Влез

View Full Version : един прекрасен човек

white wolf
10-29-2007, 09:55
здравейте искам да помоля за съвет имам една страхотна приятелка с която спокойно мога да кажа ч съм преживяла много и в моментите когато за мен много нща губеха смисъл в момнти когао нямах надежда тя б до мен всъщност нашето приятелство започна прди 3 години тоава бях прияелка и с нейната най добре приятлка ходхме заедно на училище забавлявахме се но вапросното момче тоест най добете и приятелка започна да ме настройва против нея и аз направих дна голяма грешка повярвах и никога ама НИКОГА през живота с не съм съжалявала за нщо толкова колкото за това че повярвах на предателка за мен няма нищо по тжко от това приятел да те предаде защото са ме предавали и се чувствах захвълна в такива моменти това момиче (най добрата ми приятелка) беше до мен но ето че аз я предадох лъжите се натрупваха и единден аз проста и казах зарязвам те защото си кучка след това и най добрата и приятелка я зарза и всички бяха срещу нея тя се опита да се сдобри с мен аз приех но вече не бяхме близки аз излизах все по чсто с другото момиче а по това време бях много уязвима защото много страдах по едно момче и несъзнателно зативах вс повече в лъжи от страна на момоичето което за да ме задържи при себе си винаги ми говореше че това момче може да ме хареса и ми даваше празни обещания докато един ден не излязохме с нея и с още едно момиче с коетозапочнаха да се наискат под предтекст че тя има гадже и иска да се научи да се целува тогава аз си тръгнах уйасно наранена н заради това момиче а заради онова което оставих но тя (сега говоря пак за най добрата ми ориятелка) пак намери сили да ми прости тя е едно от момичетата които никога не плачат виждала сам я да плаче 2 пати за 7 години но олкова я беше наранило онова момоиче че тя се разплака и един ден вапросното момиче се събра с една компания пиеха и пушеха и тя вдигна скандал пред вскички че аз сам предатлка че съм била най голямата лицемерка при коетоаз нямах сили да се защитя ами избухнах в сълзи и пак тя най добрета ми приятелка застана и ме защити точно тя ме утешаваше като си тръгвахме и от тогава сам и много признателна тя не тичаше с мен след онова момче но ми показа истинската му същност и ми помогна да се преборя с болката същтото това лято се случи нещо мн тежко за мен и тя пак ми помогна да се съвзема и да не изгубя надежда накрая всичко се оправи и първия човек на който казах бе тя и сега вече всичко споделям с ня и тя мн ми помага но май много се отплеснах та кажете ми как дмога да и покажа колко много тяя анчи за мен моя ви защото тя забрави всичко лошо и ме приема като сестра и аз нея но кажете как да и го покажа

NightSky
10-29-2007, 12:49
Ами ще й го покажеш като си до нея в трудни моменти и я подкрепяш. И между другото правописа ти куца с двата крака :D