zvezdata17
10-29-2007, 12:58
Zdraveite, az sym Katq/Pz?Sf
ako nqkoi ot vas veche e zacepil koia sum - priqteli, imam si blog: zvezdata17.blog.bg
a za ostanalite- s koito ne se poznavame - zdraveite! :grin: priqtno mi e da si spodelim po niakoi laf. osobeno v tova shibano vreme
pozdraviii
Anf3tamin4o
10-29-2007, 14:23
Не ти разбрах темата :shock:
24.10 21:03 - Az sum nai-gotinata
Iмам предвид в лицето и тялото, не знам по характер. И само в моя клас. Майка каза, че по нейно време момичетата били сто пъти по-...незнамсикви демек по-готини и че сега мойто поколение е увредено. Аз пък като ги гледам нейните снимки от абитюрентската. ХАХА! Строили се пред като войници и с едни роклички... нямам думи. И второ - кви са тия прически!!! Фризьори не е ли имало тогава? Няма как да й го кажа в очите, но нейното поколение са били пълни цепенячки. И татко като каже "Майка ти каква хубавица беше..." Няма що!
По характер не знам дали съм най-готината, ако трябва да броя - аз имам най-много приятелки в целия клас. И нямам много пари, да кажеш, че заради парите са с мен - не са. И винаги ме търсят - ходим на даскало заедно, после на кафето, някой път и на кино. Мисля, че най-много харесват в мен 1.чувството ми за хумор 2.тялото ми (ако ми завиждат значи не са ми приятелки) 3.че не ми пука от даскалите 4.и че не пускам лесно на момчетата
има още неща, но на тях момчетата се кефят повече и не са интересни за момичетата. не вярвам, че момче може да ти е приятел, имам само един - Е. но с него се знаем от деца и кви ли не глупости сме правили. някой път ще напиша.
Аз още от малка усещам едно особено чувство, че ще стана много известна. Нямам с какво да го докажа, смисъл, и да кажа, че две гледачки поред са ми го казвали. То си ми е отвътре. Гледам интервюта на сегашните звезди и знам, че и аз ще си говоря някой ден със Слави Трифонов. Понякога наум си отговарям на въпросите му. Няма да му се дам лесно. Той и без това нещо изкукуригва с времето.
Аз вярвам, че ще стана много яка лелка. Не може сега всички от горните класове да ми се точат и аз да не съм яка и да не си остана такава. Някои приятелки се сърдят като ги нарекат пички, а мен ме кефи, това значи, че момчетата ти се точат. А те се точат само на готините пички.
Искам да пробия в киното и телевизията. Искам звездите да са ми в краката. Искам да съм най-голямата звезда.
Автор: zvezdata17 Категория: Звезди
Прочетен: 40 Коментари: 2
:lol:
Момиче, ти си на моите години, но притежаваш интелект на... нечовек #-o
Моят съвет е да се насочиш към чалга "баладите", които харесваш, не виждам друг начин да се прочуеш...о, освен да последваш примера на Росица Новева :-D
Seducti0n
10-29-2007, 15:28
Темата ти е несериозна и лишена от смисъл или поне аз не откривам такъв.Ако целиш да покажеш нещо от себе си или пък да бъдеш забелязана го направи в съответния раздел.Заключвам темата,ако някой от останалите модератори реши,че не съм постъпила правилно,нека я отключи.Всичко добро. :wink: