаеш,че има човек които те обича и ще ти помага в трудните моменти и живота става малко по-хубав.Не съм съгласна,че браковате по любов не траят дълго,мн зависи дали наистина са се обичали тези хора.Е разбира се,не само любовта крепи един брак,мн голяма роля играят парите,защото без пари дории и най-голямата любов ще изчезне,поради факта,че в семейството ще има само спорове и няма да може да се насладят на любовта си.Накратко да нужна е любовта,но и са мн нужни парите :D

lLady_MooN_RaiN
10-29-2007, 09:22
Разбира се, че ни е нужна. И това, което каза е пълна глупост според мен. Аз съм заобиколена от примери за голяма и щастлива любов без нито грам взаимни интереси. Това са баба ми и дядо ми, родителите ми, сестра ми и нейният съпруг... все хора, които са на различна възраст, но ги свързва това, че са открили любовта и й се наслаждават вече 5, 25, 50 години... Знам, че не навсякъде по света е така, но при моите близки се случи, при мен също се случва в момента, защо и при други да не се случи?
Любовта ни е нужна, защото сме създдени от любов и за любов.На света има 6,5 милиарда хора, от които само 1 е твоята сродна душа и да го намериш - е еднмо от големите предизвикателства, които животът ни предлага. Да съхраниш във времето чувствата, които са се породили между вас - е другото голямо предизвикателство!
И ако не вярваме в любовта(смисъла на живота), тогава сме се обезверили, което е много жалко, защото животът се обезсмисля...

lyly_lili
10-29-2007, 09:44
Автора ти си се побръкал баце , без любов НЕМОЕ ;-)

+1 :P

thedutchess
10-29-2007, 09:49
liubovta e samonavivane.... obshto vzeto pylni iliuzii i zabludi , rqdko se sreshta srodna dusha tai 4e spokoino moga da tvyrdq 4e tq ne syshtestvuva... doakto ste malki tai na po 15 16 s vliubvate postoqnno ama posle nqma da e tai rabotata.Vsi4ko sa opira na vzaimni interesi, pari .... Dvoikite koito se jenqt po liubov v povecheto sluchai ne uspqvat da syhranqt vryzkata si.... Obache nai strannoto e 4e kogato nqmame nikoi do sebe si se 4uvstvame samotni i neshtastni.
Nujna li ni e liubovta za da jiveem pylnocenno i shtastlivo? ZASHTO?(argumentiraite se pls)

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Ооо много даже ми е нужна любов... Поне на мен де, за другите не знам. Любовта на мене ми е като слънчев лъч след купища проблеми, не че и тя не ми носи проблеми, та даже и мъка, ама някак си тая мъка е толкова сладка... почти колкото самата любов... Има ли някой съгласен с мене или съм единствената луда?! :smt003

slun4evo
10-29-2007, 09:53
Ами любовта ни е нужна.Представи си свят без любов.Разбира се понякога боли, понякога ни е ужасна, но без любов не може.Ако нямаше любов, на кого ще се опрем тогава, но чие рамо ще плачем?Помисли не може без любов, без всичко друго да, но не и без любов.Наистина е много рядко споделената любов, аз все още не съм я изпитвала, но съм сигурна, че това е най-хубавото чувство. :)

mIsHeTy
10-29-2007, 13:25
mdaa lubovta e nujna na vskichki....nikoi ne moje da jivee bez lubov...vseki se nujdae ot vnimanie,nejnost,laski,razbirane...nujno ni e prosto da znaem che ima nqkoi,koito ni obicha i vuv vseki edin moment mojem da razchitame na nego..i makar ponqkoga lubovta da ni kara da stradame....dosri togava pak q tursim i ne mojem bez nei..pravi ni po silni i palnocenni....

koalka
10-29-2007, 17:43
Много е гадно(за теб), че така мислиш и се надявам да си промениш мнението след години...защото няма да си щастлив само с пари и взаимни интереси, привличане и т.н.Така сме устроени хората, че искаме нещо повече от тея прости работи...Бил си влюбен някога?Явно не, защото не можеш да твърдиш такова нещо и да си изпитвал това чувство.По твоята логика бедните хора нямаше да се женят. :wink: Нали всичко опира до взаимни интереси и пари?

EvilBrunette
10-29-2007, 18:27
Ем, да, предполагам... поне така казват хората. Надявам се, че не си прав/а в разсъжденията си иначе излиза, че няма никакъв смисъл да се влюбваш. А защо е нужна любовта? Амии същото е като, когато ядеш шоколад. Стимулира произмодството на "хормона на щастието", казват учените хора. :)

sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 19:15
Автора ти си се побръкал баце , без любов НЕМОЕ ;-)

:grin:

takethispill
10-29-2007, 19:28
vie kogato pishete tema samo za lichni problemi li si govorite tova che sym go POSTAVILA (momi4e sym za si4ki det me mislqt za POBYRKAN) kato tema ne oznachava 4e se otnasq za men... pitam spored vas kakvo e
i poprincip nqmate pravo da osyjdate mneniqta na drugite, jiveem v svobodna dyrjava i vseki moje da izrazqva svoeto mnenie. Ne moje vsichki da mislqt ednakvo... nqma kak da stane.
Nqma da pisha na kirilica ... vii pishete po moq nachin e pfff
i molq vi pone vijte ko sym napisala ne sa hvashtaite za edno izrechenie i da mu pravite analiz....

HePeAJIeH
10-29-2007, 19:54
Няма как без любов! То ако можехме без любов много хора нямаше да се родят :) :smt003 8)

yuyuto
10-29-2007, 20:02
Нужна ни е любовта. Ако не ни беше, щеше ли да съществува изобщо като понятие, като химично явление (както го обясняват учените напоследък :D ), като чувство ?

NaNa_SladuRana
10-29-2007, 20:05
Лично на мен не ми трябва с приятели като моите понякога дори и забравям за гаджето си всички сме свододни и си прайкаме квото си знаем подкрепяме се помагаме си обечкаме се :-) Мацки,ако четете това :-) БИЧКАМ ВИ!